Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
85 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

woensdag 20 december 2017

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 15 december 2017

Marmeren steentapijt plaatsen

Graag had ik een marmer steentapijt als terras en alsook in de aangebouwde ruimte van 35m² willen leggen. Moet ook een coating op komen tegen vuil en vocht. Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Tegels Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m² + 35m²
woensdag 29 november 2017

Betegelen van vloeren

Ik wil graag de vloer in de woonkamer keuken en hal laten over tegelen . Ik heb tegels van 120 op 60 cm.
vrijdag 24 november 2017

Betegelen vloer

Graag betegelen van vloer van 70 m². Dat is een gelijkvloers. Tegels zijn in het bezit , dus enkel het plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Voegen van tegels in badkamer

Terug op voegen van tegels in de douche.
donderdag 9 november 2017

Nieuwe vloer leggen

Uitbreken oude vloer en plaatsen nieuwe tegels in zithoek, eethoek en keuken (doorlopend - ca 35 m²).
zaterdag 4 november 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer laten tegelen, allen op de begane grond en totaal, incl. Snijverlies 65 m². Nieuwe woning. Tegels nog aan te kopen met vakman.
donderdag 2 november 2017

Badkamer en deel van gelijkvloers betegelen

Tegelen van badkamer en gelijkvloers. De tegels en lijm hebben we reeds. We zoeken een vakman die dit op korte termijn kan doen!
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van badkamer

De badkamer muur moet gedeeltelijk betegeld worden (douche, bad en stukje tussen lavabo en spiegelkast) De totale oppervlakte bedraagt 17m² en moet betegeld worden met natuursteen tegels van 30x60. Ook nog een horizontale strook mozaïek op +-1. 5 meter. Ook loopt er een deel van de betegelen muur schuin (onder schuin dak)
maandag 23 oktober 2017

Mozaiek plaatsen in keuken

Ik heb enkele weken terug bij Impermo de Nothing Hill White Matt mozaiekachtige tegels gekocht voor mijn keuken! Aangezien het hier gaat om een open keuken, had ik graag gehad dat deze geplaatst werden door een professional! Het gaat over een oppervlakte van 3,5 m² en behalve de matten tegels heb ik ook al de grijze kerapoxy voegsel gekocht. Kan u mij een zeggen of jullie dit zouden kunnen komen plaatsen en hoeveel me dit zou kosten?
woensdag 18 oktober 2017

Tegels leggen in appartement

Verlijmen stenen vloer appartement 30 vierkante meter. Ondergrond is vlak, chape op beton. Tegels mogen een standaard kwaliteit zijn, 60 x 30, in halfsteens verband.
woensdag 18 oktober 2017

Betegelen van badkamer

Muren voorbereiden en betegelen met watervaste tegels. Vloer leggen. Ruimte die badkamer : 2,5 m op 2,5 m Tegels nog niet aangekocht
woensdag 11 oktober 2017

Betegelen van gelijkvloers en badkamer

Plaatsen van tegels, vloer en muren, van gelijkvloers en badkamer. Totaal te betegelen is ongeveer 100 m².
maandag 9 oktober 2017

Terugplaatsen van tegels in badkamer

Ten gevolge van een lek in de badkamer van het appartement had de onderbuur waterschade. De loodgieter zou dit opgelost hebben maar de tegels dienen teruggeplaatst te worden. Het betreft een huurappartement. Ik fungeer slechts als tussenpersoon om dit op te lossen. Momenteel woont de huurder nog in het appartement. Tegels zij aanwezig
donderdag 5 oktober 2017

Betegelen van vloer

Ik wil graag de vloer van de ganse gelijkvloer laten betegelen (ongeveer 50 m²). De tegels zijn reeds gekozen bij RGtegel (90 x 90), maar zouden nog besteld moeten worden.
zaterdag 30 september 2017

Vloertje betegelen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een vloertje van 1,5 m te laten betegelen. De vloer moet ook waterpas gemaakt worden. Tegels zijn reeds aangekocht.
maandag 25 september 2017

Bekleden van betonnen trap in natuursteen

Wij hebben 2 betonnen trappen die aangekleed moeten worden. Graag hadden we dit met natuursteen gedaan. (De trede waar je op stapt in natuursteen en de op kant in wit). Materiaal nog niet aangekocht.
zaterdag 23 september 2017

Herstellen betegeld plafond

Door een vroegere lek van boven is er water door het vals plafond gekomen. Tegels los maken.
donderdag 21 september 2017

Betegelen van vloeren

Betegelen van vloer in woonkamer, open keuken en gang ( +\_ 88m² ) Tegels 60x60 Plaatsen plinten 27 lm Tegels zelf te kopen bij Azuleo door vakman
donderdag 21 september 2017

Voegen douchetegels

Opnieuw voegen van bestaande tegels in de douche.
zondag 17 september 2017

Betegelen van diverse plaatsen

Plaatsen van tegels in de berging badkamer en douche. Tegels reeds aangekocht.
donderdag 7 september 2017

Dakterras betegelen

Ophaling in Aartselaar en plaatsen van keramische tegels (60/60) op 250 M² dakterras. ( Op potjes) Dit zijn 3 gebouwen. Gelegen op 8 e verdieping. Werken dienen asap te worden uitgevoerd. De tegels bespreekbaar met de vakman.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen vloertegels

Vloeren voor een renovatie: Plaatsen vloertegels CA D’ORO XXL, verzoet, gezaagde kanten, 600 x 600 x 20 mm. Oppervlakte 57 m². Op het gelijkvloers.
woensdag 23 augustus 2017

Betegelen woonkamer-keuken en gang

Wij zouden de vloer in de woonkamer en keuken willen laten betegelen. Ongeveer een 60 m² en ook een stukje gang op het eerste verdiep ongeveer een 20 m² . Uitbreken doen we zelf.
maandag 7 augustus 2017

Gemetste kelder trap betegelen

Betonnen keldertrap betegelen Ongelijkmatige trap 11 treden, 1 bocht