Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Sint Rijkers te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere stukadoors uit Sint Rijkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste stukadoor voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in Sint Rijkers of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoor voor pleisterwerken in Sint Rijkers die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Sint Rijkers:

Pleisterwerken nieuwbouw uitvoeren

Beschik over digitaal plan en een meetstaat pleisterwerken van de architect dat ik u kan doormailen.

Cementeren buitenmuren

Buitenmuren rondom de tuin cementeren: muren in de tuin + materiaal kot (drie muren) en een stuk van de achtergevel.

Pleisterwerken uitvoeren

Plaatsen van plakwerk zo 135 vierkant meters alle materiaal zijn al aanwezig.

Stukadoren muren en plafonds

Renovatiewerken HOB (recent aangekocht - bepleisteren van muren (180m2) en plafonds (110m2).

Plamuren van tasso muur

In onze slaapkamers is tasso geplaatst op de muren en doorlopend op het plafond. Graag zouden we de tasso in onze slaapkamers willen uitplamuren en eventueel een spanplafond voorzien. Onze slaapkamers zijn respectievelijk 18m² (slaapkamer 2 op plan) en 15m² (slaapkamer 3 op plan) We zouden het eventueel ook uitvoeren in onze inkomhal.

Gevel isoleren en met crepi bepleisteren

Gevel bezetten met crepi: Voorgevel 32 m² - twee ramen en deur. Ook isoleren. Zien of dorpels van ramen kunnen herbruikt worden of niet.

Cementeren buitenmuur

Cementeren van buitenmuur (gemeenschappelijk muur) en deel van de achtergevel. De bestaande muren waren beschilderd. De gemeenschappelijke muur had 2 verflagen. De achtergevel 1 laag. De verf is grotendeels afgehaald in de mate van het mogelijke door een hogedrukreiniger op heet water. Echter komt niet alles mee. Ook enkele voegen moeten nog hersteld worden. De totale oppervlakte is +/- 20m2.

Cementbepleistering aanbrengen

achtergevel is deels met plaspactune ingesmeerd een 5-tal jaar geleden. Dit is niet het gewenste effect. We zouden onze muur graag laten glad trekken. Aan de vakman om beste type afwerking voor te stellen. Tussen 10 en 50 m²

Pleisterwerken alleenstaand huis

Pleisteren in alleenstaand huis bouwjaar 1974, zonder verdieping en bij particuliere eigenaars. Totale oppervlakte 120 m². Behang en wandtegels plus minus al verwijderd; enkel voor de zijmuren van gang van 10 m en 2 slaapkamers. Totaal 120 m² ruw geschat.

Spuitkurk plaatsen en isoleren

Bakstenen met speciale maar vervangen door ander materiaal zoals spuitkurk en eventueel ook isoleren, het betreft een oppervlakte van 10-15m². Materiaal in overleg met vakman.