Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Oostende:

Cementbepleistering aanbrengen

achtergevel is deels met plaspactune ingesmeerd een 5-tal jaar geleden. Dit is niet het gewenste effect. We zouden onze muur graag laten glad trekken. Aan de vakman om beste type afwerking voor te stellen. Tussen 10 en 50 m²

Woning bepleisteren met crépi

Alleenstaande woning 99 m² buitengevel isolatie buitenkant 14 à 16 cm afwerking crepi

Herbepleisteren plafond na waterlek

Na een waterlek komt de bepleistering van het plafond in een kamer los. Dit pleisterwerk zou hersteld moeten worden. Oppervlakte kamer is 10 m².

Keukenmuren bepleisteren

Keuken wordt verwijderd en de muren moeten terug bezet worden. Op zoek naar vakman voor bepleistering.

Muur herstellen na waterschade

Door sanitaire problemen bij onze buren krijgen we grote vochtvlekken op onze aangrenzende muur. Herstelling van 1 muur na waterschade.

Plafond herstellen door waterschade

Plafond herstellen heeft een oppervlakte van 49 m². Plafond van achterste kamer en gang.

Gevel met crepi bekleden en isoleren

Wij wensen de gevel te isoleren en te laten schilderen in crepi. De gevel heeft een opp van ong 40m².

Pleisterwerken muur en plafond

Woning heeft interne schade en men moet dit opnieuw bepleisteren. Hele muur in de woonkamer en in de slaapkamer het plafond zijn aan herstelling toe.

Valse plafond met spotjes maken

Graag had ik een verlaagd plafond met verlichting ( met spotjes afwerken)gehad in mijn woonkamer en keuken ( keuken en woonkamer zijn in een ruimte ) Ca. 40m2

Technische ruimte bepleisteren

Ik wil graag een technische ruimte laten herbepleisteren na een waterlek in de muur. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 2 à 4 m².