Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Boom.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Boom of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor gelijkaardige projecten:
diverse ruimtes betegelen, appartement betegelen, betegelen van vloer en wanden badkamer, betegelen van benedenverdieping nieuwbouw, terras en oprit betegelen, betegelen van toilet met mozaiektegels, mozaik tegels plaatsen in keuken, betegelen badkamer, herbetegelen van douches, bezetten en keukenvloer betegelen, betegelen van de benedenverdieping, betegelen van twee badkamers, tegels zetten voor een keukenmuur, douchewanden betegelen, herstellen natuurtegels in living

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Boom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Boom:

Herstellen betegeling badkamer

Voor herstellingswerken aan de muren van de badkamer ben ik op zoek naar een vakman. Enkele tegels vertonen barsten en het voegwerk op verscheidene plaatsen valt uit elkaar. Enkele tegels zijn van positie gewijzigd en moeten herplaatst worden. Ik beschik nog over enkele tegels , maar waarschijnlijk gaan er tegels voorzien moeten worden. Het gaat hier over matte witte rechthoekige tegels , maar er zal ter plaatse moeten bekeken worden welke juist besteld moeten worden.

Vervangen beschadigde badkamer wandtegels

Een aantal badkamertegels vertonen barsten en zouden vervangen moeten worden. Een aantal tegels zijn blijkbaar ook niet vlak geplaatst (of zijn van positie veranderd) en zouden herzet moeten worden. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.Aantal reservetegels in voorraad.

Nieuwe terrazzo leggen

Een nieuwe Terrazzo vloer leggen. oppervlakte 50m², 2 verdiepingen .

Betegelen

Betegelen muur keuken,plaatsen plinten en lichtlijsten. Plaatsen deur en kader. Betegelen bad en muurtje + afweking. Klein bezettingswerk.

Tegelwerk Balkon

Ik wil de vloer van mijn balkon volledig renoveren, daarom heb ik een prijsofferte nodig.

Nieuwe keuken

we wensen in voorjaar 2013 onze keukenwanden te betegelen, alsook een nieuwe tegelvloer in de keuken te laten leggen, op de bestaande tegelvloer. De living wordt voorzien van parket en loopt over in de keuken (er dient een scheidingslijn gemaakt te worden)