Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels plaatsen in keuken en badkamer :

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels plaatsen in keuken en badkamer uit heel België:

Uitbreken huidige badkamer + installatie X2O badkamer meubels

Wij willen onze huidige bestaande badkamer renoveren. Afmetingen badkamer: 1,95m breed en 3,80m lang. Onze huidige badkamer moet dus volledig afgebroken worden: bad/douche/toilet/badkamer volledig betegeld/plafond/chauffage. Wij hebben reeds een offerte laten maken bij X2O (zie bijlage) voor het meubilair. In onze nieuwe badkamer moet het volgende gebeuren; plaatsen douche/toilet/badkamermeubel/klein muurtje tussen douche/toilet/tegels/elektriciteit/plafond/eventueel gyproc muur ipv volledig betegelen (prijs)/chauffage/leidingen/etc ...

Omheining dakterras plaatsen

kunsthaag omheining dakterras plaatsen en plaatsen van zwevende keramische tegels 20mm dik op terras gelijkvloersappartement (terras is dak ondergronds garage)

Vloeren leggen en plinten plaatsen

Ik wil graag nieuwe vloeren in de living, 28 m², en in de gang zo een 17 m². Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De tegels en plinten zijn al gekocht.

Badkamer verbouwen

Deel van de badkamer veranderen.Uitbreken wc en 2 lavabo's met spiegel Plaatsen van nieuwe wc en badkamermeubel aan te kopen bij X2O met bovenstaande verlichting . Eventueel plaatsen van hoekdouche indien voldoende ruimte en deel vloer uitbreken en andere leggen , alsook de muur verven . Afmetingen badkamer 3m40 x 2m80; Afbreken van tegels.

Betegelen inkomhal & toilet

Betegelen van inkomhal en toilet (renovatie na lek chauffagebuizen). Oppervlakte is 20m². Tegels zijn reeds aangekocht (90x90). Inclusief afbraakwerken, chape te leveren en plaatsen. Uitvoering in overleg met chauffagist, die de lekkende buis nog moet vervangen nadat alles is opgebroken.

Renoveren van een badkamer

Afbraak van oude badkamer namelijk ligbad, wastafel, wc. Plaatsen van nieuwe badkamer: inloopdouche, wastafel en onderkast ,hangtoilet en een sierradiator. Tegels en vloeren nog aan te kopen. Badkamer : 2 m op 3,20 m;

Bestrating rondom woning en tuin plaatsen

Kleiklinkers rondom de woning, carport, tuinhuis en trappen plaatsen. Tegels op het terras totaal 180 m², 100 m² klinkers en 80 m² terras. Tegels en kleiklinkers reeds aangekocht.

Snijden en plaatsen van plinten uit keramische tegels

Ik wens plinten (hoogte 7cm) laten slijpen uit tegels van 60x30cm. De plinten zijn voor in de eetkamer/keuken en hebben verschillende lengtes.