Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
37 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Limburg:

maandag 29 juni 2020

Tegels plaatsen

Tegels van 0.6m x 0.6m leggen op gelijkvloers van ong. 125m². Tegels van 1.2m x 0.2m leggen op 1ste verdiep van ong. 55m². Wandtegels en vloertegels van 1.2m x 0.6m plaatsen in badkamer van ong. 50m² wanden en 10m² vloer.
zondag 14 juni 2020

Betegelen klein toilet

Betegeling van klein toilet. Oppervlakte is 6 m².
donderdag 21 mei 2020

Tegelwerken uitvoeren

Terras en trap betegelen. In terras zitten 2 waterputten, die met een terrasdeksel afgedekt moeten worden. Momenteel betonnen terras maar niet goed aangelegd, nog 6-7cm ruimte onder de dorpel. Opp. terras en trap is ong. 45-46m²
zaterdag 9 mei 2020

Plinten zagen van tegels

Plinten zagen van tegels. 30/40m omtrek
woensdag 6 mei 2020

Tegelvloer leggen voor tuinhuis

We hebben een betoneerd platvorm met als ondergrond chape van 14x6 meter. We zullen in de nabije toekomst een tuinhuis/blokhut aanschaffen dat geplaatst zal worden op het platvorm. We zijn op zoek naar een betaalbare vloer voor het platvorm. Onze voorkeur gaat uit naar grote tegels.
dinsdag 21 januari 2020

Douche betegelen en vloertje leggen

Wij willen ipv een nieuwe douchebak terugplaatsen overgaan tot een inloopdouche. Ik heb reeds een aantal voorbereidingen getroffen zoals een nieuwe waterdichte coating en kim-banden te plaatsen in de douche-uitsparing en ook een isolatie-chape te storten. Nu zoeken wij een tegelzetter die de wandtegels kan plaatsen alsmede ook de vloer verder kan afmaken en zorgen dat deze waterdicht is en een douchegoot ingebouwd. De douche is één op één meter.
maandag 20 januari 2020

Tegelvloer leggen

Wij zoeken iemand voor 150m² vloer wil leggen. Momenteel is er een bestaande vloer. Wij zorgen voor uitbraak. Wij hebben nog geen zicht of de chape nog in goede staat zal zijn. Het gaat om tegels met een afmeting van 90 x 90. Wij ondersteunen graag waar nodig bij de werken.
zondag 22 december 2019

Dakterras betgelen

Het betreft een dakterras van ongeveer 30 m² waarvan recent de dakbedekking vernieuwd is door pvc over de bestaande roofing te leggen. Op dit dakterras moet men nu tegels plaatsen.
woensdag 25 september 2019

Woning betegelen

Ik wil graag de vloer in de living, keuken en hal laten betegelen. Op dit moment ligt er al een tegelvloer (waarvan uitbreken geen optie is) dus de nieuwe tegels zouden op de andere tegels geplaatst moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 50m².
dinsdag 10 september 2019

Betonnen trap betegelen

We zoeken een degelijke bekleding voor een betonnen trap van inkomhal naar het verdiep waar we wonen en dachten dat tegels een goede optie waren. De trap wordt intensief gebruikt maar is ook het eerste zicht bij het binnenkomen van ons huis.