Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Antwerpen of directe omgeving.

442 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelvloer leggen boven houten fundering, aanleg tuinterras met natuursteen, betegelen van gelijkvloers, terras aanleggen in tegels, betegelen van benedenverdieping, steentapijt plaatsen op enkele muren, plaatsen van tegels aan keukenwand, tegels versnijden, betegelen douche, douche herbetegelen, tegels te plaatsen in veranda, keukenvloer plaatsen, douche betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Antwerpen:

Aanleg tuinterras met natuursteen

Ik wil graag het terras in onze tuin vernieuwen. Het terras is ongeveer 5 m breed en 3 m lang. Grootte en kleur tegels : natuursteen 15 op 15 of 20 op 20 cm.

Tegels in badkamer opvoegen

Tegels in douche verder opvoegen en opnieuw afkitten. Het gaat over ong. 5m².

Spatwand in keuken betegelen

Ik zou graag de spatwand in onze keuken laten betegelen. De wand is ongeveer 304 cm op 68 cm. Tegels voorzie ik zelf. Werken voorzien voor juni - juli. Nadat de keuken is geplaatst.

Tegels snijden voor plinten

Ik heb verschillende plinten nodig van +- 6 cm uit de lot tegels die ik gekocht heb. Ook dienen een aantal tegels recht gesneden te worden voor de hoeken en onderkant van de douche te betegelen.

Ruimte betegelen

Tegels reeds voorzien: 20/80 cm oppervlakte 50 m² + plinten. Tegels lijmen op bestaande tegels. Drie deuren afschaven (inkorten).

Tegels plaatsen

Ik wil graag tegels laten leggen in de hal (15m2) en eetkamer/keuken (25m2). Hiervoor dient eerst de vloer afgeschuurd te worden. De tegels in de hal zijn cementtegels, diegene in de keuken zijn keramisch.

Vloer betegelen in badkamer

Ik zou graag de badkamervloer laten betegelen. De oppervlakte is +- 2m40 x 5m. We hebben grote tegels van 80x80 cm. De klus zou zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Alles is gereed.

Vloeren en tegelen badkamer en aparte wc

Muur- en vloertegels plaatsen in badkamer en toilet ongeveer 30m²

Badkamer betegelen

17 m² tegelwerken vloer en wand in badkamer uit te voeren.

Badkamer vloeren en betegelen

Badkamer vloeren : ongeveer 7 m² Badkamer tegelen : ongeveer 15 m² Vloer + tegels reeds gekozen, nog niet aangekocht.

Badkamer vloer herstellen

Ten gevolge van een lek in een afvoerbuis moest een bestaande vloer (oude cementtegels in zavelbed) opgebroken worden. De oude stenen zijn afgevoerd en niet meer te krijgen. Ook een deel van de plinten is beschadigd. Oppervlakte : ongeveer 1. 8m x 2m Volgende werken zouden uitgevoerd moeten worden : * opbreken en afvoeren van de resterende oude vloer en zavelbed * nieuwe chapevloer plaatsen en nivelleren * plaatsen nieuwe tegels 45 x 45 antracietgrijs

Vernieuwen betegelde muur na waterschade

Door water dat via het dak van onze buren is binnengekomen zijn onze tegels van de muur losgekomen. De muur moet opnieuw bezet worden en nieuwe tegels geplaatst. (Probleem: dezelfde tegels zijn niet meer te vinden.) Zie foto voor details.

Herstel tegelvloer

Mijn badkamer is opengebroken om werken aan de gemeenschappelijk afvoerbuis. Hierdoor zijn er 2 plinten en één tegel kapot. Ik heb plinten en tegels reeds in bezit, alleen de werken nog.

Plaatsen van aangekochte keuken-wandtegels

We hebben een niewe keuken geplaatst (ook zijn de muren opnieuw bezet geweest) en nu moeten er nog tegels tegen muur geplaatst worden (zo'n 70 cm hoogte, over een 7 meter). De tegels hebben we al aangekocht (tegels van 20 cm hoogte en 60 cm lang).

Tegels leggen

In kamers tegelvloer leggen.

Badkamer betegelen

Eén van onze badkamers dient gedeeltelijk herbetegeld te worden. Voornamelijk binnen de inloop douche. Momenteel ligt er mozaïek maar die dient (al of niet door andere betegeling) vervangen te worden omdat de mozaïektegels loskomen

Mozaïekvloer herstellen

Ik heb een mozaïek vloer in een pand in Antwerpen die moet hersteld worden. Er zijn een aantal lijnen/scheuren van ontbrekende steentjes. Hoe gaan we verder om dit te bespreken, concreter te maken?

Betegelen keuken en gang

Ik wil de keuken en de gang laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 22 m² Ik koop zelf de tegels.

Terugleggen antieke cementtegels

Wij zijn op zoek naar een tegelaar voor het terugleggen van onze antieke cementtegels in ons herenhuis in Antwerpen. Eventueel rechtstreeks in het mortelbed en voegloos. Het betreft (her)betegeling van de keuken, badkamer, en stukje hal.

Metrotegels plaatsen

Ik wil graag de wand van mijn douche laten betegelen met metrotegels (7. 5cm x 15cm) voor een totale oppervlakte van rond de 4. 75 m². Ik heb zelf geen materiaal na dus op de tegels na moet alles voorzien en geplaatst worden. Kan u mij een indicatie geven van de kostprijs? De muur is momenteel bezet aangezien het een nieuw appartement is en dus nog niet betegeld.

Plinten en muurtegels plaatsen

Ik wil enkele zaken in mijn woning laten afwerken: *plinten (stenen tegels, standaardhoogte) plaatsen in de gang <15m totaal te plaatsen. De ondergrond is bezet/gestukt *buitengeveltegels aan de garage, strook van ongeveer 40cm op 3,5m (tegels van ongeveer 15cm op 4cm) Zowel de plinten als de muurtegels zijn reeds in bezit en kunnen meteen geplaatst worden.

Badkamer tegels hervoegen of vervangen

Douche is een jaar geleden nieuw geplaatst. De tegels zijn niet goed opgevoegd en siliconenranden beginnen al op te lossen. Het gaat over een oppervlakte van ong. 6m².

Herstelling betegeling in douche

Aan de onderste hoeken van de betegeling in de douche is de cement tussen de tegels gebarsten waardoor het water naar onderliggende verdiepingen stroomt. De cement tussen de tegels zou vermoedeleijk uitgeslepen moeten worden en 100% waterdicht terug opgevuld moeten worden.

Betegelen van een badkamer

Wij willen onze badkamer betegelen. In totaal gaat het om een ruimte van ongeveer 14,5m² muur dat betegeld moet worden. Wij hebben de tegels reeds gevonden en moeten deze enkel bestellen. Voor het betegelen moet er ook nog een radiator en een lavabo met meubel en spiegel kast gedemonteerd worden om na het tegelen terug te monteren. Wij zoeken een persoon die zich houd aan de afspraken.

Enkele grote tegels plaatsen in badkamer

De badkamer is half betegeld, maar heb nu nog enkel grote stenen tegels over om de resterende muur van 1m90 breed en 2,60m hoog te betegelen. De stenen tegel is 60cmx120cm. Eerst met een grote handdoekradiator op die muur afgedraaid worden en nadien teruggeplaatst