Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer betegelen (vloer en alle 4 muren in dezelfde steen):

Badkamer betegelen (vloer en alle 4 muren in dezelfde steen)

We zoeken een betegelaar voor onze nieuwe badkamer (vloer en alle 4 muren in dezelfde steen). Grote is L=2,68 / B=1,81 / H=2,5 Tegels zijn 60x120x0.9 cm. Graag eveneens 2 muren voorbepleisteren. Afbraak en egaliseren vloeren doet ik zelf. Tegels al aangekocht
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Reet (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer betegelen (vloer en alle 4 muren in dezelfde steen) uit heel België:

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²

Badkamerrenovatie uitvoeren

Nieuwe douche plaatsen. Rond bad en douche betegelen. Ook oude betegeling uitbreken. Eventueel ook de gehele badkamer betegelen want wegens vochtproblemen zijn er gebroken tegels en kapotte voegen. Eventueel nieuw lavabomeubel met dubbele wasbak plaatsen.

Badkamer renoveren

Badkamer opnieuw betegelen. Wastafel vervangen. Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen. Opp. badkamer is 2.07m x 2.53m. De oude tegels en badkamer liefst in mate van mogelijk blijven.

Badkamer vloeren en betegelen

Voor mijn pas aangekochte woning zoek ik iemand voor de badkamer te betegelen en te vloeren. Oppervlakte weet ik niet.

Badkamer betegelen

We zijn dringend op zoek naar een tegelzetter voor in onze badkamer totaal 47m2 tegels te plaatsen (wanden inclusief)

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van badkamer. Muren en vloer betegelen. Nieuw badkamermeubel. Nieuwe wc, bad en douche. Nieuwe boiler installeren. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten (9 a 10 m² denk ik). Rijwoning.

Renoveren badkamer

vervangen douche (open naar binnen), afbreken tegels, plaatsen douche, betegelen met nog te kiezen tegels. Ongeveer 2 à 2,5 meter op 2 meter. Er staat ook een lavabo + meubel in, deze zou ik graag recupereren.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij hebben een badkamer van 350cm op 350cm deze is in het dak gemaakt waardoor hier een stuk bezet is door een schuin dak , de rest is in de kapel op het dak gemaakt , graag zouden wij een douche hebben op de plaats waar het schuin dak loopt ( nu staat er een bad ) dan hebben we nog een badkamer meubel met 1 lavabo dit moet een nieuwe badkamerkast worden met 2 lavabo's , voor de rest staat er een verwarming deze mag ook nieuw worden en dan natuurlijk de afwerken ( 4m² betegelen op de grond en de muren ook tegels of iets in de aard...)