Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vervangen beschadigde badkamer wandtegels:

Vervangen beschadigde badkamer wandtegels

Een aantal badkamertegels vertonen barsten en zouden vervangen moeten worden. Een aantal tegels zijn blijkbaar ook niet vlak geplaatst (of zijn van positie veranderd) en zouden herzet moeten worden. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.Aantal reservetegels in voorraad.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen beschadigde badkamer wandtegels uit heel België:

Laminaatvloer repareren na beschadiging

Mijn laminaatvloer is in het midden beschadigd waardoor 1 plank vervangen moet worden. Er zal ongeveer 16 m² uitgehaald moeten worden om de beschadigde plank te vervangen. Plinten en 1 deurstrip zullen ook verwijderd moeten worden. Alles moet natuurlijk na vervangen van beschadigde plank ook weer gelegd worden. Woonkamer moet leeg gemaakt worden en daarna weer ingeruimd worden ( wandkast 3mtr,eethoek, tv + tv kast, bank, slaapbank, vitrinekast, salontafel en 3 kleine kastjes). Laminaat zorg ik zelf voor (clicksysteem)

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Daar de parketvloer op meerdere plaatsen naar boven komt zou deze moeten uitgebroken worden en vervangen door een nieuwe parketvloer. Onder deze vloer bevindt zich een kelder die slechts gedeeltelijk wordt verwarmd. Onder de parket ligt nu een houten roostering. Ik denk dat een samengestelde parket zal moeten voorzien worden om vervorming door vocht tegen te gaan

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Onze huidige parket is beschadigd door water en zou moeten uitgebroken worden. Deze moet vervangen worden door nieuwe parket. Oppervlakte: 4 op 7 meter.

Vernieuwen onderdak

Vernieuwen van onderdak dat net werd geplaatst bij het vernieuwen van het dak. In het onderdak zijn er veel gaten waardoor deze niet meer waterdicht is. Graag offerte voor afnemen van nieuw dak, vervangen van beschadigde onderdak door nieuw onderdak Delta vent Vitaxx plus en terugplaatsen van dak. Oppervlakte van dak is 80m²

Valse plafonds plaatsen

Er zijn twee huizen in Antwerpen waar ik in opdracht van de eigenaar tussenpersoon ben om de problemen op te lossen. In het ene huis zou een afloop in een plat dakje gemaakt moeten worden en aangesloten op de riolering. Daarna moet eer vals plafonnetje in dat kamertje komen. (Afmetingen van het plafonnetje: 150x232) Er zouden ook beschadigde acrylaatplaten moeten vervangen worden (300x300) In het tweede huis is er een waterlek geweest in de keuken. Hierdoor moet het vals plafond vervangen worden. (Er waren plastic planchetten tegen de plafond. 420x231) Er moet ook een nieuwe afvoerbuis voor de dampkap geplaatst worden.

Wastafel met meubel vervangen

Vervangen van beschadigde (enkele) wastafel + meubel in kleine badkamer. Nieuwe wastafel zonder marmeren blad - graag eenvoudig wit

Prijsofferte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Door schade aan tuinomheining zou deze vernieuwd moeten worden. Het deel dat beschadig is bestond uit staalpalen in beton met bovenaan horizontale paal en draad. Aangezien er een boom op gevallen is zijn er verschillende palen scheef getrokken en de draad flink vervormd. Totale lengte van de afsluiting is ongeveer een 30meter schat ik. En het beschadigde deel is toch een 10 meter. Graag zo spoedig mogelijk een offerte (ivm verzekering), het is ook mogelijk (overdag) ter plaatsen te komen kijken. In bijlage vindt u foto's terug van de beschadigde delen om een correcte prijs te kunnen opstellen. Ook is er 1 betonplaat kapot (waarschijnlijk door een auto) deze hadden we ook graag vervangen gehad. U kan me steeds contacteren.

Dakwerken uit te voeren

Gewenst: ontmossen hellend dak met leien. nazicht leien en vervangen van beschadigde. nazicht en evtentueel herstel van schouwopbouw. nazicht en eventueel vervangen van zink en afvoeren.