Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer en toilet betegelen:

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen. Muren zijn ongeveer 28 m2 en vloer 5.5 m2. De tegel voor de muur is 25 x 33 cm De tegel voor de vloer is 30 x 60 cm De douche is inloopdouche (Italiaans) en de toilet is hangtoilet.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Jette (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en toilet betegelen uit heel België:

Leidingen en afvoer plaatsen

3 radiatoren te monteren, nieuwe afvoer in de badkamer en toilet,en de leiding in de vloer zette. Als laatste het verplaatsen van water en afvoer in de keuken. n

Badkamer renoveren

Badkamer van 3.3m x 2m renoveren, uitbreken word reeds gedaan. Bad, douche, enkele wastafel, toilet,... vervangen.

Toiletten plaatsen

Toilet in badkamer plaatsen. Toilet benedenverdieping plaatsen. Leidingen in orde.

Badkamer renoveren

Totaalrenovatie badkamer van 3.56m x 2.58m x 2.45m. Vloer van ongeveer 9.5m² en muren van ongeveer 31m² betegelen. Momenteel staat er een douche, bad, 2 lavabo's, 1 raam van 1.28m x 1.31m en 1 toilet, dit alles moet ook vernieuwd worden. Graag ook verluchting voorzien. Woning is gebouwd in 1992, halfopen met badkamer op 1ste verdiep.

Bouwontwerp pastorijstijl opmaken

Plannen voor nieuwbouw opmaken. Bouwoppervlakte is 7m x 17m. Woning zou 7m x 12m worden met dak van 45° en kelder van 10-12m². Graag 3 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet op 1ste verdiep. Alles in Pastorijstijl.

Badkamer renoveren en vaste zoldertrap plaatsen

Badkamer plaatsen met douche, toilet en wastafel, helaas geen idee van oppervlakte. Alles moet nieuw aangelegd worden, zoals water en riolering aansluitingen. Er zijn wel al 2 badkamers aanwezig in het huis. Ook vaste trap naar de zolder plaatsen en een kamer van 15-20m² realiseren. Ik heb nu een vlizotrap.

Badkamer en keuken betegelen

Badkamer betegelen met vloer en wandtegels. Vloertegels: 4m² met tegels van 120x60. De wandtegels zijn voor 11,5m² en ook 120x60. Daarnaast moet er nog een toilet van 3 m² betegeld worden. Het is een oude woning met houten vlonders

Afvoerbuizen plaatsen

In een gelijkvloerse badkamer de afvoerpijpen van het toilet aansluiten op een beerput. Stuk vloer moet worden opengebroken, de leidingen moeten gereinigd worden en dan aangesloten op de hoofdleiding. Het gaat om een kort stuk leiding, ik vermoed anderhalve meter. Boven die beerput/ leiding willen we ook een deksel installeren zodat we daar aankunnen in de toekomst.