Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vervangen beschadigde badkamer wandtegels:

Vervangen beschadigde badkamer wandtegels

Een aantal badkamertegels vertonen barsten en zouden vervangen moeten worden. Een aantal tegels zijn blijkbaar ook niet vlak geplaatst (of zijn van positie veranderd) en zouden herzet moeten worden. Graag had ik hiervoor een offerte ontvangen.Aantal reservetegels in voorraad.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Boom (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen beschadigde badkamer wandtegels uit heel België:

Herstellen of vervangen van laminaat

Vervangen van beschadigde laminaat. Herstellen van houten omkasting.

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met bekaert draad 25 M X 1. 50 H . Oude beschadigde draad weghalen, 1 betonpaal vervangen en plaatsen.

Houten afsluiting vervangen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Vervangen van beschadigde panelen met de storm een 5 tal vervangen en twee nieuwe opeen andere plaats zetten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Beschadigde bestaande betonnen afsluiting vervangen door nieuwe betonnen afsluiting. Afmetingen : 12.5 meter en de hoogte 1,8 meter.

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Er loopt een lang oliespoor over onze oprit. De beschadigde klinkers moeten vervangen worden. De oprit is tussen 10 a 15 meter lang , dus die klinkers moeten eruit en vervangen worden. En een stuk van de oprit moet ook bijgelegd worden.

Herstelling van deur en raam na inbraak

Herstelling van een beschadigde vol houten deur. Hiernaast moet er ook een raam met 1 vleugel worden vervangen, dit is geen kip.

Vervangen van beschadigde garagepoort

Mijn garagepoort is beschadigd geraakt tijdens de verhuis en ik dien deze zo snel mogelijk te vervangen. Het gaat over een simpele kantelpoort met handmatige bediening.

Herstellen van betonnen afsluiting

Enkele platen zijn gescheurd door de stam van bomen. Deze zijn afgezaagd en nu zouden de beschadigde platen moeten vervangen worden evenals mogelijk 1 paal. Het betreft hier 2 tot 3 platen.