Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Brussel:

vrijdag 24 augustus 2018

Betegelen van doucheruimte

Ik wil graag mijn douche betegelen (2 muren) Afmetingen zijn 75cm diep op 100cm breed en 200cm hoog. De tegels zijn nog niet aangekocht.
zaterdag 19 augustus 2017

Tegelvloer plaatsen

In ons appartement dient een nieuwe tegelvloer te komen (breedte 60/60) Het appartement ligt op het gelijkvloers, er kan makkelijk geslepen worden in de tuin. Momenteel ligt er vast tapijt rechtstreeks op de chape. De chape is volledig pas. Daarnaast dient de badkamer en de keuken opnieuw gevloerd te worden. De bestaande tegels zullen wij verwijderen en de chape wordt geëgaliseerd door ons. Totale oppervlakte: 60m². De uitvoering dient te gebeuren vanaf de 1e week van september tot ten laatste de tweede week.
vrijdag 28 juli 2017

Vloeren betegelen

Wij zijn gestart met ons verbouwingen en zijn op zoek naar iemand die het volgende kan vloeren: keuken (ongeveer 20m2) - 2 toiletten (normale grootte) - eventueel ook de badkamers (afhankelijk van techniek). Tegels in samenspraak met vakman aankopen.
maandag 26 juni 2017

Betegelen douche

Ik wil 1 douche laten voegen en een andere douche laten betegelen en voegen. We hebben kleine mozaïektegels. Liefst zo snel mogelijk.
dinsdag 25 april 2017

Betegelen van badkamer en toiletruimte

4 m² te betegelen in de badkamer. 4 m² in de toiletruimte. Hierbij zou ik ook de elektrische leidingen willen bedekken.
dinsdag 18 april 2017

Badkamer tegelen

Graag zou ik mijn badkamer laten tegelen zowel vloer, douchekuip als douchewanden. Vloer en douchebak zijn beiden in natuursteen en te plaatsen zonder voegen en redelijk technische te snijden. Alle tegels zijn aangekocht en ter plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Betegelen badkamer

Ik zoek een goede vakman om tegels te plaatsen in een kleine badkamer van 2 x 3 meter, zowel op vloer als muren. De tegels zijn keramisch en 60 x 60 cm. Dit kan ook 's avonds of in het weekend (zondag inbegrepen). Werken kunnen aanvangen vanaf 10 april.
maandag 13 maart 2017

Keukenwand betegelen

Ik wil graag tegen de wand van mijn keuken tegels plaatsen. In totaal ongeveer 3 m². Ik heb de tegels reeds.
vrijdag 9 december 2016

Tegelwerken toiletten

Het gaat over 4 toiletten met totale te betegelen oppervlakte van 23 vierkante meter muurtegels. De huidige tegels van de muren tegen dewelke de hang WC's geplaatst worden hoeven niet verwijderd te worden omdat de nog te plaatsen gyproc wand van de hang wc het zicht ervan afschermt. De te verwijderen tegels van de 2 overige muren hebben een hoogte van 1,4 m en zijn met mortel geplaatst. De te betegelen hoogte is 2,40 m voor de 3 muren, de deur staat in de 4 de muur die niet kan betegeld worden. Tegenover de WC staat er telkens een verluchtingsraampje. WC muur: 2,40×0,75=1,80 l Linker muur: 2,40×0,80=1,92 l Muur tegenover de WC: 1;38×0,75=1,035l =5,095 vierkante meter x 4=20,38
dinsdag 16 augustus 2016

Voegen tegelwand keuken

Keukenwand (2 vierkante meter )is getegeld maar voegen moeten nog afgewerkt worden.
maandag 13 juni 2016

Herstelling tegelvloer

Herstelling van tegelvloer van +/- 11 m ² in inkomhal. Verschillende tegels liggen los, zijn afgebroken, etc... We overwegen de mogelijkheid om een deurmat in te bouwen in de vloer om op die manier tegels te kunnen recupereren om de kapotte te vervangen.
vrijdag 20 mei 2016

