Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor osb en gyproc plaatsen:

OSB en gyproc plaatsen

OSB platen en gyproc plaatsen aan 2 muren van 35m² samen. Ook 2 stopcontacten erin plaatsen.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Sint-Denijs (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor osb en gyproc plaatsen uit heel België:

Muren van de badkamer in betonciré zetten

Ik zou graag in de badkamer een betonlook willen (betonciré) Oppervlakte 16 m². Zou over heel de badkamer willen. Ondergrond is osb met groene gyproc erop en er is inloopdouche en wc grt

Herstellen laminaatvloer en gyproc plafond na waterschade

Door een lek in de afvoer van de douche op het verdiep erboven is het gyproc plafond en de laminaat keukenvloer beschadigd. Gat in plafond van 1m² door loodgieter, plus de randen van de laminaatplanken op de vloer krullen omhoog door het water. Oppervlakte keuken +/- 16 m². In de badkamer dient deel (1 à 2m²) van de OSB vloer ook vervangen te worden. De vinvylvloer vermoedelijk niet. Bestek voor verzekering.

Plaatsen van schouw door plat dak voor houtkachel

We zouden een dubbelwandige inox schouw willen laten steken door een plat dak. Uitgang schouw is 15 cm. Dak bestaat van binnen naar buiten uit: gyproc, osb-plaat, isolatie 10cm, dakbedekking.

Raam plaatsen

Wij hebben een opening gemaakt in de muur tussen de gang en de living en daar moet een raam komen. De opening is gemaakt in OSB en gyproc. Dus omlijsting en raam moeten gemaakt worden. Het is gemaakt op 60 cm breed en 180 cm hoog, maar kan vergroot worden. De diepte is 20 cm.

Scheidingswand met deur plaatsen op zolder

Scheidingswand in gyproc of osb plaatsen opde zolder/ Lengte 4,8 meter op 2,6 meter hoog, de vloer is van osb. Er moet ook een deur inkomen.

Badkamer renoveren

Het gaat over een badkamerrenovatie (20m2) : - Muren isoleren - Muren bekleden met OSB platen op bestaand geraamte (indien die nog goed is) - Nadien OSB bekleden met waterafstotende gyproc. - Plafond bekleden met waterafstotende gyproc. -Plaatsen inloopdouche en aansluiten douchekraan. LET OP : Douchebak, glaspanelen en thermostatische douchekop/kraan ZIJN AANWEZIG.

Dak uitbouw in bestaande HOB

Ik wil graag een uitbouw doen in mijn bestaand zadeldak , alsook afwerking ( 2 ramen in alu draai kiep ) binnen afwerking met OSB en gyproc en uitbouw in epdm , de uitbouw zal ongeveer 2 m breed zijn , buitenafwerking in ceder . Het gaat om een bestaande hob van bouwjaar 2009.

Valse gyproc muren plaatsen

Plaatsen van gyproc muren. Het betreft 3 voorzetwanden aan de voor en achtergevel (isolatie + OSB + Gyproc) en 1 scheidingsmuur op het 1 ste verdiep (Met 2 deuren). De plaatsing van alle profielen (Metal Studs van 75 voor de scheidingswand, metal studs van 50 voor de binnenmuur isolatie) is al uitgetekend op de vloer. Ook de metal studs , het isolatiemateriaal, de osb en de gyprocplaten zijn reeds aanwezig. Materiaal is aangekocht en alles is reeds uitgetekend. Staat klaar om te beginnen.