Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
94 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

zondag 4 maart 2018

Terras in kavala flagstones aanleggen

In totaal gaat het om ongeveer 130 m² aan kavala flagstones die zouden moeten gelegd worden. Dit voor 40 m² in veranda, 6 0m² als terras en 30 m² aan paden allen grenzend aan een huis. De ondergrond zal reeds klaar zijn om te plaatsen, ook de tegels koop ik normaal zelf aan.
zaterdag 3 maart 2018

Badkamermuur betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die de muur van onze badkamer kan tegelen. Tegels hebben we reeds besteld en het gaat om ongeveer 25 m².
maandag 19 februari 2018

Aanleggen koertje

Ik heb een klein terras/koertje aan mijn appartement dat ik graag zou willen (her)aanleggen. Nu is het koertje heel oneffen en zijn er verschillende afvoerputjes.
donderdag 15 februari 2018

Keukenwand betegelen

Graag willen wij zellige tegeltjes plaatsen (driehoekig) tegen de keukenwand. Rond 4 m², wel moet men rond de dampkap en het stopcontact werken.
vrijdag 9 februari 2018

Wandtegels afbreken en vervangen

Wandtegels van 2 muren in de badkamer moeten afgebroken worden en vervangen worden door nieuwe tegels. Voor de regels zorgen wij.
donderdag 8 februari 2018

Tegels vervangen in badkamer

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten vervangen want er is een lek. Het gaat om een douche en een rand van een bad maar het is ook mogelijk om heel de badkamer opnieuw te laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.
maandag 5 februari 2018

Badkamer betegelen en bezetten

Ik wil graag de badkamermuur laten betegelen en eventueel bezetten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m². De afbraakwerken zijn reeds gebeurd en normaal voorzien we de te plaatsen tegels zelf.
zaterdag 13 januari 2018

Betegelen vloer en muren van de badkamer

Betegelen van de inloopdouche op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 1 x 1.5 m oppervlakte en 2.6 m hoog. Badkamer vloer op houten ondervloer, 15 m². Badkamer muren op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 10 m². Welke tegels we willen weten we nog niet en dit is ook te bespreken in de vakman.
woensdag 10 januari 2018

Tegelvloeren leggen

Het betreft de bevloering, betegeling, van een kamer van 2,80 op 2,00 . Alsook de vloering van een badkamer van 2,35 op 2,20. Gewoon simpele witte tegels.
zaterdag 6 januari 2018

Terrastegels versnijden

We hebben een terras gelegd in 2 cm dikke keramische tegels op verhoogde pootjes. De volle tegels liggen er al. Nu rest nog het versnijden van de overige tegels in de juiste formaten ter afwerking van het terras.
dinsdag 2 januari 2018

Marrokkaanse tegeltjes plaatsen op spatwand in keuken

Betegelen volledige spatwand (tot aan het plafond) keuken achter gasfornuis. Ongeveer 3,5 m². Met Marokkaanse tegels.
woensdag 20 december 2017

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 15 december 2017

Marmeren steentapijt plaatsen

Graag had ik een marmer steentapijt als terras en alsook in de aangebouwde ruimte van 35m² willen leggen. Moet ook een coating op komen tegen vuil en vocht. Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Tegels Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m² + 35m²
woensdag 29 november 2017

Betegelen van vloeren

Ik wil graag de vloer in de woonkamer keuken en hal laten over tegelen . Ik heb tegels van 120 op 60 cm.
vrijdag 24 november 2017

Betegelen vloer

Graag betegelen van vloer van 70 m². Dat is een gelijkvloers. Tegels zijn in het bezit , dus enkel het plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Voegen van tegels in badkamer

Terug op voegen van tegels in de douche.
donderdag 9 november 2017

Nieuwe vloer leggen

Uitbreken oude vloer en plaatsen nieuwe tegels in zithoek, eethoek en keuken (doorlopend - ca 35 m²).
zaterdag 4 november 2017

Vloeren benedenverdieping betegelen

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer laten tegelen, allen op de begane grond en totaal, incl. Snijverlies 65 m². Nieuwe woning. Tegels nog aan te kopen met vakman.
donderdag 2 november 2017

Badkamer en deel van gelijkvloers betegelen

Tegelen van badkamer en gelijkvloers. De tegels en lijm hebben we reeds. We zoeken een vakman die dit op korte termijn kan doen!
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van badkamer

De badkamer muur moet gedeeltelijk betegeld worden (douche, bad en stukje tussen lavabo en spiegelkast) De totale oppervlakte bedraagt 17m² en moet betegeld worden met natuursteen tegels van 30x60. Ook nog een horizontale strook mozaïek op +-1. 5 meter. Ook loopt er een deel van de betegelen muur schuin (onder schuin dak)
maandag 23 oktober 2017

Mozaiek plaatsen in keuken

Ik heb enkele weken terug bij Impermo de Nothing Hill White Matt mozaiekachtige tegels gekocht voor mijn keuken! Aangezien het hier gaat om een open keuken, had ik graag gehad dat deze geplaatst werden door een professional! Het gaat over een oppervlakte van 3,5 m² en behalve de matten tegels heb ik ook al de grijze kerapoxy voegsel gekocht. Kan u mij een zeggen of jullie dit zouden kunnen komen plaatsen en hoeveel me dit zou kosten?
woensdag 18 oktober 2017

Tegels leggen in appartement

Verlijmen stenen vloer appartement 30 vierkante meter. Ondergrond is vlak, chape op beton. Tegels mogen een standaard kwaliteit zijn, 60 x 30, in halfsteens verband.
woensdag 18 oktober 2017

Betegelen van badkamer

Muren voorbereiden en betegelen met watervaste tegels. Vloer leggen. Ruimte die badkamer : 2,5 m op 2,5 m Tegels nog niet aangekocht
woensdag 11 oktober 2017

Betegelen van gelijkvloers en badkamer

Plaatsen van tegels, vloer en muren, van gelijkvloers en badkamer. Totaal te betegelen is ongeveer 100 m².
maandag 9 oktober 2017

Terugplaatsen van tegels in badkamer

Ten gevolge van een lek in de badkamer van het appartement had de onderbuur waterschade. De loodgieter zou dit opgelost hebben maar de tegels dienen teruggeplaatst te worden. Het betreft een huurappartement. Ik fungeer slechts als tussenpersoon om dit op te lossen. Momenteel woont de huurder nog in het appartement. Tegels zij aanwezig