Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spuitkurk plaatsen en isoleren:

Spuitkurk plaatsen en isoleren

Bakstenen met speciale maar vervangen door ander materiaal zoals spuitkurk en eventueel ook isoleren, het betreft een oppervlakte van 10-15m². Materiaal in overleg met vakman.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Veurne (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spuitkurk plaatsen en isoleren uit heel België:

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.

Plaatsen van spuitkurk op de gevel

Wij willen onze gevel in het voorjaar 2019 onder handen nemen. Plaatsen van spuitkurk op de voorgevel en waarschijnlijk ook de achtergevel. Oppervlakte van de gevel is niet echt geweten.

Spuitkurk op buitengevels plaatsen

Ik zou mijn woning laten opfrissen door spuitkurk te laten plaatsen op buitengevels. De totale oppervlakte u ongeveer 300 m² zijn. Het betreft een wachtgevel die zou worden uitgevlakt met isolatieplaten. Dit is ongeveer 140 m². De resterende 160 m² is een façadesteen. De spuitkurk mag hierop rechtstreeks worden aangebracht. Alle gevels mogen behandeld worden met middelmatige korrel. De kleur zou een lichtgrijs mogen zijn.

Buitengevel bekleden

Het gaat om een beschilderde gevel waarvan op sommige plaatsen de verf begint te kreuken. Overweging is dus opnieuw laten schilderen (inclusief volledig verwijderen huidige verflaag) of dmv te gevel een nieuwe look te geven dmv spuitkurk of andere gevelbekleding. Volledige buitengevel bekleden omtrek ongeveer 70 m² dit is een vrijstaande woning.

Afwerken gevel met spuitkurk

Heb isolatie geplaatst op mijn gevel en zou het nu willen afwerken, liefst met spuitkurk. Stelling is et al dus is echt gwn afwerking. Ook raamdorpels, liefst in alu na spuiten zou ik graag plaatsen.

Spuitkurk op gevel

Spuitkurk op gevel plaatsen.

Plaatsen van spuitkurk op de gevel

De gevel is ongeveer 60m² vensters en deuren inbegrepen.