Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
99 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

donderdag 18 april 2019

Dakterras betegelen

Momenteel is er een dakterras in bankirai maar heeft enkele rotte planken.’aangezien er een stuk kunstgras komt willen we ook de rest aanpakken.
maandag 15 april 2019

Betegelen van badkamervloer

Badkamervloer eventueel verder uitbreken en betegelen. Afwerken van nu nieuw geïnstalleerde douche met de vloer. Vloer van 1m80 op 1m40.
maandag 8 april 2019

Terrastegels opnieuw invoegen

Terrastegels van natuursteen. voegen zijn deels losgekomen, zijn ook niet overal even breed. Ze dienen uitgeslepen te worden en opnieuw ingevoegd te worden. 45 m² in totaal.
zondag 7 april 2019

Nieuwe tegels leggen op terras appartement

Ik zou graag nieuwe tegels leggen op het terras van mijn appartement.Nu liggen er rode tegels en dienen vervangen te worden door grote grijze tegels. Terras : 6 m op 2m.
zaterdag 6 april 2019

Betegelen badkamer en toilet

Betegelen van wanden inloopdouche met kerdidoek. Tegels van 6,2 x 12,5 en 1 cm dik. Totale oppervlakte 12 m². 1 wand is momenteel enkel voorzien van metalostuds, dus daar moet nog een wand komen om op te betegelen. Zelfde tegeltjes in toilet voor zo een 3,5 m². Voor een tweede badkamer het plaatsen van reeds aangekochte mozaïeken voor zo een 1,5 m² op een wand in bestaande badkamer.
vrijdag 5 april 2019

Tegelwerken uitvoeren

2x badkamers betegelen inclusief de muren .
zondag 10 maart 2019

Badkamer en vloeren betegelen

Zoeken iemand die badkamer en wc kan betegelen en vloeren. Woonkamer, hall, berging (2) en slaapkamers (2) dient ook betegeld te worden. Materialen zijn reeds ter plaatse.
vrijdag 8 maart 2019

Pergola en tuinhuis vloeren betegelen

Pergola en tuinhuis betegelen pergola +/- 12m² En tuinhuis ook betegelen +/- 20m².
woensdag 6 maart 2019

Snijden en plaatsen van plinten uit keramische tegels

Ik wens plinten (hoogte 7cm) laten slijpen uit tegels van 60x30cm. De plinten zijn voor in de eetkamer/keuken en hebben verschillende lengtes.
maandag 11 februari 2019

Vloeren betegelen

Wij zoeken een vloerder voor onze nieuwbouw. De hele beneden verdieping moet gevloerd worden alsook op de 1ste verdieping de badkamer, toilet en nachthal. Eveneens de kelder ook. Het zou gaan om een totaal van ongeveer 200m². De tegels zijn al gekozen.