Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
30 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Limburg:

dinsdag 9 april 2019

Tegels plaatsen

Het plaatsen en voegen van (hexagonale) wandtegels in de keuken. De totale oppervlakte is ongeveer 4 vierkante meter. Tegels moeten nog besteld worden.
maandag 11 februari 2019

Plaatsen van tegels

We zoeken een tegelzetter voor onze nieuwbouwwoning. Drie ruimtes: berging, badkamer 1 en extra badkamer/technische ruimte. In totaal ongeveer 45m². In badkamer ook plaatsen van wandtegels aan douche. Tegels al aangekocht.
zaterdag 2 februari 2019

Nieuwe vloer leggen in de keuken

Vloer leggen in keuken en sas. Wij breken de bestaande vloer zelf uit
dinsdag 27 november 2018

Vernieuwen van tegels aan muur en vloeren

Ik wil badkamer laten renoveren door nieuwe tegels te leggen. Tegels vernieuwen op de vloer en muren. Ook tegels vernieuwen in de inkomhal en keuken. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte : 20m² à 30 m².
zaterdag 3 november 2018

Betegelen terras, betegelen trappen, vloer zetten, blauwsteen, afwerking

Om ons huis buiten af te werken moeten er nog een aantal zaken gebeuren: - betegelen van een terras ongeveer 4m x 6m - betegelen twee trappen naar kelder + plaatsen stukje vloer voor kelderdeur - plaatsen blauwsteen op 7 buitenmuren - beton gieten voor plaatsen van brievenbus - ongeveer 45m² onafgewerkte stukken waar nog moet gevoegd worden
woensdag 10 oktober 2018

Tegels uitbreken en nieuwe leggen voor living, keuken en gang

Heb een huis gekocht en de tegels zouden vervangen moeten worden. Oude tegels zouden uitgebroken moeten worden en nieuwe tegels moeten gelegd worden. Tegels aanleggen voor de gelijkvloers, living , keuken en gang.
maandag 24 september 2018

Vloer betegelen in de slaapkamer en de hal

Vloer slaapkamer en de hal in parkettegels leggen. De oppervlakte is 30 m².
vrijdag 24 augustus 2018

Oude vloer verwijderen en nieuwe tegels aanleggen

Wij zijn op zoek naar een vloerder die onze keuken en berging kan vloeren, alles bij elkaar is het een oppervlakte van 18 vierkante meter. De tegel grote zou een 60 X 60 zijn en er is een 4 meter plinten te plaatsen. De oude vloer moet verwijderd worden, wat ikzelf kan doen in samenspraak met de vakman de chape zal men moeten bijwerken. De vloer is reeds aangekocht.
woensdag 22 augustus 2018

Tegelvloer leggen

Vloeren leggen op een gelijkvloers appartement ongeveer samen voor een 80 m² zonder plinten. Vloer aangekocht. Tegels van 40 cm x 40 cm en tegels van 60 cm op 60 cm.
donderdag 16 augustus 2018

Chappe en tegels leggen

Chapen boven- en benedenverdieping Vloeren benedenverdieping (120m²) Wandtegels in douche. Renovatie Nog geen tegels gekocht