Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor terras betegelen:

Terras betegelen

Ik wil een terras van ongeveer 40m² laten betegelen. Stabilisé is reeds aanwezig en ook de tegels van 60x60 cm kocht ik zelf al aan.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Jette (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras betegelen uit heel België:

Terras betegelen

Terras van ongeveer 16 m2 aanleggen. Momenteel chape, balken en bankirai die reeds weggebroken word dus te plaatsen op de chape.

Vloeren en terras binnen en buiten leggen

2 Badkamers en een toilet van 40m² betegelen met gemarmerde tegel. Benedenverdieping van 75m² en terras van 60m², beide betegelen met betontegels van 1m x 1m en 1cm dik op vloerverwarming. Terras is nog niet uitgegraven. Garage van 15 m² betegelen met simpele garagetegels (antraciet).

Tegelwerken uitvoeren

Terras en trap betegelen. In terras zitten 2 waterputten, die met een terrasdeksel afgedekt moeten worden. Momenteel betonnen terras maar niet goed aangelegd, nog 6-7cm ruimte onder de dorpel. Opp. terras en trap is ong. 45-46m²

Klussen in huis uitvoeren

Stenen plinten plaatsen binnen over een lengte van 32cm. Vouwdeur plaatsen. Regendouche plaatsen. Terras van 2m x 5m betegelen.

Tegelwerken uitvoeren

Bestaand pand van 7m x 1m betegelen. Terras van 4m x 4m betegelen. Momenteel op terras Bankirai tegels. Graag Bankirai ook uitbreken.

Terras betegelen

Vakman om een oud terras uit te breken en een nieuw te plaatsen. Oppervlakte is +/- 55m2

Terras betegelen

Tegels (graniet - 60x60cm) Terrasoppervlakte: +/- 12m² Chape reeds laten leggen.

Terras betegelen

Er ligt nu een terras maar ik wil het veranderen. Ik wil graag een vrij moderne look, met (weinig) voegen waar geen onkruid kan op groeien (polymeer zand?). Tussen 10 a 50 m².