Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
99 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

maandag 21 oktober 2019

Uitbreken tegelvoer

Uitbreken huidige tegelvloer 16.5 m² en plaatsen van nieuwe tegels
dinsdag 8 oktober 2019

Betegelen van badkamer

Een badkamer volledig betegelen. Wanden + vloer. In overleg aan te kopen met vakman. 15 m² ongeveer.
zondag 6 oktober 2019

Tegels leggen

Tegels in keuken plaatsen.Tegels al aangekocht.
zaterdag 5 oktober 2019

Herstellen van bestaand terras uit tegels

Er liggen tegels los op mijn terras van ongeveer 7 meter op 2 meter. Graag zou ik een offerte willen voor het terug in orde maken van het terras dit is op het eerste verdiep. Dit is op een appartement dat ik verhuur. Ik wil voorkomen dat de onderbuur een lek zou krijgen. Herstelling en/of vervangen.
donderdag 3 oktober 2019

Tegelwerken uitvoeren

Ik wil een vrijblijvende offerte voor de aanleg van mijn terras +/- 105 m² in keramische tegels van 60X60X2 , afgraven 17 cm is gebeurd, dus chape 15 cm , wapeningsnet , tegels leggen en voegen
zaterdag 28 september 2019

Plaatsen keramische tegels

Plaatsen van keramische tegels 60x60 voor een oppervlakte van ongeveer 54m² op nieuwe chape
zondag 15 september 2019

Toiletruimte betegelen en nieuw toilet plaatsen

Vakman nodig om een toilet, zowel wanden als vloer, te betegelen. Het gaat om zo een 10 m². Men moet ook een nieuw toilet plaatsen.
maandag 9 september 2019

Koer betegelen

Koer laten betegelen. Oppervlakte 25 m².
woensdag 28 augustus 2019

Plaatsen van tegels op dakterras

Betreft plaatsen van nieuwe keramische tegels op tegeldragers op 2 dakterrassen na plaatsing dakisolatie. Grootte : 2x 14x2 m Locatie: 7° verdiep 1 langs achtergevel en 1 langs straatkant Isolatie dient nog eerst geplaatst te worden.
zondag 25 augustus 2019

Badkamer betegelen

Het gaat over een badkamer van 21m² 1muur word gedaan met 1ruwe steen en de andere met mat wit. Tegels zijn 90x30 Vloeropp is 4,2m² keramische parket 1m20x20