Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
103 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

donderdag 16 januari 2020

Tegelwerken uitvoeren

Het plaatsen van 120m² tegels en bekleden van 3 betonnen trappen. Trappen bekleden met tegels of natuursteen.
zaterdag 4 januari 2020

Tegelvloer plaatsen keuken en hal

Tegelvloer in keuken en hal. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25m². Op 16 m² ligt al egalise, voor de rest van de oppervlakte moet nog bekeken worden of dit nodig is. Tegels zelf al besteld: 60x60.
maandag 23 december 2019

Inloopdouche betegelen

Er moet een inloopdouche gemaakt worden met tegels van 180/90. Loodgieter heeft al een douchegoot geïnstalleerd. Het moet goed waterdicht zijn want het appartement bevindt zich op 6-de verdieping. Tegels moeten komen op plaats van inloopdouche en op de grond . Douche waterdicht maken , vloer leggen voor afwatering.
woensdag 4 december 2019

Tegelmuur hervoegen en randen afkitten met siliconen

Een tegelmuur in de badkamer moet opnieuw worden ingevoegd/ingewassen wegens her en der ontbrekende stukjes. Grootte +/- 6m². Afkitten met siliconen van de randen van douche en bad voor in totaal ongeveer 8 meter.
dinsdag 12 november 2019

Badkamer betegelen met grote keramische panelen

Wij zoeken een tegelzetter die ervaren is met het plaatsen van grote keramische panelen (tot 1m x 3m) om onze inloopdouche en muur boven het bad te bekleden. Totale oppervlakte: 11m². De keramische panelen zijn reeds opgemeten en klaar voor productie op maat.
maandag 21 oktober 2019

Uitbreken tegelvoer

Uitbreken huidige tegelvloer 16.5 m² en plaatsen van nieuwe tegels
dinsdag 8 oktober 2019

Betegelen van badkamer

Een badkamer volledig betegelen. Wanden + vloer. In overleg aan te kopen met vakman. 15 m² ongeveer.
zondag 6 oktober 2019

Tegels leggen

Tegels in keuken plaatsen.Tegels al aangekocht.
zaterdag 5 oktober 2019

Herstellen van bestaand terras uit tegels

Er liggen tegels los op mijn terras van ongeveer 7 meter op 2 meter. Graag zou ik een offerte willen voor het terug in orde maken van het terras dit is op het eerste verdiep. Dit is op een appartement dat ik verhuur. Ik wil voorkomen dat de onderbuur een lek zou krijgen. Herstelling en/of vervangen.
donderdag 3 oktober 2019

Tegelwerken uitvoeren

Ik wil een vrijblijvende offerte voor de aanleg van mijn terras +/- 105 m² in keramische tegels van 60X60X2 , afgraven 17 cm is gebeurd, dus chape 15 cm , wapeningsnet , tegels leggen en voegen