Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor appartement betegelen:

Appartement betegelen

Vloer met plinten nog te leggen in een nieuwbouwappartement voor zo'n 70 m². Keuken, badkamer en toilet zijn reeds uitegevoerd geweest. Living, slaapkamers, hal en gang moeten nog uitgevoerd worden. Er is geen vloerverwarming aanwezig en chappe ligt er al. Tegels hebben een afmeting van 26x160 worden 20/03/2020 geleverd.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement betegelen uit heel België:

Inloopdouche betegelen

Er moet een inloopdouche gemaakt worden met tegels van 180/90. Loodgieter heeft al een douchegoot geïnstalleerd. Het moet goed waterdicht zijn want het appartement bevindt zich op 6-de verdieping. Tegels moeten komen op plaats van inloopdouche en op de grond . Douche waterdicht maken , vloer leggen voor afwatering.

Badkamer renoveren en hangtoilet plaatsen

Het betreft een kleine badkamer uit jaren 60 in een appartement op de eerste verdieping. Momenteel is een ligbad en enkele wastafel aanwezig. In plaats van het ligbad zou ik indien mogelijk een inloopdouche en ruimte voor een wasmachine willen voorzien geintegreerd in de badkamermeubel. Betegelen van de vloer en de wanden . Oppervlakte is ongeveer 7m². Aparte toilet plaatsen eventueel betegelen en een hangtoilet plaatsen met een mini lavabo.

Bestaand terras appartement waterdicht maken en opnieuw betegelen

Betreft een terras van 6 M X 1 M dat nu betegeld is, bedoeling is tegels verwijderen, nieuwe waterdichte laag vakkundig aanbrengen en opnieuw betegelen. Appartement is gelegen op het 1 ste verdiep en is gebouwd in 1986.

Renoveren van appartement 80 m²

Het betreft de installatie van een nieuwe keuken en badkamer (afbraak oude). Best de keuken op maat laten maken. Keuken, badkamer en gang betegelen, vloeren. De parket in de woonkamer renoveren. Schilderen van het ganse appartement de muren en plafonds. Totaal oppervlakte van het appartement is 80 m².

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Verbouwwerken uitvoeren

Voor een appartement van 79m² ben ik op zoek naar een vakman die het volgende kan uitvoeren De deur van de living naar de hal verwijderen en dicht metsen . Plus de wanden van de wc betegelen en de rest van de muren schilderklaar maken (2mx3m) . De wanden van de badkamer 3mx4m moeten ook betegeld worden en de rest schilderklaar maken . De tegels eventueel via de vakman aankopen .

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.

Terras appartement betegelen

Het terras achteraan het appartement op de 1ste verdieping vernieuwen. Momenteel bestaat dat uit Bankirai en we willen dit vervangen door terrastegels (op tegeldragers).... De oppervlakte is ongeveer 20m².