Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer betegelen:

Badkamer betegelen

Ik zoek iemand die ongeveer 10m2 faiences plaatst in een badkamer. Ik zorg voor de tegeltjes. De oude tegels dienen eraf getrokken te worden. Ze zijn allemaal los gekomen van de ondergrond, dus gemakkelijk los te krijgen.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer betegelen uit heel België:

Uitbreken huidige badkamer + installatie X2O badkamer meubels

Wij willen onze huidige bestaande badkamer renoveren. Afmetingen badkamer: 1,95m breed en 3,80m lang. Onze huidige badkamer moet dus volledig afgebroken worden: bad/douche/toilet/badkamer volledig betegeld/plafond/chauffage. Wij hebben reeds een offerte laten maken bij X2O (zie bijlage) voor het meubilair. In onze nieuwe badkamer moet het volgende gebeuren; plaatsen douche/toilet/badkamermeubel/klein muurtje tussen douche/toilet/tegels/elektriciteit/plafond/eventueel gyproc muur ipv volledig betegelen (prijs)/chauffage/leidingen/etc ...

Badkamer renoveren

Voor een onafgewerkte kamer op de eerste verdieping. De leidingen zijn klaar gelegd om hier een badkamer van te maken. Wij willen graag bekijken wat mogelijk is in de gegeven ruimte. Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen met inloopdouche . Betegelen en de elektriciteit en loodgieterij nakijken. De oppervlakte is 3 meter op 2,5 meter.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer renoveren met materiaal van X2O. Onze badkamer is ongeveer 15m². Alle leidingen kunnen blijven en Het Nieuw sanitair mag op dezelfde plaats komen van de huidige. Het gaat over een bad, douche, toilet, lavabo+meubel, verwarming! Eventueel betegelen van de badkamer zou even leuk extra zijn.

Badkamer renoveren

Ik wil een vakman voor het plaatsen van nieuw sanitair in de badkamer. Ik heb de nieuwe sanitaire toestellen zelf aangekocht, bad, lavabo’s en kranen. Graag enkel plaatsing. Ook betegelen.

Badkamer en vloeren betegelen

Zoeken iemand die badkamer en wc kan betegelen en vloeren. Woonkamer, hall, berging (2) en slaapkamers (2) dient ook betegeld te worden. Materialen zijn reeds ter plaatse.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bestaande badkamer is verouderd. kleine badkamer. 1 toilet, bad met douchewand op bad 1 badkamermeubel nieuwe vloer en nieuw plafond wanden betegelen volledige badkamer afmetingen volledige badkamer muur 1 raam 2,5m - muur badlengte 2 m - muur toilet en deur en badbreedte 2 m - muur meubel palend aan deurgat 2,5 m

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer vernieuwen, daarvoor zullen zowel de vloer als de muren opnieuw betegeld moeten worden. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte badkamer: 2,5 op 4m.

Badkamer betegelen

Nieuwbouw woning waar de badkamermeubels en elektriciteit-sanitairwerken zelf worden uitgevoerd. Voor het tegelen zijn we op zoek naar de juiste tegel en de juiste plaatser. Onze badkamermeubels zijn in eik met mat witte afwerking. Momenteel is ons huis wind en waterdicht. In april komt de plakker. Betegeling van badkamer. betegeling van muren en vloer. badkamer is 5 op 6 m. Tegels nog niet gekozen.