Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor gelijkaardige projecten:
vloeren garage en betegelen wc ruimte, tegelvloer balkon uitbreken en nieuwe tegels plaatsen, badrand en toiletwand met mozaïek betegelen, betonnen trappen betegelen, badkamer chappen en betegelen, balkon betegelen en waterdicht maken, tegelvloer herstellen in woonkamer, douchekamer betegelen, keuken en inkomhall betegelen, muur badkamer opvoegen of herbetegelen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Berchem (Antwerpen):

Badrand en toiletwand met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badwand betegelen met mozaïek. Heb tegels lijm en voeglijm al besteld, is enkel het plaatsen. Ook aan mijn hangtoilet wil ik de wand met mozaïek betegelen.

Tegels vervangen in badkamer

Ik wil graag de tegels in de badkamer laten vervangen want er is een lek. Het gaat om een douche en een rand van een bad maar het is ook mogelijk om heel de badkamer opnieuw te laten betegelen. Tegels zijn nog niet aangekocht.

Terugplaatsen van tegels in badkamer

Ten gevolge van een lek in de badkamer van het appartement had de onderbuur waterschade. De loodgieter zou dit opgelost hebben maar de tegels dienen teruggeplaatst te worden. Het betreft een huurappartement. Ik fungeer slechts als tussenpersoon om dit op te lossen. Momenteel woont de huurder nog in het appartement. Tegels zij aanwezig

Herstellen betegeld plafond

Door een vroegere lek van boven is er water door het vals plafond gekomen. Tegels los maken.

Keramische tegels leggen op bestaande tegelvloer

Wij willen graag de vloer in de veranda en keuken laten betegelen met keramische tegel over een bestaande tegel die erg vlak is gelegd. (+- 30m²) Er is 2 cm speling voor het leggen van de tegel. Aansluiting op hal (tegel) en living (laminaat). Tegels nog niet aangekocht.

Badkamers betegelen

Ik zoek een vakman voor het betegelen van 2 badkamers. Tegels zelf aangekocht.

Ruimte betegelen

Tegels reeds voorzien: 20/80 cm oppervlakte 50 m² + plinten. Tegels lijmen op bestaande tegels. Drie deuren afschaven (inkorten).

Tegels plaatsen

Ik wil graag tegels laten leggen in de hal (15m2) en eetkamer/keuken (25m2). Hiervoor dient eerst de vloer afgeschuurd te worden. De tegels in de hal zijn cementtegels, diegene in de keuken zijn keramisch.

Badkamer vloeren en betegelen

Badkamer vloeren : ongeveer 7 m² Badkamer tegelen : ongeveer 15 m² Vloer + tegels reeds gekozen, nog niet aangekocht.

Betegelen keuken en gang

Ik wil de keuken en de gang laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 22 m² Ik koop zelf de tegels.

Spatwand keuken betegelen

We willen een spatwand (50cm hoog) laten betegelen boven het L-vormig aanrecht over een totale lengte van 5 meter. De achterwand is met gips vlakgezet, maar heeft is niet 100% vlak. Mijn inziens wel te betegelen zonder extra bezettingswerken. Voorstrijk (indien nodig) en voegwerk wil ik zelf verzorgen. We willen witte geglazuurde tegels van 10x20cm. Er bevinden zich 2 stopcontacten in de wand. Tegelwerk voorzien van klein wit tegelprofiel.

Badkamervloer betegelen

Vloer badkamer opnieuw betegelen (na herstel defecte leiding). Dit is een dringende herstelling omdat de leiding 24 augustus wordt vervangen. Er zijn nog geen nieuwe tegels aangekocht.

Betegeling en vloeren van appartement

Wij wensen asap een tegelzetter om te vloeren van 2 badkamers + wc in een apaprtement. Dit zal uitgevoerd worden in tegels van 60 x 60 cm zwart en grijs, gevoegd met twee soorten voegsel. Is het mogelijk een uurprijs per m2 op te geven voor het gehele werk (alle materialen/tegels/lijm/voegsel in huis)

Mozaiek plaatsen in badkamer

ik heb een werkblad in mijn badkamer en ik zou die helemaal in mozaiek willen laten plaatsen.

Tegelen van gang en Badkamer

We zouden onze gang en badkamer willen laten tegelen. Gang: +-10 m2 Badkamer: Vloer; +-4 m2 Douchewand: +- 4 m2 Voor de douchewand moet eerst nog een vochtwerende doek op de muur geplaatst worden. In bijlage een opsomming van de tegels en douchevloer die we gekozen hebben bij RG. De douchevloer zal reeds geplaatst zijn voordat de tegelwerken beginnen.

Tegels plaatsen

er moeten tegels van 45/90 versneden worden en geplaatst

Douche betegelen

de 3 douchewanden moeten voorzien worden van een kerdimat en opnieuw betegeld worden

Betegeling keukenwand

wij lieten een nieuwe keuken plaatsen waarvan de wand aan het werkblad nog betegeld moet worden. Het gaat om een oppervlakte van 2,7 m op nog geen 1 m. De tegels zijn reeds aangekocht.

Voor ons appartement op derde verdieping ...

Voor ons appartement op derde verdieping zoeken we iemand die de open ruimten (hal, living, open keuken, berging) en de 2 slaapkamers kan betegelen. Tegels zijn volkeramisch 45x45. Totale oppervlakte is ongeveer 72m². Locatie is: Berchem. Uitvoerdatum: februari 2010.

Beste, ik zoek iemand die in een ...

Beste, ik zoek iemand die in een kleine badkamer (5 m2) de huidige tegels zou kunnen verwijderen (dit kunnen we ook nog zelf doen, u mag twee offertes maken indien mogelijk, met en zonder) en dan de ruimte opnieuw kan bezetten. Een deel zullen we daarna zelf opnieuw schilderen, maar voor een deel, zoek ik daarna (dezelfde?) vakman om de ruimte rond en boven het bad en achter het badmeubel opnieuw te betegelen. Ik zal zelf zorgen voor de tegels. Het gaat wel om een appartement waarbij het snijden van de tegels wegens overlast met de buren, beneden zal moeten gebeuren (of met een machine die een efficiënt stof-afzuig systeem heeft).De werken mogen plaatsvinden in de maande, juli, augustus of september. Alvast bedankt voor uw offerte. Jan

de vloer en muren zijn nu betegeld.de ...

de vloer en muren zijn nu betegeld.de vloer dient te worden vervangen en de tegels van de muur dienen afgebroken en daarna geschilderd

de tuin moet een gedeelte betegeld ...

de tuin moet een gedeelte betegeld worden, de oude tegels en betonlaag moeten verwijderd worden en nieuw chappe en tegels gelegd 35 M²