Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning bepleisteren 80m²:

Woning bepleisteren 80m²

Ik start binnenkort met de verbouwing van onze beneden verdieping (80m²) Wij verwachten dat er opnieuw zal moeten gepleisterd worden. Het geheel te bekijken met de vakman .
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Sijsele (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning bepleisteren 80m² uit heel België:

Woning bepleisteren met crépi

Alleenstaande woning 99 m² buitengevel isolatie buitenkant 14 à 16 cm afwerking crepi

Gevel bepleisteren met crépi

Onze woning met beschermd stadszicht. Het gaat hier om een woning van het type halfopen bebouwing. Bepleistering met isolatie dienen te voldoen aan de vooropgestelde eisen van erfgoed Vlaanderen. Tussen 50 en 100 m²

Gevel isolatie plaatsen en bepleisteren

Woning van 1960. Gevel laten isoleren en bepleisteren oppervlakte 55m²

Buitengevel bepleisteren met crepi

De buitengevel van mijn woning vrijwaren van mogelijke vochtinsijpeling door regenwater of grondwater en afwerken met crepi.

Gelijkvloers woning bepleisteren

Ik wil de gelijkvloers laten plakken. Deze omvat open ruimte met keuken, eetruimte en zithoek. Dan ook nog een badkamer, toilet en inkomhal. Totaal ongeveer 140m2. Eventueel ook voor plafonds: ong. 68m2. Renovatieproject.

Bepleisteren van binnenmuren

Renovatieproject vrijstaande woning . Oude bepleistering is afgekapt.Woning is van 1960 dus ondergrond zijn oude bakstenen.Graag spuitbepleistering bijna schilderklaar. Oppervlakte inclusief raam en deuropeningen +-380 m2. Water/elektriciteit en toilet voorhanden.

Gevel bepleisteren

Wij willen de achtergevel van onze woning laten bepleisteren met sierpleister (silicone). Het betreft een rijhuis met stadstuintje. De verdieping is makkelijk te bereiken via een terras op de uitbouw van de keuken. Een hoge stelling is dus niet nodig. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Aanbouw renoveren en woning herbepleisteren

Onze woning heeft een aanbouw, maar is niet meer in de beste staat. Wij willen deze compleet laten renoveren en ook eventueel nog uitbreiden. Gaat om een aanbouw van 4 op 5 meter. Ook willen we onze woning opnieuw laten bepleisteren, in totaal 110 m² te herdoen. Dit is de benedenverdieping en een eerste en tweede verdieping.