Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor cementeren muur:

Cementeren muur

Het betreft een muur van 10 meter lang op 2.9 m hoog. Na afbraak van een toonzaal is de gevel deels in snelbouwstenen gezet die gecementeerd zouden moeten. worden. De muur moet niet geïsoleerd worden.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zonnebeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementeren muur uit heel België:

Cementbepleistering plaatsen

Cementeren van buitenmuren van gerenoveerd gebouw + muur met dikke deklaag. Metselwerk: baksteen + betonsteen Volume: 53,56 x 2,78 = 148,90 m2

Gevel cementeren

Betreft een terrasmuur die in 2 verschillende stenen is. Doel is om 1 vlak geheel te verkrijgen. Opp is ongeveer 25m2. Hoogte muur is 2m70

Achtergevel aangetast door opstijgend vocht herstellen

Onze recent gerenoveerde woning met stadstuin kampt met problemen namelijk opstijgend vocht. We zijn op zoek naar een aannemer voor volgende werken aan één buitenmuur van 2,5 meter. Gedeeltelijke afkapping bezetting buitengevel aan tuin. Muur injecteren of een andere vochtwerende behandeling uitvoeren. Cementeren na bovenstaande handelingen.

Cementbepleistering op muur aanbrengen

We willen graag een muur van +-50m² laten cementeren of bezetten met steenstrips.

Muur opmetsen/cementeren

Ik zoek een metser die zou kunnen kijken naar 3 muren in de slaapkamer die onnodig horizontaal werden open geslijpt tijdens opfrissingswerken. Ik had deze weer laten herstellen, maar ik heb de indruk dat ze niet behoorlijk zijn op gemetst/gecementeerd (klinkt nog hol). Ik zoek een metser die hier eens naar kan kijken en eventueel herstellen. Daarnaast zijn er ook nog enkele kleine plakwerken om af te werken/retoucheren.

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.

Cementeren tuinmuur 290m² (hoogte 3. 25m)

Muur in betonstenen 290 m² dient te worden gecementeerd in rode kleur. Er is al 1 offerte aangevraagd.

Oude muur cementeren of kaleien

Stadstuintje omringt met oude muur, deksteen nodig,verfresten,gebroken stenen, graag cementeren. Max hoogte 3 meter 10, meest 2 meter. Interesse voor kaleien van de muren.