Betegelen van kelder en trap

Ik zoek iemand die kleine kelder en trap kan betegelen
maandag 27 juli 2015

Tegels op badwand herbetegelen

Ik wil graag de badwand laten herbetegelen. Na een waterlek zijn tegels van de wand gevallen. Graag ook de siliconen rond het bad vernieuwen.
zaterdag 20 juni 2015

Herbetegeling en waterdicht maken inloopdouche

Wij hebben een ingemetselde inloopdouche die volledig betegeld is (vloer en randen). Die is al verscheidene keren beginnen lekken. De vloerrand met siliconen bewerken is al twee keer door professionals gebeurd maar baat niet. Enige alternatief lijkt nu over de tegels heen een kerdimat te leggen en daarover nieuwe tegels (vb kerlite) Gegeven het lek is dit vrij dringend.
woensdag 18 maart 2015

Inkomhal betegelen

Totale oppervlakte is 4 à 5 m². Huidige vloer is een soort van gepolijste graniet, die ligt op een betonnen draagvloer. 1. Uitbreken van de granulietvloer (eventueel doe ik dit zelf) 2. Leggen van een chape en/of egaliseren 3. Betegelen, nog niet uitgemaakt of keramiek of natuursteen
maandag 2 maart 2015

Douche betegelen en spatwand van keuken

We hebben een spatwand in de keuken die betegelt moet worden. De tegels zijn van het merk Tex Mutina. Daarnaast hebben we een inloopdouche. Er zijn enkele tegels niet goed geplaatst en die komen los. We willen die tegels graag herplaatsen. Graag had ik een offerte voor de 2 tegelplaatsingen.
dinsdag 26 augustus 2014

Kleine ruimte betegelen

Onze douchetegels zijn aan vernieuwing toe (wegens vocht). De tegels zijn in huis en het zou gaan om ongeveer 2 vierkante meter.
vrijdag 15 augustus 2014

Trap betegelen met authentiek Belgische tegels

Graag zou ik een idee willen hebben van wat de kosten zouden zijn om mijn trap & entree van de lift te betegelen met authentieke Belgische tegeltjes. De tegeltjes heb ik maar zijn iets te hoog (1,5cm) voor de liftdeur om nog open te kunnen en wil ook graag weten of je daar een laagje van de onderkant kan halen...Foto's in bijlage.
vrijdag 25 april 2014

Mozaïek + schilder

Betegeling:2,5 m² mozaïek te plaatsen in keuken en badkamer: plaatsen, lijmen en invoegen na 24h, afwerken rond stopcontacten+ schilderwerk af te werken ( heel klein prutswerkje)
woensdag 26 maart 2014

Tegels leggen keuken - inkomhal

Tegels leggen keuken - inkomhal
woensdag 5 februari 2014

Oude keukentegels verwijderen

Oude keukentegels verwijderen
dinsdag 3 september 2013

Vloertegel appartement

de vloer van appartement met een oppervlakte van ongeveer 60m² betegelen.
dinsdag 16 juli 2013

Zoek vloerder voor +/- 90 m²

Graag offerte voor het betegelen van vloeren 60 x 60 tegels een deel op chappe en een deel op bestaande tegels. Tevens ook prijs voor het plaatsen van de plinten. Werken dienen worden uitgevoerd in 1140 Brussel - Evere parkeerproblemen zijn er niet. Werken moeten zonder fout starten de eerste of tweede week van oktober. Graag mailtje sturen zodat ik u alles kan doormailen wat er moet gebeuren. Er moet ook betegeld worden op muren in de badkamer enz...
vrijdag 1 februari 2013

Herbetegeling

Herbetegeling kleine badkamer/keuken
zondag 28 oktober 2012

Douche betegelen

We hebben een douche die betegeld moet worden.

Partners

Partners van Casius