Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor herstellen van bestaand terras uit tegels:

Herstellen van bestaand terras uit tegels

Er liggen tegels los op mijn terras van ongeveer 7 meter op 2 meter. Graag zou ik een offerte willen voor het terug in orde maken van het terras dit is op het eerste verdiep. Dit is op een appartement dat ik verhuur. Ik wil voorkomen dat de onderbuur een lek zou krijgen. Herstelling en/of vervangen.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Boechout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van bestaand terras uit tegels uit heel België:

Betonrot terras appartement herstellen en stuk terras verwijderen

Appartementen Lanaken. (Bouwjaar 1978) Terras van het 5de verdiep lekt Waterschade in de living van het vierde verdiep (Veel voorkomend probleem in deze blok)

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

We hebben een stacaravan Atlanta Willerby bouwjaar 2013. Tak op het dak gevallen. Aan de rand is een bult. Het regen binnen niet volgen ons maar we willen wel zo rap mogelijk herstellen zo dat de deuren van de terras ook niet kapot gaan.

Terrasdak herstellen

Vervangen van dak van een terras. Dak : gewoon polycarbonaatplaten. Dak 4 m op3 m.

Diverse werken uitvoeren

1- Vervangen van vloer en plinten in de keuken opp: 3,66*4,32 = 15,8m². Keramische vloer 2- Gescheurde voegen in gevelsteen uitslijpen en terug voegen. ± 3 meter. 3- Voegen tussen gevels en terras uitslijpen en terug voegen. ± 34 meter. 4- Scheur in een terrasvoeg herstellen. Een rij tegels is gezakt. Bleustone tegels ± 3,2 meter. 5- Vervangen of herstellen van gescheurde granieten vensterbank ( buiten ) Zichtbare afmetingen: b*h*l = 19cm * 10cm * 220cm. De vensterbank zit ook nog een aantal cm ( hoeveel cm weet ik niet) onder het raam.

Losgekomen gevelstenen herstellen

Wij lieten een paar maand geleden een lamellendak plaatsen op ons terras, de stang die dit lamellendak moet ophouden werd verkeerd geplaatst. Dit heeft ervoor gezorgd dat de muur onder de trekkracht van de stang is beginnen uitpuilen. Gevelstenen zijn losgekomen en misschien is ook de ruwbouw steen verschoven aangezien de bouten voor de stang ongeveer 40cm lang zijn.

Hellend dak herstellen

Ons dak lekt op verschillende plaatsen, waarschijnlijk heeft het iets te maken met het terras dat in het hellend dak is ingebouwd en niet goed verzegeld is al is er ook een klein lek hoger als dat. We hebben dus iemand nodig die de herstellingen kan maken.

Herstelling deur berging op terras

De buitendeur van de berging op het terras van ons appartement is kapot waardoor we ze niet meer toe krijgen en ze steeds weer open waait. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Herstellen van terras

Ingezakt terras door lek bij buren. Terras ingezakt door water. Terras : 40 m².