Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Berchem (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Berchem (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Berchem (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: bezetten en betegelen van woning, betegelen van badkamer, betegelen huis woonkamer, keuken, ingang, wc en badkamer, bestaande tegelvloer opbreken en nieuwe tegels leggen, badkamer betegelen, betegelen van vloeren en wanden, badkamer betegelen, badkamer + gang betegelen oude cementtegels, refixer carrelage sol, vernieuwen terras, betegeling keuken en twee badkamers, betegelen en waterdicht maken inloopdouche, badkamer tegelen, wC betegelen, ruimte betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Berchem (Antwerpen):

Ruimte betegelen

Tegels reeds voorzien: 20/80 cm oppervlakte 50 m² + plinten. Tegels lijmen op bestaande tegels. Drie deuren afschaven (inkorten).

Tegels plaatsen

Ik wil graag tegels laten leggen in de hal (15m2) en eetkamer/keuken (25m2). Hiervoor dient eerst de vloer afgeschuurd te worden. De tegels in de hal zijn cementtegels, diegene in de keuken zijn keramisch.

Badkamer vloeren en betegelen

Badkamer vloeren : ongeveer 7 m² Badkamer tegelen : ongeveer 15 m² Vloer + tegels reeds gekozen, nog niet aangekocht.

Betegelen keuken en gang

Ik wil de keuken en de gang laten betegelen. Het gaat om een oppervlakte van 22 m² Ik koop zelf de tegels.

Spatwand keuken betegelen

We willen een spatwand (50cm hoog) laten betegelen boven het L-vormig aanrecht over een totale lengte van 5 meter. De achterwand is met gips vlakgezet, maar heeft is niet 100% vlak. Mijn inziens wel te betegelen zonder extra bezettingswerken. Voorstrijk (indien nodig) en voegwerk wil ik zelf verzorgen. We willen witte geglazuurde tegels van 10x20cm. Er bevinden zich 2 stopcontacten in de wand. Tegelwerk voorzien van klein wit tegelprofiel.

Badkamervloer betegelen

Vloer badkamer opnieuw betegelen (na herstel defecte leiding). Dit is een dringende herstelling omdat de leiding 24 augustus wordt vervangen. Er zijn nog geen nieuwe tegels aangekocht.

Betegeling en vloeren van appartement

Wij wensen asap een tegelzetter om te vloeren van 2 badkamers + wc in een apaprtement. Dit zal uitgevoerd worden in tegels van 60 x 60 cm zwart en grijs, gevoegd met twee soorten voegsel. Is het mogelijk een uurprijs per m2 op te geven voor het gehele werk (alle materialen/tegels/lijm/voegsel in huis)

Mozaiek plaatsen in badkamer

ik heb een werkblad in mijn badkamer en ik zou die helemaal in mozaiek willen laten plaatsen.

Tegelen van gang en Badkamer

We zouden onze gang en badkamer willen laten tegelen. Gang: +-10 m2 Badkamer: Vloer; +-4 m2 Douchewand: +- 4 m2 Voor de douchewand moet eerst nog een vochtwerende doek op de muur geplaatst worden. In bijlage een opsomming van de tegels en douchevloer die we gekozen hebben bij RG. De douchevloer zal reeds geplaatst zijn voordat de tegelwerken beginnen.

Tegels plaatsen

er moeten tegels van 45/90 versneden worden en geplaatst

Douche betegelen

de 3 douchewanden moeten voorzien worden van een kerdimat en opnieuw betegeld worden

Betegeling keukenwand

wij lieten een nieuwe keuken plaatsen waarvan de wand aan het werkblad nog betegeld moet worden. Het gaat om een oppervlakte van 2,7 m op nog geen 1 m. De tegels zijn reeds aangekocht.

Voor ons appartement op derde verdieping ...

Voor ons appartement op derde verdieping zoeken we iemand die de open ruimten (hal, living, open keuken, berging) en de 2 slaapkamers kan betegelen. Tegels zijn volkeramisch 45x45. Totale oppervlakte is ongeveer 72m². Locatie is: Berchem. Uitvoerdatum: februari 2010.

Beste, ik zoek iemand die in een ...

Beste, ik zoek iemand die in een kleine badkamer (5 m2) de huidige tegels zou kunnen verwijderen (dit kunnen we ook nog zelf doen, u mag twee offertes maken indien mogelijk, met en zonder) en dan de ruimte opnieuw kan bezetten. Een deel zullen we daarna zelf opnieuw schilderen, maar voor een deel, zoek ik daarna (dezelfde?) vakman om de ruimte rond en boven het bad en achter het badmeubel opnieuw te betegelen. Ik zal zelf zorgen voor de tegels. Het gaat wel om een appartement waarbij het snijden van de tegels wegens overlast met de buren, beneden zal moeten gebeuren (of met een machine die een efficiënt stof-afzuig systeem heeft).De werken mogen plaatsvinden in de maande, juli, augustus of september. Alvast bedankt voor uw offerte. Jan

de vloer en muren zijn nu betegeld.de ...

de vloer en muren zijn nu betegeld.de vloer dient te worden vervangen en de tegels van de muur dienen afgebroken en daarna geschilderd

de tuin moet een gedeelte betegeld ...

de tuin moet een gedeelte betegeld worden, de oude tegels en betonlaag moeten verwijderd worden en nieuw chappe en tegels gelegd 35 M²