Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: vloeren benedenverdieping betegelen, living en terras betegelen, betegelen van vloer en wanden, nieuwe vloer leggen, badkamer en deel van gelijkvloers betegelen, living parket uitbreken en tegelvloer legggen, opnieuw vloeren, mozaiek plaatsen in keuken, plaatsen van wandtegels, plaatsen van steenstrips, wc betegelen, betegelen van badkamer, betegelen keuken, chappen en betegelen tuinberging, vervangen kurktegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Borgerhout (Antwerpen):

Aanleg tuinterras met natuursteen

Ik wil graag het terras in onze tuin vernieuwen. Het terras is ongeveer 5 m breed en 3 m lang. Grootte en kleur tegels : natuursteen 15 op 15 of 20 op 20 cm.

Badkamer vloer herstellen

Ten gevolge van een lek in een afvoerbuis moest een bestaande vloer (oude cementtegels in zavelbed) opgebroken worden. De oude stenen zijn afgevoerd en niet meer te krijgen. Ook een deel van de plinten is beschadigd. Oppervlakte : ongeveer 1. 8m x 2m Volgende werken zouden uitgevoerd moeten worden : * opbreken en afvoeren van de resterende oude vloer en zavelbed * nieuwe chapevloer plaatsen en nivelleren * plaatsen nieuwe tegels 45 x 45 antracietgrijs

Plinten en muurtegels plaatsen

Ik wil enkele zaken in mijn woning laten afwerken: *plinten (stenen tegels, standaardhoogte) plaatsen in de gang <15m totaal te plaatsen. De ondergrond is bezet/gestukt *buitengeveltegels aan de garage, strook van ongeveer 40cm op 3,5m (tegels van ongeveer 15cm op 4cm) Zowel de plinten als de muurtegels zijn reeds in bezit en kunnen meteen geplaatst worden.

Tegelen van vloer

Ik wil graag de vloer in mijn appartement laten betegelen (woonkamer, gang, 3 slaapkamers). Een totaal oppervlakte van 130m2. De tegels heb ik reeds aangekocht, afmetingen: 60x60cm. De ondergrond is chape (dekvloer). Uitvoering van de werken is gepland in november/begin december 2015. Graag ook voegen van tegels inbegrepen in offerte.

Woning betegelen

Ik wil graag de keuken, woonkamer en badkamer laten betegelen (totaal ongeveer 80 vierkante meter). Ongeveer 65 vierkante meter heeft een keramische tegel van 60 op 60 cm. De rest wordt betegeld met 60 op 30 cm. De tegels zijn al aangekocht.

Herstellen tegelwand douche

Ik heb een vochtprobleem in mijn (kleine) badkamer door barsten in de voegen van de tegels. Dit zou zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden (tegels verwijderen, kijken of de leidingen allemaal in orde zijn en/of problemen aan de muur zelf, opnieuw betegelen). Graag iemand met kennis van vochtproblemen en iemand die zo snel mogelijk aan het werk kan. In bijlage een foto van de badkamer om een idee te geven van de oppervlakte. Foto ter beschikking.

Herstelling betegeling aan muren in kelder

Herstellen van onderste rand betegeling muren in drie ondergelopen kelders.Foto ter beschikking.

Tegels toiletruimte

Een kleine toiletruimte wanden volledig betegelen en afwerken van afvoerbuis met gyproc of andere materialen. Afwerken van plafond met gyrpoc en tegels (of andere indien beter advies)

plaatsen van tegels 120x20x4cm op de ...

plaatsen van tegels 120x20x4cm op de vloeren in 4 liften totaal +/- 10 vierkante meter tegels en tec 7 zijn reeds aangekocht werken moeten in 2 fases gedaan worden flatgebouw met 2 ingangen /2 liften per ingang/110 app per ingang

Plaatsen natuursteen keuken

Plaatsing van door ons aangekochte natuursteen (leisteen) in antiek romaans legverband (4 tegelformaten) op een oppervlakte van +/- 35m² op bestaande chappe (klein niveau verschil) in dikbedmortel. Ruimte is +/- 7m op 5m.

Ik ben op zoek naar iemand die een ...

Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe vloer kan leggen in mijn kleine keuken. Deze vloer zou boven op de huidige vloer geplaatst moeten worden. De oppervlakte is zeer beperkt; 1.40m breedte x 3.00m lengte.

1.PLaatsen tegel achter werkblad in ...

1.PLaatsen tegel achter werkblad in keuken. +- 6 lopende meter werkblad. Waarvan 3.5 lopende meter tot tegen de bovenkasten. 2 ander meter tot tegen vensterbank (+-0.4m boven werkblad). Vensterbank ook afwerken met tegels of natuurstenen blad. 2. Betegelen wanden Toillet. +-6-8 m² muuroppervlak. veel hoekjes en kantjes. Deels op bepleisterde muur, deels op OSB. volledig afwerken, voegen, sluier afhalen en eventueel antivlek laag. mvg, Bas