Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer bovenop vloerverwarming verwijderen:

Tegelvloer bovenop vloerverwarming verwijderen

Tegelvloer van 115m² (bovenop vloerverwarming) verwijderen. Ook egaliseren. Enkel verwijderen.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Oudergem (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer bovenop vloerverwarming verwijderen uit heel België:

Vloer uitbreken

Voor het leggen van isolatie en vloerverwarming zou de huidige vloer moeten uitgebroken worden tot op de vloerplaat, tegelvloer is verwijderd, chape, kiftbeton met elektrische vloerverwarming moet nog uitgebroken worden. Gelijkvloers met opp van +/- 160m².

Nieuwe tegelvloer leggen

Graag vloeren van +/- 80 m² op het gelijkvloers voor een renovatieproject. Er is vloerverwarming aanwezig. Ook zetten van stenen plinten. We willen een volkeramische vloer van 60 x 60 zonder dorpels. Dit in hall, living, keuken, wc en wasplaats.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.

Vloerverwarming infrezen

Op de benedenverdieping heb je woonkamer, toilet, keuken en badkamer die we graag alle vloerverwarming zouden willen geven. (Ik weet niet of vloerverwarming in de inkom verstandig is? ) De totale oppervlakte is na mijn meten ongeveer 70m². De huidige vloer is een tegelvloer van de jaren 70/80. Deze ligt in de woonkamer, toilet en keuken. De badkamer heeft een moderne tegelsoort van een 8jaar oud.

Nieuwe tegelvloer plaatsen in living en keuken

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en keuken leggen, dit zonder de vloerverwarming hieronder te beschadigen. Het betreft in totaal 120 m². De vloer is gelegd op de chape. Vloerverwarming zit er in , graag behouden.

Leggen van tegelvloer

In living + keuken + toilet moeten +-60 m² tegel op tegel (60 x 60) gelegd worden, doorlopend. Zie foto's. Plinten en tegels zijn reeds gekocht. Mag op de bestaande natuurstenen vloer (+ gewone tegels in keuken) worden gelegd indien dat geen problemen geeft met de vloerverwarming. Er moeten ook 2 profielen met een deur lat gelegd worden (inkomdeur, achterdeur). Tegels aangekocht.

Uitbreken tegelvoer

Uitbreken van ± 45 m² tegelvloer in hall, wc en living/eetkamer. Tegels en chape moeten uitgebroken worden tot aan de vloerisolatie. De isolatie zelf en de vloerverwarming moeten behouden blijven.

(Schuim)betonnen bak aanbrengen in kelder

Een (schuim)betonnen bak aanbrengen in kelder In de maanden februari-maart komt er gondwater door de vloer in de kelder. Dit dient verholpen te gaan worden met een waterdicht bakconstructie. Het gaat om een L-vormige kelder van 65m² met een tegelvloer die waarschijnlijk verwijderd dient te worden alvorens de nieuwe constructie aangebracht dient te worden. Daarbij dienen ook de convectorputten verwijderd te worden die in de kelder zitten (die worden straks niet meer gebruikt ivm vervanging door vloerverwarming). Hierbij dient metselwerk verwijderd te worden. Zie bouwtekeningen en fotos.