Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor cementeren muur:

Cementeren muur

Het betreft een muur van 10 meter lang op 2.9 m hoog. Na afbraak van een toonzaal is de gevel deels in snelbouwstenen gezet die gecementeerd zouden moeten. worden. De muur moet niet geïsoleerd worden.
Offertes van stukadoors voor pleisterwerken uit Zonnebeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementeren muur uit heel België:

Buitenmuur cementeren

Ik had graag mijn buitenmuur laten cementeren. Muur is ongeveer 2 meter breed en 4 meter hoog. De cement kan aangebracht worden op ruwe bakstenen.

Isoleren van buitenmuur

We hebben een woning gekocht waarbij er een buitenmuur is die als muur uitziet op de tuin van de buurman. Hij wil deze muur graag cementeren, maar geeft ons de kans om de buitenmuur eerst te isoleren, daar dit momenteel niet zo is. We hadden graag wat informatie ontvangen over materiaal (alle nodige voor het bevestigen aan de bakstenen en platen voor 55 m² te isoleren buitenmuur) waarop achterna kan gecementeerd worden.

Cementeren buitenmuur

Cementeren van buitenmuur (gemeenschappelijk muur) en deel van de achtergevel. De bestaande muren waren beschilderd. De gemeenschappelijke muur had 2 verflagen. De achtergevel 1 laag. De verf is grotendeels afgehaald in de mate van het mogelijke door een hogedrukreiniger op heet water. Echter komt niet alles mee. Ook enkele voegen moeten nog hersteld worden. De totale oppervlakte is +/- 20m2.

Cementbepleistering plaatsen

Cementeren van buitenmuren van gerenoveerd gebouw + muur met dikke deklaag. Metselwerk: baksteen + betonsteen Volume: 53,56 x 2,78 = 148,90 m2

Gevel cementeren

Betreft een terrasmuur die in 2 verschillende stenen is. Doel is om 1 vlak geheel te verkrijgen. Opp is ongeveer 25m2. Hoogte muur is 2m70

Achtergevel aangetast door opstijgend vocht herstellen

Onze recent gerenoveerde woning met stadstuin kampt met problemen namelijk opstijgend vocht. We zijn op zoek naar een aannemer voor volgende werken aan één buitenmuur van 2,5 meter. Gedeeltelijke afkapping bezetting buitengevel aan tuin. Muur injecteren of een andere vochtwerende behandeling uitvoeren. Cementeren na bovenstaande handelingen.

Cementbepleistering op muur aanbrengen

We willen graag een muur van +-50m² laten cementeren of bezetten met steenstrips.

Muur opmetsen/cementeren

Ik zoek een metser die zou kunnen kijken naar 3 muren in de slaapkamer die onnodig horizontaal werden open geslijpt tijdens opfrissingswerken. Ik had deze weer laten herstellen, maar ik heb de indruk dat ze niet behoorlijk zijn op gemetst/gecementeerd (klinkt nog hol). Ik zoek een metser die hier eens naar kan kijken en eventueel herstellen. Daarnaast zijn er ook nog enkele kleine plakwerken om af te werken/retoucheren.