Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Brussel.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelen en chappen badkamer en wc, badkamervloer en muren betegelen, badkamer en garagevloer laten betegelen, tuin deels betegelen, badkamer vloer herstellen, betegeling van de loft en badkamer, wc betegelen, tegelwerken badkamer en keuken, herstellen betegeling badkamer, plafondtegels herstellen of vervangen, terrasboorden herstellen appartement, plaatsen aangekochte muurtegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Brussel:

vrijdag 9 december 2016

Tegelwerken toiletten

Het gaat over 4 toiletten met totale te betegelen oppervlakte van 23 vierkante meter muurtegels. De huidige tegels van de muren tegen dewelke de hang WC's geplaatst worden hoeven niet verwijderd te worden omdat de nog te plaatsen gyproc wand van de hang wc het zicht ervan afschermt. De te verwijderen tegels van de 2 overige muren hebben een hoogte van 1,4 m en zijn met mortel geplaatst. De te betegelen hoogte is 2,40 m voor de 3 muren, de deur staat in de 4 de muur die niet kan betegeld worden. Tegenover de WC staat er telkens een verluchtingsraampje. WC muur: 2,40×0,75=1,80 l Linker muur: 2,40×0,80=1,92 l Muur tegenover de WC: 1;38×0,75=1,035l =5,095 vierkante meter x 4=20,38
dinsdag 16 augustus 2016

Voegen tegelwand keuken

Keukenwand (2 vierkante meter )is getegeld maar voegen moeten nog afgewerkt worden.
maandag 13 juni 2016

Herstelling tegelvloer

Herstelling van tegelvloer van +/- 11 m ² in inkomhal. Verschillende tegels liggen los, zijn afgebroken, etc... We overwegen de mogelijkheid om een deurmat in te bouwen in de vloer om op die manier tegels te kunnen recupereren om de kapotte te vervangen.
vrijdag 20 mei 2016

Betegelen van kelder en trap

Ik zoek iemand die kleine kelder en trap kan betegelen
maandag 27 juli 2015

Tegels op badwand herbetegelen

Ik wil graag de badwand laten herbetegelen. Na een waterlek zijn tegels van de wand gevallen. Graag ook de siliconen rond het bad vernieuwen.
zaterdag 20 juni 2015

Herbetegeling en waterdicht maken inloopdouche

Wij hebben een ingemetselde inloopdouche die volledig betegeld is (vloer en randen). Die is al verscheidene keren beginnen lekken. De vloerrand met siliconen bewerken is al twee keer door professionals gebeurd maar baat niet. Enige alternatief lijkt nu over de tegels heen een kerdimat te leggen en daarover nieuwe tegels (vb kerlite) Gegeven het lek is dit vrij dringend.
woensdag 18 maart 2015

Inkomhal betegelen

Totale oppervlakte is 4 à 5 m². Huidige vloer is een soort van gepolijste graniet, die ligt op een betonnen draagvloer. 1. Uitbreken van de granulietvloer (eventueel doe ik dit zelf) 2. Leggen van een chape en/of egaliseren 3. Betegelen, nog niet uitgemaakt of keramiek of natuursteen
maandag 2 maart 2015

Douche betegelen en spatwand van keuken

We hebben een spatwand in de keuken die betegelt moet worden. De tegels zijn van het merk Tex Mutina. Daarnaast hebben we een inloopdouche. Er zijn enkele tegels niet goed geplaatst en die komen los. We willen die tegels graag herplaatsen. Graag had ik een offerte voor de 2 tegelplaatsingen.
dinsdag 26 augustus 2014

Kleine ruimte betegelen

Onze douchetegels zijn aan vernieuwing toe (wegens vocht). De tegels zijn in huis en het zou gaan om ongeveer 2 vierkante meter.
vrijdag 15 augustus 2014

