Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
100 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

donderdag 27 februari 2020

Betegelen inkomhal

Zou graag mijn gang van 10 m² opnieuw betegelen. Herbruik van bestaande tegels.
donderdag 13 februari 2020

Keukenwand betegelen

Keukenwand betegelen van ongeveer 6m² De tegels zijn reeds aangekocht (10x10cm)
donderdag 13 februari 2020

Vloer deels herbetegelen

Uitbreken van 9 tegels van 60cm x 60cm en nieuwe leggen, is in een winkel.
dinsdag 4 februari 2020

Badkamer en keuken betegelen

Badkamer betegelen met vloer en wandtegels. Vloertegels: 4m² met tegels van 120x60. De wandtegels zijn voor 11,5m² en ook 120x60. Daarnaast moet er nog een toilet van 3 m² betegeld worden. Het is een oude woning met houten vlonders
maandag 3 februari 2020

Muur betegelen in keuken

Ik zou graag tegels laten plaatsen tegen de muur waar mijn vuurplaats aanwezig is. 0,75 x 2,20 Tegels aan te kopen door de vakman.
donderdag 16 januari 2020

Tegelwerken uitvoeren

Het plaatsen van 120m² tegels en bekleden van 3 betonnen trappen. Trappen bekleden met tegels of natuursteen.
zaterdag 4 januari 2020

Tegelvloer plaatsen keuken en hal

Tegelvloer in keuken en hal. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25m². Op 16 m² ligt al egalise, voor de rest van de oppervlakte moet nog bekeken worden of dit nodig is. Tegels zelf al besteld: 60x60.
maandag 23 december 2019

Inloopdouche betegelen

Er moet een inloopdouche gemaakt worden met tegels van 180/90. Loodgieter heeft al een douchegoot geïnstalleerd. Het moet goed waterdicht zijn want het appartement bevindt zich op 6-de verdieping. Tegels moeten komen op plaats van inloopdouche en op de grond . Douche waterdicht maken , vloer leggen voor afwatering.
woensdag 4 december 2019

Tegelmuur hervoegen en randen afkitten met siliconen

Een tegelmuur in de badkamer moet opnieuw worden ingevoegd/ingewassen wegens her en der ontbrekende stukjes. Grootte +/- 6m². Afkitten met siliconen van de randen van douche en bad voor in totaal ongeveer 8 meter.
dinsdag 12 november 2019

Badkamer betegelen met grote keramische panelen

Wij zoeken een tegelzetter die ervaren is met het plaatsen van grote keramische panelen (tot 1m x 3m) om onze inloopdouche en muur boven het bad te bekleden. Totale oppervlakte: 11m². De keramische panelen zijn reeds opgemeten en klaar voor productie op maat.