Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor herstellen van bestaand terras uit tegels:

Herstellen van bestaand terras uit tegels

Er liggen tegels los op mijn terras van ongeveer 7 meter op 2 meter. Graag zou ik een offerte willen voor het terug in orde maken van het terras dit is op het eerste verdiep. Dit is op een appartement dat ik verhuur. Ik wil voorkomen dat de onderbuur een lek zou krijgen. Herstelling en/of vervangen.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Boechout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van bestaand terras uit tegels uit heel België:

Gevel- en terras voegen herstellen

Gevel- en terrasvoegen herstellen. Ong. 70m² gevel en 30m² terras.

Herstellen van bestaand terras

We willen graag ons terras van ongeveer 40 m² laten herstellen. Bestaat uit natuursteen 50x50. Het terras is op bepaalde plaatsen verzakt en vele voegen zijn stuk. Onder het terras ligt gewapend beton.Voor de afwatering dient een fijne goot geplaatst worden met verbinding naar riool. Mocht dit niet lukken dan zou ik eventueel gaan voor een nieuw terras met keramische tegels. Daarnaast zou de boordsteen van mijn vijver van 4 op 2 meter ook opgevoegd moeten worden.

Betonrot herstellen

Betonrot op terras van 15m² herstellen.

Terras loslopende voegen herstellen en boordsteen plaatsen

Wij hebben een terras en op het einde, grenzend aan onze tuin komen er verschillende terrastegels los te liggen, geen voegen meer en de boordstenen komen los. Dit is op verschillende plaatsen. De breedte van terras is 5m en de diepte waarop de gebreken zijn is een 70cm. Het is niet overal. Graag zouden we dit in orde willen hebben, zodat verdere uitzetting gestopt wordt.

Terras eerste verdieping herstellen

Als het regent, lekt mijn terras ( 1ste verdieping ) op het nieuw aangelegd terras op het gelijkvloers, en laat daar vuile plekken na, die er niet uit te krijgen zijn. Mijn buren zijn dus niet gelukkig. Aan de buitenkant van mijn terras hangt mos, maar ook iets soorts 'hars'-achtig. Ik zou graag hebben dat een stielman, met verstand van beton eens komt kijken. Misschien moeten we een afboordje en een afloop overwegen.

Herstellen van dorpel onder schuifraam

Tijdens de storm Dennis werden 2 dorpels beschadigd op het terras. 1 van de schuifraam en 1 van de achterdeur. Er is een stuk afgebroken. (stuk heb ik niet meer). Ik wil deze graag laten herstellen.

Voegen terras, boordstenen plaatsen en herstellen van 4 trapjes

Nieuwe voegen oud terras 60 m² ongeveer, plaatsen boordstenen scheiding met gazon, herstellen 4 gemetste betegelde trapjes.

Voegen terras herstellen

We willen graag de voegen van ons terras, dat 18 jaar geleden is aangelegd, laten herstellen. Oppervlakte : ongeveer 16 m².