Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tegelzetter uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tegelzetters. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tegelzetters uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.
32 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Limburg:

dinsdag 27 november 2018

Vernieuwen van tegels aan muur en vloeren

Ik wil badkamer laten renoveren door nieuwe tegels te leggen. Tegels vernieuwen op de vloer en muren. Ook tegels vernieuwen in de inkomhal en keuken. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte : 20m² à 30 m².
zaterdag 3 november 2018

Betegelen terras, betegelen trappen, vloer zetten, blauwsteen, afwerking

Om ons huis buiten af te werken moeten er nog een aantal zaken gebeuren: - betegelen van een terras ongeveer 4m x 6m - betegelen twee trappen naar kelder + plaatsen stukje vloer voor kelderdeur - plaatsen blauwsteen op 7 buitenmuren - beton gieten voor plaatsen van brievenbus - ongeveer 45m² onafgewerkte stukken waar nog moet gevoegd worden
woensdag 10 oktober 2018

Tegels uitbreken en nieuwe leggen voor living, keuken en gang

Heb een huis gekocht en de tegels zouden vervangen moeten worden. Oude tegels zouden uitgebroken moeten worden en nieuwe tegels moeten gelegd worden. Tegels aanleggen voor de gelijkvloers, living , keuken en gang.
maandag 24 september 2018

Vloer betegelen in de slaapkamer en de hal

Vloer slaapkamer en de hal in parkettegels leggen. De oppervlakte is 30 m².
vrijdag 24 augustus 2018

Oude vloer verwijderen en nieuwe tegels aanleggen

Wij zijn op zoek naar een vloerder die onze keuken en berging kan vloeren, alles bij elkaar is het een oppervlakte van 18 vierkante meter. De tegel grote zou een 60 X 60 zijn en er is een 4 meter plinten te plaatsen. De oude vloer moet verwijderd worden, wat ikzelf kan doen in samenspraak met de vakman de chape zal men moeten bijwerken. De vloer is reeds aangekocht.
woensdag 22 augustus 2018

Tegelvloer leggen

Vloeren leggen op een gelijkvloers appartement ongeveer samen voor een 80 m² zonder plinten. Vloer aangekocht. Tegels van 40 cm x 40 cm en tegels van 60 cm op 60 cm.
donderdag 16 augustus 2018

Chappe en tegels leggen

Chapen boven- en benedenverdieping Vloeren benedenverdieping (120m²) Wandtegels in douche. Renovatie Nog geen tegels gekocht
woensdag 15 augustus 2018

Kelder en keldertrap betegelen

Ik zou graag onze kelder, ca 30 m², en onze keldertrap betegelen. De trap is 11 treden recht en dan een kleine draai met nog 3 treden. Tegels zijn nog niet aangekocht en dit kan in samenspraak met de vakman.
dinsdag 31 juli 2018

Betegelen van 550 ² showroom

Betegelen van 550 m² tegelen over bestaande vloer showroom met 60 x 60. Er zal over de bestaande vloer betegeld worden.
dinsdag 31 juli 2018

Tegels zagen tot plinten

Ik heb keramische tegels van 60 x 60 cm 13 mm dik. Hiervan wil ik graag plinten laten zagen van 7 x 60 cm.
vrijdag 27 juli 2018

Vloeren met keramische tegels zowel op terras als keuken en woonkamer

Vloeren van een terras 55 m² terras waarvan klinkers liggen , worden zelf verwijderd. Alles moet met keramische tegels aangelegd worden, zowel binnen als buiten. Ongeveer 25 m² op een reeds bestaand terras met stabilise. Ongeveer 30 m² op een grastuin. Deze 2 stukken moeten 1 geheel vormen. Tegels leggen living en keuken ongeveer 50 m².
woensdag 20 juni 2018

Diverse ruimtes betegelen

Ik wil graag living, inkomhal , keuken , nachthal , badkamer en gaste toilet laten vloeren. Badkamer en gastentoilet ook betegelen. Vloeren totaal ca 80 m² Tegelwerk badkamer 2. 2 x 3. 1 x 2. 7 , gastentoilet 1 x 1. 15 x 2.7
dinsdag 19 juni 2018

Betegelen van benedenverdieping nieuwbouw

We willen de vloertegels zelf aankopen. Tegels leggen voor de beneden verdieping. Grotere tegels van 60/60. Oppervlakte te betegelen is ongeveer 11 op 11 meter.
zondag 3 juni 2018

Betegelen van vloer en wanden badkamer

Het tegelen van vloer en wand in de badkamer. Oppervlakte is 5 vierkante meter.
zondag 18 maart 2018

Inkomhal betegelen

Ik wil mijn inkomhal laten betegelen , de oude tegels moeten eruit en ik denk dat ze op zand liggen , dus nieuwe chappe. De tegels koop ik aan samen met de vakman en het is een van 5 meter lang en 1.10 m breed.
vrijdag 16 maart 2018

Tegels vervangen en waterdichte folie plaatsen

De tegels van drie wanden in de badkamer rond het bad komen los, ze moeten losgebroken worden, een waterdichting dient geplaatst te worden en opnieuw betegelen. Tegels nog niet aangekocht.
zaterdag 24 februari 2018

Laminaat leggen en betegelen van terras

Ik ben op zoek naar een klusjesman die mijn laminaat binnenshuis en tegels (binnen en buiten) kan leggen. Oppervlakte is ongeveer 155 m² laminaat leggen. En ook nog een terras betegelen. Het laminaat zal ter beschikking zijn. Tegels zullen ook ter beschikking zijn.
zaterdag 17 februari 2018

Vloer betegelen

Ik wil graag 60 m² in mijn huis laten betegelen. We willen graag tegels van 90 x 90 cm, deze hebben we nog niet aangekocht. Ook is er vloerverwarming aanwezig.
dinsdag 5 december 2017

Terras uitbreken en betegelen

Renovatie van bestaande terras. Terras uitbreken en nieuwe tegels leggen. Oppervlakte is ongeveer 30 m². Soort steen te bespreken met de vakman.
vrijdag 1 december 2017

Wand- en vloertegels plaatsen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen met wand- en vloertegels . De vloertegels zijn 20x114 cm groot en de wandtegels 30x60 cm groot . De oppervlakte van de vloer is 12 m²- en de muren zijn 35 m². Aankoop materiaal + plaatsen.
maandag 6 november 2017

Plaatsen van steenstrips

Bekleding van binnenmuur met steen strips. Twee stroken met elk een lengte van 2,70 m, hoogte 2,40 m.
zondag 5 november 2017

Wc betegelen

Ik zoek iemand die onze wc kan tegelen in verband tot 1m20 hoog. Het is een nieuwbouw appartement. De tegels en profielen heb ik. Het is 6m2.
zaterdag 4 november 2017

Chappen en betegelen tuinberging

Egaal maken en betegelen van tuinberging van +/- 12m² Aparte offerte voor bijwerken muur/plafond, mogelijkheden bekijken. Tegels nog niet aangekocht.
dinsdag 31 oktober 2017

Living parket uitbreken en tegelvloer legggen

Living parket uitbreken en tegelvloer leggen . 90 vierkante meter.
maandag 23 oktober 2017

Betegelen keuken

Ik zou graag de keuken laten betegelen. Het is ongeveer 8 m² . De tegels zijn aanwezig en het zou in donkergrijs , zwart ingevoegd moeten worden . Graag een vakman die snel kan starten met de werken.