Trap betegelen met authentiek Belgische tegels

Graag zou ik een idee willen hebben van wat de kosten zouden zijn om mijn trap & entree van de lift te betegelen met authentieke Belgische tegeltjes. De tegeltjes heb ik maar zijn iets te hoog (1,5cm) voor de liftdeur om nog open te kunnen en wil ook graag weten of je daar een laagje van de onderkant kan halen...Foto's in bijlage.
vrijdag 25 april 2014

Mozaïek + schilder

Betegeling:2,5 m² mozaïek te plaatsen in keuken en badkamer: plaatsen, lijmen en invoegen na 24h, afwerken rond stopcontacten+ schilderwerk af te werken ( heel klein prutswerkje)
woensdag 26 maart 2014

Tegels leggen keuken - inkomhal

Tegels leggen keuken - inkomhal
woensdag 5 februari 2014

Oude keukentegels verwijderen

Oude keukentegels verwijderen
dinsdag 3 september 2013

Vloertegel appartement

de vloer van appartement met een oppervlakte van ongeveer 60m² betegelen.
dinsdag 16 juli 2013

Zoek vloerder voor +/- 90 m²

Graag offerte voor het betegelen van vloeren 60 x 60 tegels een deel op chappe en een deel op bestaande tegels. Tevens ook prijs voor het plaatsen van de plinten. Werken dienen worden uitgevoerd in 1140 Brussel - Evere parkeerproblemen zijn er niet. Werken moeten zonder fout starten de eerste of tweede week van oktober. Graag mailtje sturen zodat ik u alles kan doormailen wat er moet gebeuren. Er moet ook betegeld worden op muren in de badkamer enz...
vrijdag 1 februari 2013

Herbetegeling

Herbetegeling kleine badkamer/keuken
zondag 28 oktober 2012

Douche betegelen

We hebben een douche die betegeld moet worden.
maandag 7 mei 2012

Betegeling doucheruimte

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om een doucheruimte te betegelen.
zaterdag 5 mei 2012

Betegelen kleine keukenvloer

We zoeken iemand om onze keukenvloer van ong. 6 m2 te betegelen. De ondergrond is een plankenvloer.
woensdag 15 februari 2012

Tegels plaatsen tegen binnenmuur school

Omdat de geverfde binnenmuren van onze kleuterschool snel vuil worden door de handen van de kleuters denken we eraan de traphal en gang te bezetten met tegels tot een hoogte van ong. 1.20 m. Dit door standaardtegels die toch wat meegaan met de kleur van het gebouw binnen (wit/bordeaux)
maandag 3 oktober 2011

Achterwand Keuken

Ik zoek een tegelzetter voor de achterwand van de keuken. Het gaat om een oppervlakte 52cm X 187cm en 52cm X 275cm. De tegels zal ik zelf verzorgen. Het betreffen tegels van 30cm X 60cm die verticaal geplaatst dienen te worden. Elke 3 a 4 tegels is er een verticale onderbrekeing met mozaik tegeltjes.
donderdag 20 januari 2011

remplacer plusieurs carreaux autour de ...

remplacer plusieurs carreaux autour de la baignoire qui ont été cassés
maandag 8 maart 2010

het betreft de renovatie van de badkamer ...

het betreft de renovatie van de badkamer in zijn geheel,zijnde: nieuwe vloer,nieuwe betegeling,nieuw bad,nieuwe douche,nieuwe wc,nieuwe lavabos enz.
dinsdag 26 februari 2008

Graag had ik een offerte voor het ...

Graag had ik een offerte voor het betegelen van de wanden van een kleine badkamer in eenvoudige witte tegels. Bovendien wil ik een douchecabine laten plaatsen op de bestaande douchekuip. Indien de eerste badkamer goed betegeld is kunnen er nog meerdere (minimum 10) volgen.
dinsdag 29 januari 2008

inrichting van loft in een ...

inrichting van loft in een renovatieproject

Partners

Partners van Casius