Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegelen douche + bad:

Betegelen douche + bad

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van mozaïektegeltjes op matten, van het type Zrobla Mozaiek 50x50mm. Totaal de plaatsen oppervlakte bedraagt 15m². Enerzijds op een cementbezet, anderszijds op een harde kunststof waarmee de badkader is afgewerkt. Kan u aangeven of bovengenoemde tot uw mogelijkheden behoort, en wanneer u ten vroegste kan starten met de plaatsing?
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen douche + bad uit heel België:

Kleine badkamer renoveren

Ik wil een kleine badkamer renoveren. Zitbad vervangen door douche. Nieuw toilet plaatsen en helemaal betegelen tot tegen het plafond. Badkamer van 2 op 1 m.

Badkamer verbouwen

Verbouwen van badkamer, plaatsen van nieuw bad, douche, WC en bad meubel, nieuwe vloer alsook muren betegelen. Betreft kleine badkamer +/- 7 m².

Vloeren en tegelen badkamer en aparte wc

Graag een richt prijs voor het betegelen en vloeren van de badkamer 2.30 x 2.30 x 2.50 langs 1 wand. Een strook van 30 cm mozaiek en in de inloop douche 1 hoogte mozaiek van 30 cm in het midden. En een apart wc betegelen en vloeren ongeveer een 10 m² oppervlakte muur.

Badkamer volledig renoveren

Betegelen van de badkamer, nieuwe douche installeren en nieuw bad en een badkamermeubel plaatsen.

Tegelwerken badkamer en keuken

Keuken: betegelen wand en tablet, totaal 5 vierkante meter. Badkamer: betegelen wand douche en tablet, totaal 2 vierkante meter

Badkamer en garagevloer laten betegelen

Ik wil graag onze kleine badkamer (douche + vloer) en de garagevloer laten betegelen. Tot nu toe hebben we alles zelf gedaan maar zijn toch aan het nadenken om het te laten doen wegens tijdelijke bouwmoeheid.

Betegelen badkamer en douchewand

Ik ben op zoek naar iemand om onze badkamervloer en douche te betegelen. We hebben een tegel gekozen die 70 cm op 70 cm is . Is dit mogelijk om de vloer en de badkamer mee te betegelen? De badkamer is 470 cm lang en 250 cm breed. De douche is 90 cm breed en 105 cm lang. Kan u ons een offerte bezorgen en laten weten of dit mogelijk is met deze tegel?

Badkamer te verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn circa 1,70 m bij 3,50meter. In de badkamer wil ik een douche, lavabo en meubels. De wanden betegelen met 0,30m bij 0,60m tegels. Wat is de prijs?