Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Boom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Boom heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Boom u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Boom of directe omgeving.

43 klanten uit Boom bevelen een bij Casius in Boom aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Boom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van vloeren, living en terras betegelen, terras uitbreken en betegelen, wand- en vloertegels plaatsen, plaatsen van keramische steen, betegelen van badkamer, betegelen vloer, voegen van tegels in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Boom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Boom:

Herstellen betegeling badkamer

Voor herstellingswerken aan de muren van de badkamer ben ik op zoek naar een vakman. Enkele tegels vertonen barsten en het voegwerk op verscheidene plaatsen valt uit elkaar. Enkele tegels zijn van positie gewijzigd en moeten herplaatst worden. Ik beschik nog over enkele tegels , maar waarschijnlijk gaan er tegels voorzien moeten worden. Het gaat hier over matte witte rechthoekige tegels , maar er zal ter plaatse moeten bekeken worden welke juist besteld moeten worden.

Vervangen beschadigde badkamer wandtegels

Een aantal badkamertegels vertonen barsten en zouden vervangen moeten worden. Een aantal tegels zijn blijkbaar ook niet vlak geplaatst (of zijn van positie veranderd) en zouden herzet moeten worden. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.Aantal reservetegels in voorraad.

Nieuwe terrazzo leggen

Een nieuwe Terrazzo vloer leggen. oppervlakte 50m², 2 verdiepingen .

Betegelen

Betegelen muur keuken,plaatsen plinten en lichtlijsten. Plaatsen deur en kader. Betegelen bad en muurtje + afweking. Klein bezettingswerk.

Tegelwerk Balkon

Ik wil de vloer van mijn balkon volledig renoveren, daarom heb ik een prijsofferte nodig.

Nieuwe keuken

we wensen in voorjaar 2013 onze keukenwanden te betegelen, alsook een nieuwe tegelvloer in de keuken te laten leggen, op de bestaande tegelvloer. De living wordt voorzien van parket en loopt over in de keuken (er dient een scheidingslijn gemaakt te worden)