Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
96 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

maandag 12 november 2018

Waterdicht maken van dakterras met coating op bestaande tegels vervangen

Bestaand half gesloten / overdekt terras 7m x 2,5 m opnieuw betegelen of waterdicht maken. (enkele tegels zijn naar boven gekomen)
zaterdag 10 november 2018

Betegelen van vloer woonkamer met open keuken

Ik wil de woonkamer en de open keuken betegelen. Ongeveer 50 m². Materiaal heb ik in bezit.
dinsdag 9 oktober 2018

Plaatsen van imitatieparket

Voor nieuwbouw woning gelijkvloers 70m² keramische tegels (imitatieparket) met plinten. ook 1ste verdiep 70m² dus totaal 140m² tegels nog niet aangekocht. Werken voor april of mei.
woensdag 3 oktober 2018

Badkamer betegelen 33 m²

Wij willen een klein badkamer betegelen van 33 m².
dinsdag 14 augustus 2018

Vloer renoveren na waterschade

Tegelvloer vernieuwen na waterschade: tegels vloer + houten plinten 2m26 op 1m80.
dinsdag 14 augustus 2018

Terras en afwatering aan bel-étage woning herstellen

Ik heb een terras dat lekt aan de zijkanten het water loopt over de muur aan de buitenkant. Momenteel ligt er een terras met tegels maar het is niet goed gelegd als het regent loopt het water langs de muur en ook de voegen beginnen los te komen. Het terras ligt hol wil dus zeggen dat er een ruimte is onder het terras.
dinsdag 7 augustus 2018

Wandtegels plaatsen in keuken

Er is een nieuwe keuken geïnstalleerd; waarvan de wanden nog betegeld dienen te worden en de afwerking. De oppervlakte bedraagt 4 à 5 m². De tegels zijn reeds aangekocht en meten 10 x 10 cm.
vrijdag 3 augustus 2018

Tegels op dakroofing leggen

Het gaat om een gesloten dakterras van ongeveer 4,5 op 3 meter op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Nu ligt er enkel roofing en zou er graag tegels op laten leggen.
donderdag 2 augustus 2018

Tegels plaatsen - randtegels zwembad

Randtegels van overloopzwembad (9 x 4) liggen los. Reeds uitgehaald en cement verwijderd. Dienen opnieuw geplaatst te worden + afgekit. Belangrijk is dat tegels waterpas liggen en waterdichtheid van de afgekitte randen.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels plaatsen

Het plaatsen van witte tegels (in bezit) 80x40 cm op plaats waar wasbak komt. Er moet dus gesneden worden. - het plaatsen van nog te kiezen tegels (1. 2 x 1 m) in de WC : ook snijden daar er wasbak geplaatst moet worden
zaterdag 7 juli 2018

Betegelen van keuken en living

47 vierkante meter betegelen. Deze morgen al chappe gelegd met glasvezel. Enkel plaatsing.
zondag 1 juli 2018

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.
woensdag 20 juni 2018

Bezetten en keukenvloer betegelen

Onze keukenvloer betegelen en de keukenmuren kan bezetten (eventueel helpen bij afbraak keuken) Keukenvloer is ongeveer 10 m². De tegels zijn al in bezit. Dit zijn grote tegels.
dinsdag 19 juni 2018

Terras en oprit betegelen

Een terras en oprit van 53 m² aanleggen. Er ligt al beton. Tegels plaatsen, te bespreken met de vakman of wel eventueel beton polieren.
donderdag 31 mei 2018

Tegels zetten voor een keukenmuur

We willen graag de muurtegels van onze keuken vernieuwen. De huidige tegels zijn bevestigd tegen een tegelplaat. De muur heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m². In het midden bevindt zich tegen de muur nog een kookunit. De huidige tegels moeten verwijderd worden.
vrijdag 25 mei 2018

Douchewanden betegelen

Ik zoek iemand om 3 wanden van douche (+-5m²) te betegelen: - Afbikken - Plaatsen kerkidoek - Tegelen . En graag het materiaal via de vakman aankopen
vrijdag 11 mei 2018

Woning huiskamer en keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen over oude bestaande tegels in ons huis (woonkamer keuken halletje totaal 54m²) 60x60 tegels zijn al aangekocht Lijm en primer ook .
maandag 30 april 2018

Badkamer herbetegelen

Het opnieuw leggen van tegels in de badkamer, de ondergrond is van hout en de voegen zijn momenteel gebarsten.
zondag 29 april 2018

Tegelvloer vervangen

Ik wil in onze gang van 8 meter lang en 2 meter breed, ook de helft 1 meter breed, een tegelvloer laten uitbreken en een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het soort tegels dat we willen leggen is nog te bepalen. Graag willen we een retro-effect passend bij het herenhuis.
zaterdag 28 april 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb tegels van 60 x 60 en ik zou het graag in plinten laten zagen, 7 cm hoog afgerond. Ongeveer een 20 meter tot plinten zagen.
donderdag 26 april 2018

Voegen tegels zwembad

Voeger: Ik wil graag de tegels van het zwembad opnieuw laten voegen en ook de tegels rondom het zwembad. Zoek dus eigenlijk een voeger of tegelzetter. Een oppervlakte van ongeveer 25 m².
maandag 16 april 2018

Balkon betegelen en waterdicht maken

Vloeren en eventueel waterdicht maken als dit nodig is. Afmeting 1,5x6.6m. Tegels plaatsen die we zelf aankopen.
donderdag 12 april 2018

Douchekamer betegelen

Op zoek naar een tegelzetter om douchekamer te betegelen. Stenen zijn 60 op 60 cm en 60 op 30 cm en reeds in mijn bezit. Douchekamer is ongeveer 2.5 x 2.5 meter.
maandag 9 april 2018

Badrand en toiletwand met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badwand betegelen met mozaïek. Heb tegels lijm en voeglijm al besteld, is enkel het plaatsen. Ook aan mijn hangtoilet wil ik de wand met mozaïek betegelen.
zaterdag 7 april 2018

Betonnen trappen betegelen

Betegelen van betonnen trappen van elks 16 tredes. Het gaat om 2 trappen.