Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegelen douche + bad:

Betegelen douche + bad

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van mozaïektegeltjes op matten, van het type Zrobla Mozaiek 50x50mm. Totaal de plaatsen oppervlakte bedraagt 15m². Enerzijds op een cementbezet, anderszijds op een harde kunststof waarmee de badkader is afgewerkt. Kan u aangeven of bovengenoemde tot uw mogelijkheden behoort, en wanneer u ten vroegste kan starten met de plaatsing?
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen douche + bad uit heel België:

Renovatie badkamer

Een badkamer van 10 m² volledig renoveren. Waar ik graag vloerverwarming, een douche, wc en een badkamermeubel zou willen integreren. Een inloopdouche. Betegelen gaat zelf gedaan worden.

Badkamer renoveren met inloopdouche en lavabo en betegeling

Renoveren van badkamer: Ik wil mijn badkamer veranderen grootte 2. 4 op 2. 4 meter. Een inloop douche een meubel met twee lavabo's plaatsen. Inloopdouche met glaswand. Graag een dubbele lavabo plaatsen. Ook betegelen.

Herstellen lekkage inloopdouche en betegelen

Ons herenhuis was volledig 5 jaar geleden gerenoveerd. Maar helaas is er een lek in de douche. De mozaïek tegels zijn ook slecht gelijmd, dus de hele inloop douche moet opnieuw gelegd worden.

Douche vernieuwen en betegelen

Douche vernieuwen en betegelen. Liefst een douchebak. De oppervlakte is 4 m².

Douche plaatsen en betegelen

Onze douche moet opnieuw betegeld worden. Tegels + plaatsing. De douche heeft standaardafmetingen.

Betegelen van badkamer

De badkamer muur moet gedeeltelijk betegeld worden (douche, bad en stukje tussen lavabo en spiegelkast) De totale oppervlakte bedraagt 17m² en moet betegeld worden met natuursteen tegels van 30x60. Ook nog een horizontale strook mozaïek op +-1. 5 meter. Ook loopt er een deel van de betegelen muur schuin (onder schuin dak)

Badkamer renoveren en sanitair vernieuwen en betegelen

De badkamer is reeds voorzien van sanitair aansluitingen, en al gecementeerd. Nu moet er nog betegeld worden douche, wc, lavabo installeren. Badkamermeubel plaatsen, Sanitair vernieuwen De oppervlakte van de badkamer is 10 m².

Badkamer renovatie en betegelen

Plaatsen van elektriciteit ( Led verlichting ), aanpassen van bestaande leidingen Plaatsen van douche en badkamermeubel , aanpassen van bestaande water Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer : 3. 00 X 2. 00 Meter.