Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wommelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit Wommelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tegelzetter voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Wommelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in Wommelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wommelgem:

Vloertegels leggen

We willen graag nieuwe vloertegels laten plaatsen in onze hal, gang en keuken ( totale oppervlakte 13m2 ). De oude tegels zullen we zelf verwijderen en de nieuwe kunnen dan op de chape geplaatst worden ( misschien egalisatie nodig? ). Tegels zijn 15x15x0,8.

Betegelen van vloeren

Betegelen van vloer in woonkamer, open keuken en gang ( +\_ 88m² ) Tegels 60x60 Plaatsen plinten 27 lm Tegels zelf te kopen bij Azuleo door vakman

Vloeren

keuken moet bezet en gevloerd worden terras moet gevloerd worden

Tegelwerken

In de toiletten van ons bedrijf zijn van enkele muren een hele partij tegels afgevallen. De meeste tegels zijn ook stuk gegaan bij het vallen. Het gaat om standaard witte vierkante badkamertegels. Wij zoeken een tegelzetter die dit terug in orde kan brengen.

Betegelen terras

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn volkeramische tegels kan plaatsen buiten op mijn terras (+/-32m² in trapezium vorm) dit ook omwille van te weinig tijd om het zelf te doen de chappe is al reeds geplaatst / tegels en lijm zijn ook al aanwezig Ik had dus graag vernomen of u dit kan verwezelijken graag zo spoedig mogelijk bericht a.u..b Want ik zou anders namelijk beginnen nu vrijdag met het eerste deel al te plaatsen Ik zoek ook nog iemand om nog twee deuren gaten te bezetten ?

Uit te voeren werken: Betegeling vloer: ...

Uit te voeren werken: Betegeling vloer: dining (+/- 23m2) Betegeling wand: ingang toiletten (4x) (+/- 45m2) Type vloer -en wandtegels reeds gekend.