Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
35 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Limburg:

zondag 22 december 2019

Dakterras betgelen

Het betreft een dakterras van ongeveer 30 m² waarvan recent de dakbedekking vernieuwd is door pvc over de bestaande roofing te leggen. Op dit dakterras moet men nu tegels plaatsen.
woensdag 25 september 2019

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer in de living, keuken en hal laten betegelen. Op dit moment ligt er al een tegelvloer (waarvan uitbreken geen optie is) dus de nieuwe tegels zouden op de andere tegels geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 50m².
dinsdag 10 september 2019

Betonnen trap betegelen

We zoeken een degelijke bekleding voor een betonnen trap van inkomhal naar het verdiep waar we wonen en dachten dat tegels een goede optie waren. De trap wordt intensief gebruikt maar is ook het eerste zicht bij het binnenkomen van ons huis.
maandag 2 september 2019

Douchecabine betegelen

Het betreft de muren van een inloopdouche, waarvan de totale oppervlakte 7 m² is. Voor de muur bij de kraan staat een windje, hoeft dus niet geëgaliseerd te worden. Op de overige 2 muren zit een, niet egale, mortellaag.
maandag 5 augustus 2019

Leggen van tegels

Betegelen van Keuken,Berging, 2x badkamer, 1x toilet en gang. Totaal ongeveer 65m². Materiaal aangekocht.
woensdag 3 juli 2019

Berging betegelen

Ik wil graag mijn berging graag laten betegelen. Ongeveer 33m². De muren zijn al bezet. Tegelformaat is denk ik 30 op 60 maar ben niet zeker. Tegels zijn nog niet geleverd maar liggen wel op stock
woensdag 19 juni 2019

Betegelen van douche, bad en toilet

Ik zou graag mijn douche, bad, de rand boven het bad en de omkadering van mijn toilet laten betegelen. Materiaal koop ik zelf dus enkel een vakman gezocht voor plaatsing van de tegels.
dinsdag 11 juni 2019

Keramische vloer leggen

Leggen van onze keramische vloer, dit zo een 80 m² . Enkel de plaatsing te voorzien.
dinsdag 4 juni 2019

Badkamer betegelen

Ik wil graag vloer en wand in badkamer laten betegelen. Vloer is ongeveer 4 m². Wanden tot plafond betegelen.
donderdag 2 mei 2019

Oude vloer vervangen door nieuwe natuursteen

Oppervlakte is ongeveer 35 m². De vloer wordt gelegd met nog niet gekochte natuursteen en er moeten ook plinten geplaatst worden.Nieuwe vloeren leggen in hall en badkamer.