Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Burcht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Burcht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Burcht of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor gelijkaardige projecten:
diverse ruimtes betegelen, appartement betegelen, betegelen van vloer en wanden badkamer, betegelen van benedenverdieping nieuwbouw, terras en oprit betegelen, betegelen van toilet met mozaiektegels, mozaik tegels plaatsen in keuken, betegelen badkamer, herbetegelen van douches, bezetten en keukenvloer betegelen, betegelen van de benedenverdieping, betegelen van twee badkamers, tegels zetten voor een keukenmuur, douchewanden betegelen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Burcht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Burcht:

Plaatsen van gyproc en tegels

Plaatsen van gyproc plafond in badkamer (7,5m2) Plaatsen van vloertegels (7,5m2) Plaatsen van muurtegels (28m2) in bestaande badkamer. Oude tegels worden verwijderd. Alle tegels zijn al besteld.

Terras-oprit

Uitbreken van bestaand terras en oprit. plaatsen van nieuwe natuursteen. ongeveer 45 vierkante meter.

herbetegelen van een badkamer. De tegels ...

herbetegelen van een badkamer. De tegels van de douche zijn de enige die weg moeten. De muren waterdicht behabdelen en opnieuw betegelen met tot tegen het plafond.

de vloer horizontaal maken en daarna ...

de vloer horizontaal maken en daarna vloeren