Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
101 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

maandag 11 februari 2019

Vloeren betegelen

Wij zoeken een vloerder voor onze nieuwbouw. De hele beneden verdieping moet gevloerd worden alsook op de 1ste verdieping de badkamer, toilet en nachthal. Eveneens de kelder ook. Het zou gaan om een totaal van ongeveer 200m². De tegels zijn al gekozen.
donderdag 7 februari 2019

Keuken restaurant betegelen

Betegeling van keuken restaurant 30 vierkante m². Enkel de plaatsing.
dinsdag 5 februari 2019

Tegelwerken keuken & atelier

Ik wil graag de muren in een keuken en atelier laten tegelen. Dit gaat over ongeveer 48m2. Het zijn klassieke witte tegels van 15 x 15, ze zouden donker grijs gevoegd moeten worden. (op sommige plaatsen moet eventueel wat gyproc (ondergrond) hersteld worden) Op de plannen in bijlage al de blauwe muren zouden moeten getegeld worden.
maandag 28 januari 2019

Vervangen tegels en drempel garage

Ik wil in mijn garage de tegels vervangen alsook de bestaande drempel waterpas laten leggen. Garage : tegels van 60 op 60 cm leggen. Garage zelf is 6 m op 2,80 m
maandag 28 januari 2019

Betegelen van diverse ruimtes

Ik zou graag ons toilet,1 muur van de keuken en 1 muur van de badkamer laten betegelen. Tegels aankopen gaan we zelf doen.
zondag 27 januari 2019

Plaatsen van tegels

Wij zouden ongeveer 3,5 m² zwarte zellige tegels (10 x 10) moeten laten plaatsen in onze keuken. Tegels zijn besteld en zullen midden februari in ons bezit zijn.
zaterdag 26 januari 2019

Nieuwe tegelvloer leggen

Graag vloeren van +/- 80 m² op het gelijkvloers voor een renovatieproject. Er is vloerverwarming aanwezig. Ook zetten van stenen plinten. We willen een volkeramische vloer van 60 x 60 zonder dorpels. Dit in hall, living, keuken, wc en wasplaats.
donderdag 24 januari 2019

Betegelen van keukenvloer en inkomhal

Wij gaan de vloer van onze keuken vernieuwen ( 4.60x 4.75m). De huidige vloer is een terracotta tegel en wij zouden daar graag een keramische tegel bovenop leggen. Eventueel ook de vloer van de inkomhal ( 20 m²) zelfde principe als keuken. Tegels nog niet aangekocht.
donderdag 10 januari 2019

Toonbank kledingwinkel betegelen

Ik wil graag de toonbank in mijn kledingzaak laten betegelen. Houten frame staat er al en tegeltjes heb ik ook. 2m30 x65x110H 10x10 tegeltjes
dinsdag 1 januari 2019

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand die ongeveer 10m2 faiences plaatst in een badkamer. Ik zorg voor de tegeltjes. De oude tegels dienen eraf getrokken te worden. Ze zijn allemaal los gekomen van de ondergrond, dus gemakkelijk los te krijgen.