Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
102 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

dinsdag 6 augustus 2019

Toiletruimte gedeeltelijk betegelen

Ik wil graag de toiletruimte gedeeltelijk laten betegelen. de eerste muur is 0,90m breed, de tweede muur is 1,3m breed. De muren mogen ongeveer tot een 1m30 betegeld worden. (+- 3 m²) Ik heb online zeshoekvormige tegels gezien.
woensdag 31 juli 2019

Keukenwand betegelen

Zou graag de keukenwand willen laten betegelen. Afmetingen; circa 240cm breed op 40cm hoog. Is momenteel bepleisterd en geschilderd en steken 2 dubbele stopcontacten in de wand. Eenvoudige witte tegel van ongeveer 10*10cm. Mat of mat/glanzend is ok. Lichte voeg.
maandag 22 juli 2019

Bezetten van tegels

Bezetten van detegels in inkomhaal. Ongeveer 12 vierkante meter, tegels zelf zijn 20 cm x 20 cm.
zaterdag 13 juli 2019

Vloer egaliseren en betegelen

Tegels van 90 x 90 x 1 cm oppervlakte 4,5m op 4,5m. Tegels worden aangekocht door klant. Men moet voor het tegelen de vloer egaliseren.
donderdag 4 juli 2019

Vloertegels leggen in woonkamer

Wij willen vloertegels laten leggen in de woonkamer (35 m²).
dinsdag 2 juli 2019

Keuken en badkamers betegelen

Bij renovatie van onze woning hebben we het tegelwerk in onze badkamers en keuken moeten uitbreken. Om sneller terug gebruik te kunnen maken van de badkamers eenmaal de nodige loodgieterijwerken gedaan zijn. De eigenlijke werken betreffen ongeveer 10m² tegelwerk in de keuken (metrotegel 7.5x15, sierrandje), muren zijn reeds geplaasterd; en ongeveer 18m² over twee badkamers heen (metrotegel 7,5x15, sierrandje), muren zijn afgekapt tot op de baksteen. Enkel voor plaatsing.
woensdag 19 juni 2019

Koer betegelen

Onze koer is reeds gechapt maar zou nog moeten getegeld worden. Het is een klein koertje van +/- 10m². Ook rondom afwerking met de nodige plint/steen, afwerking aan afwateringgoot en keldergat. Tegels worden aangekocht door klant.
maandag 17 juni 2019

Chappen + betegelen van badkamer

Er zou gechapped en getegeld moeten worden. De tegels kan ik zelf voor zorgen. De vloer is 6m² (10 cm diep)(om te chappen) en de totale tegelwerk zou op 36m² uitkomen. Breekwerk zou er niet meer moeten zijn.
vrijdag 14 juni 2019

Terras betegelen

Ik ben op zoek naar en vloerder voor het betegelen van een terras van 7 x 3 m (60 x 60 x 2 cm). Tegels en voegsel zijn reeds aangekocht.
zaterdag 8 juni 2019

Vloeren kleedkamers renoveren

Het plaatsen van een nieuwe betegeling in de kleedkamers. De kleedkamers zijn in de kelder van het club gebouw .