Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betegelen van badkamer:

Betegelen van badkamer

Een badkamer volledig betegelen. Wanden + vloer. In overleg aan te kopen met vakman. 15 m² ongeveer.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen van badkamer uit heel België:

Badkamer vernieuwen

volledige badkamer te renoveren. Afbraak kan ik zelf doen. Werk omvat:plaatsen inloopdouche+wand,hang wc, kolomkasten+lavabo met kast en spiegel+aansluitingen, badkamer(alle muren) betegelen. Meubels besteld bij x2O

Badkamer renoveren

Renovatie van badkamer: 4 m op 3 m. Inloopdouche maken, 1 enkele lavabomeubel, toilet. betegelen. Sanitair aanpassen.

Wandtegels plaatsen

Ik wil graag de keuken en badkamer betegelen met wandtegels. De tegels moeten nog besteld worden. Materiaal in overleg met vakman. Oppervlakte : 2 m² in keuken . badkmaer :10 m².

Douche betegelen en nieuwe kraan voorzien

Er is een lek aan de kraan in de muur van de douchekabine waardoor een aantal tegels bol staan en gescheurd zijn. Aan de andere kant van de muur, buiten de badkamer, is reeds schade aan de muur en komt de verf van de muur. Herstelling betreft het dichten van het lek aan de kraan + opnieuw betegelen van de douchekabine.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Oude badkuip eruit halen en vervangen door nieuwe douchecabine, wc en lavabo vervangen. De afmeting van de badkamer 1.6 m x 1.6 m. Ook betegelen.

Badkamer betegelen

Het gaat over een badkamer van 21m² 1muur word gedaan met 1ruwe steen en de andere met mat wit. Tegels zijn 90x30 Vloeropp is 4,2m² keramische parket 1m20x20

Badkamer renoveren

Vloer en muurtegels afbreken, bad,wc, lavabo eruit halen. Opnieuw vloer en muren betegelen. Nieuw bad,hangwc,lavabo,spiegelkast, installeren, plus extra stopcontacten. Bestaande radiator afnemen en na werken terug ophangen. Bestaande leidingen zijn nog in goede staat. Badkamer is 25 jr oud, nu opfrissing nodig. Kleine badmer van 1,60m/ 2,50m.

Badkamervloer betegelen

Onze badkamer verdient nieuwe tegels. Er liggen nu cementtegels op de planché met een buffermat ertussen. Die mogen er natuurlijk eerst uit. Een deel van de tegels liggen onder de douchecabine. Verder kan je overal makkelijk aan. Vervolgens mogen de nieuwe cementtegels van 15 x 15 x 1cm gelegd en gevoegd worden. Tegels al aangekocht.