Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Boechout heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Boechout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Boechout of directe omgeving.

34 klanten uit Boechout bevelen een bij Casius in Boechout aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Boechout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van vloeren, living en terras betegelen, terras uitbreken en betegelen, wand- en vloertegels plaatsen, plaatsen van keramische steen, betegelen van badkamer, betegelen vloer, voegen van tegels in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Boechout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Boechout:

Herstelling ondergrond Chinese blauwsteen terrastegels

Een onbekwame "vakman" heeft onze terrastegels 60*60cm gelegd op een ondergrond van stabilisé; dit bleek niet te werken en alle tegels liggen er los op en niet gelijk. die moeten dus gelegd worden op een juiste ondergrond (dus de huidige moet verwijderd worden of er moet daarboven nog iets gelegd worden) zodat de tegels niet los liggen + door iemand met ervaring hierin zodat alles recht ligt en er geen niveauverschillen zijn. Boordstenen liggen reeds in stabilisé

Badkamerproject binnen 3 weken met tegels 60x60 en vloerverwarming

Wij zijn bezig met een badkamer verbouwing te Boechout. Alle tegels zijn reeds v/d muur en vloer, nu zoeken we nog iemand die op 30 november a.s. de badkamer voor kan opleveren (zie hieronder de opsomming van taken). Als u dit project de komende 3 weken kan uitvoeren, dan stuur ik u onze maten en meer info, zodat we deze week onze keuze maken uit alle offertes. Het hele project v/d badkamer bouwen willen we uitbesteden: * de loodgieterij kunnen we zelf doen maar willen we evt. ook uitbesteden (taken: installeren inloopdouche en aansluitingen van losstaand Philippe Starck ligbad, evt. ook v/d wasbakken maar het waskraanmeubel moet nog gemaakt worden) * plaatsen van vloertegels (60x60cm) met douchegoot * plaatsen van muurtegels (60x60) plus sierstrip mozaiek

Het aanleggen van een betegeld terras in ...

Het aanleggen van een betegeld terras in blauwe steen. Het plan is gemaakt, het moet alleen nog uitgevoerd worden.