Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
104 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

vrijdag 11 mei 2018

Woning huiskamer en keuken betegelen

Ik wil graag tegels leggen over oude bestaande tegels in ons huis (woonkamer keuken halletje totaal 54m²) 60x60 tegels zijn al aangekocht Lijm en primer ook .
maandag 30 april 2018

Badkamer herbetegelen

Het opnieuw leggen van tegels in de badkamer, de ondergrond is van hout en de voegen zijn momenteel gebarsten.
zondag 29 april 2018

Tegelvloer vervangen

Ik wil in onze gang van 8 meter lang en 2 meter breed, ook de helft 1 meter breed, een tegelvloer laten uitbreken en een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het soort tegels dat we willen leggen is nog te bepalen. Graag willen we een retro-effect passend bij het herenhuis.
zaterdag 28 april 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb tegels van 60 x 60 en ik zou het graag in plinten laten zagen, 7 cm hoog afgerond. Ongeveer een 20 meter tot plinten zagen.
donderdag 26 april 2018

Voegen tegels zwembad

Voeger: Ik wil graag de tegels van het zwembad opnieuw laten voegen en ook de tegels rondom het zwembad. Zoek dus eigenlijk een voeger of tegelzetter. Een oppervlakte van ongeveer 25 m².
maandag 16 april 2018

Balkon betegelen en waterdicht maken

Vloeren en eventueel waterdicht maken als dit nodig is. Afmeting 1,5x6.6m. Tegels plaatsen die we zelf aankopen.
donderdag 12 april 2018

Douchekamer betegelen

Op zoek naar een tegelzetter om douchekamer te betegelen. Stenen zijn 60 op 60 cm en 60 op 30 cm en reeds in mijn bezit. Douchekamer is ongeveer 2.5 x 2.5 meter.
maandag 9 april 2018

Badrand en toiletwand met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badwand betegelen met mozaïek. Heb tegels lijm en voeglijm al besteld, is enkel het plaatsen. Ook aan mijn hangtoilet wil ik de wand met mozaïek betegelen.
zaterdag 7 april 2018

Betonnen trappen betegelen

Betegelen van betonnen trappen van elks 16 tredes. Het gaat om 2 trappen.
woensdag 14 maart 2018

Vloer en wanden badkamer betegelen

We zoeken een vakman om de vloer van de badkamer , vloer berging en wanden van de badkamer te betegelen. Oppervlakte kan ik moeilijk inschatten.
zondag 4 maart 2018

Terras in kavala flagstones aanleggen

In totaal gaat het om ongeveer 130 m² aan kavala flagstones die zouden moeten gelegd worden. Dit voor 40 m² in veranda, 6 0m² als terras en 30 m² aan paden allen grenzend aan een huis. De ondergrond zal reeds klaar zijn om te plaatsen, ook de tegels koop ik normaal zelf aan.
zaterdag 3 maart 2018

Badkamermuur betegelen

Wij zijn op zoek naar iemand die de muur van onze badkamer kan tegelen. Tegels hebben we reeds besteld en het gaat om ongeveer 25 m².
maandag 19 februari 2018

Aanleggen koertje

Ik heb een klein terras/koertje aan mijn appartement dat ik graag zou willen (her)aanleggen. Nu is het koertje heel oneffen en zijn er verschillende afvoerputjes.
donderdag 15 februari 2018

Keukenwand betegelen

Graag willen wij zellige tegeltjes plaatsen (driehoekig) tegen de keukenwand. Rond 4 m², wel moet men rond de dampkap en het stopcontact werken.
vrijdag 9 februari 2018

Wandtegels afbreken en vervangen

Wandtegels van 2 muren in de badkamer moeten afgebroken worden en vervangen worden door nieuwe tegels. Voor de regels zorgen wij.
donderdag 8 februari 2018

Tegels vervangen in badkamer

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten vervangen want er is een lek. Het gaat om een douche en een rand van een bad maar het is ook mogelijk om heel de badkamer opnieuw te laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.
maandag 5 februari 2018

Badkamer betegelen en bezetten

Ik wil graag de badkamermuur laten betegelen en eventueel bezetten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m². De afbraakwerken zijn reeds gebeurd en normaal voorzien we de te plaatsen tegels zelf.
zaterdag 13 januari 2018

Betegelen vloer en muren van de badkamer

Betegelen van de inloopdouche op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 1 x 1.5 m oppervlakte en 2.6 m hoog. Badkamer vloer op houten ondervloer, 15 m². Badkamer muren op ondergrond van cementpleister en fermacelplaten, 10 m². Welke tegels we willen weten we nog niet en dit is ook te bespreken in de vakman.
woensdag 10 januari 2018

Tegelvloeren leggen

Het betreft de bevloering, betegeling, van een kamer van 2,80 op 2,00 . Alsook de vloering van een badkamer van 2,35 op 2,20. Gewoon simpele witte tegels.
zaterdag 6 januari 2018

Terrastegels versnijden

We hebben een terras gelegd in 2 cm dikke keramische tegels op verhoogde pootjes. De volle tegels liggen er al. Nu rest nog het versnijden van de overige tegels in de juiste formaten ter afwerking van het terras.
dinsdag 2 januari 2018

Marrokkaanse tegeltjes plaatsen op spatwand in keuken

Betegelen volledige spatwand (tot aan het plafond) keuken achter gasfornuis. Ongeveer 3,5 m². Met Marokkaanse tegels.
woensdag 20 december 2017

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 15 december 2017

Marmeren steentapijt plaatsen

Graag had ik een marmer steentapijt als terras en alsook in de aangebouwde ruimte van 35m² willen leggen. Moet ook een coating op komen tegen vuil en vocht. Op welke ondergrond moet het steentapijt geplaatst worden? : Tegels Hoeveel m² marmer steentapijt moet er geplaatst worden? (bij benadering) : 60m² + 35m²
woensdag 29 november 2017

Betegelen van vloeren

Ik wil graag de vloer in de woonkamer keuken en hal laten over tegelen . Ik heb tegels van 120 op 60 cm.
vrijdag 24 november 2017

Betegelen vloer

Graag betegelen van vloer van 70 m². Dat is een gelijkvloers. Tegels zijn in het bezit , dus enkel het plaatsen.