Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor gelijkaardige projecten:
badkamer herbetegelen, terras appartement betegelen, tegelvloer vervangen, woning huiskamer en keuken betegelen, betegelen badkamer, stukje muur keuken betegelen, tegels zagen tot plinten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Borgerhout (Antwerpen):

Tegelvloer vervangen

Ik wil in onze gang van 8 meter lang en 2 meter breed, ook de helft 1 meter breed, een tegelvloer laten uitbreken en een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het soort tegels dat we willen leggen is nog te bepalen. Graag willen we een retro-effect passend bij het herenhuis.

Aanleg tuinterras met natuursteen

Ik wil graag het terras in onze tuin vernieuwen. Het terras is ongeveer 5 m breed en 3 m lang. Grootte en kleur tegels : natuursteen 15 op 15 of 20 op 20 cm.

Badkamer vloer herstellen

Ten gevolge van een lek in een afvoerbuis moest een bestaande vloer (oude cementtegels in zavelbed) opgebroken worden. De oude stenen zijn afgevoerd en niet meer te krijgen. Ook een deel van de plinten is beschadigd. Oppervlakte : ongeveer 1. 8m x 2m Volgende werken zouden uitgevoerd moeten worden : * opbreken en afvoeren van de resterende oude vloer en zavelbed * nieuwe chapevloer plaatsen en nivelleren * plaatsen nieuwe tegels 45 x 45 antracietgrijs

Plinten en muurtegels plaatsen

Ik wil enkele zaken in mijn woning laten afwerken: *plinten (stenen tegels, standaardhoogte) plaatsen in de gang <15m totaal te plaatsen. De ondergrond is bezet/gestukt *buitengeveltegels aan de garage, strook van ongeveer 40cm op 3,5m (tegels van ongeveer 15cm op 4cm) Zowel de plinten als de muurtegels zijn reeds in bezit en kunnen meteen geplaatst worden.

Tegelen van vloer

Ik wil graag de vloer in mijn appartement laten betegelen (woonkamer, gang, 3 slaapkamers). Een totaal oppervlakte van 130m2. De tegels heb ik reeds aangekocht, afmetingen: 60x60cm. De ondergrond is chape (dekvloer). Uitvoering van de werken is gepland in november/begin december 2015. Graag ook voegen van tegels inbegrepen in offerte.

Woning betegelen

Ik wil graag de keuken, woonkamer en badkamer laten betegelen (totaal ongeveer 80 vierkante meter). Ongeveer 65 vierkante meter heeft een keramische tegel van 60 op 60 cm. De rest wordt betegeld met 60 op 30 cm. De tegels zijn al aangekocht.

Herstellen tegelwand douche

Ik heb een vochtprobleem in mijn (kleine) badkamer door barsten in de voegen van de tegels. Dit zou zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden (tegels verwijderen, kijken of de leidingen allemaal in orde zijn en/of problemen aan de muur zelf, opnieuw betegelen). Graag iemand met kennis van vochtproblemen en iemand die zo snel mogelijk aan het werk kan. In bijlage een foto van de badkamer om een idee te geven van de oppervlakte. Foto ter beschikking.

Herstelling betegeling aan muren in kelder

Herstellen van onderste rand betegeling muren in drie ondergelopen kelders.Foto ter beschikking.

Tegels toiletruimte

Een kleine toiletruimte wanden volledig betegelen en afwerken van afvoerbuis met gyproc of andere materialen. Afwerken van plafond met gyrpoc en tegels (of andere indien beter advies)

plaatsen van tegels 120x20x4cm op de ...

plaatsen van tegels 120x20x4cm op de vloeren in 4 liften totaal +/- 10 vierkante meter tegels en tec 7 zijn reeds aangekocht werken moeten in 2 fases gedaan worden flatgebouw met 2 ingangen /2 liften per ingang/110 app per ingang

Plaatsen natuursteen keuken

Plaatsing van door ons aangekochte natuursteen (leisteen) in antiek romaans legverband (4 tegelformaten) op een oppervlakte van +/- 35m² op bestaande chappe (klein niveau verschil) in dikbedmortel. Ruimte is +/- 7m op 5m.

Ik ben op zoek naar iemand die een ...

Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe vloer kan leggen in mijn kleine keuken. Deze vloer zou boven op de huidige vloer geplaatst moeten worden. De oppervlakte is zeer beperkt; 1.40m breedte x 3.00m lengte.

1.PLaatsen tegel achter werkblad in ...

1.PLaatsen tegel achter werkblad in keuken. +- 6 lopende meter werkblad. Waarvan 3.5 lopende meter tot tegen de bovenkasten. 2 ander meter tot tegen vensterbank (+-0.4m boven werkblad). Vensterbank ook afwerken met tegels of natuurstenen blad. 2. Betegelen wanden Toillet. +-6-8 m² muuroppervlak. veel hoekjes en kantjes. Deels op bepleisterde muur, deels op OSB. volledig afwerken, voegen, sluier afhalen en eventueel antivlek laag. mvg, Bas