Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor oude vloer vervangen door nieuwe natuursteen :

Oude vloer vervangen door nieuwe natuursteen

Oppervlakte is ongeveer 35 m². De vloer wordt gelegd met nog niet gekochte natuursteen en er moeten ook plinten geplaatst worden.Nieuwe vloeren leggen in hall en badkamer.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Heusden (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude vloer vervangen door nieuwe natuursteen uit heel België:

Radiator in badkamer + 3 thermostatische radiatorkranen plaatsen

Nieuwe radiator installeren in gerenoveerde badkamer. Bestaande cv aansluiting vanuit de vloer is aanwezig en moet behouden worden. Vervangen van 3 oude radiatorkranen door moderne thermostaatkranen in andere ruimtes van appartement. Indien nodig is toegang tot gemeenschappelijke cv installatie van gebouw geen probleem.

Verbouwingen uitvoeren

Tekeningen maken voor: Nieuwe vloer aanleggen. Steunkleuren vervangen door steunbalken. Nieuwe badkamer met leidingen en plakwerk plaatsen. Nieuwe keuken met plakwerk plaatsen. Nieuwe slaapkamer boven garage bouwen. Ook de werken moeten gebeuren, dus graag daar ook vakmannen voor.

Meerdere renovatiewerken in een chalet uitvoeren

Voor de renovatie van een chalet wil ik graag een nieuwe buitendeur met standaard afmetingen, materiaal nog niet beslist. Daarnaast moeten 2 ramen worden vervangen met dubbel glas. Kleintje van minder dan een halve meter en een in de living van 2 meter breed op 1m20 hoog. Nieuwe egale vloer nodig van ongeveer 80 - 100 m². Op meeste plaatsen kan de vloer blijven. Dus eventueel de ondervloer wat aanpakken en OSB-vloer eroover. De houten vloer in de badkamer en een slaapkamer is van slechtere kwaliteit. Die moet worden uitgebroken. Als laatste moet de bekisting rond de elektriciteitskast worden afgewerkt.

Bestaande trap naar tuin vervangen en balkon vergroten

Ik wil het balkon op de eerste verdieping (gegalvaniseerd onderstel op palen) uitbreiden tot aan de tussenmuur met de buurman. Grootte: 1m75 op 1m18. Vloer in pvc met ribbels of in glas. Aan dit platform moet ook een trap bevestigd worden van 14 treden met een inox leuning.

Leggen van laminaatvloer en herstellen plafond

Door wateroverlast moet het plafond en de laminaatvloer vervangen worden in de slaapkamer en keuken. Plaatsen van zelfde kwaliteit (momenteel Quickstep), plinten en kantafwerking plafond, onderlaag vloer en uren ( alles inclusief). Slaapkamer 11,9 vierkante meter en 13,8 zijkant afwerking. Keuken 18,5 vierkante meter en 21 meter zijkant afwerking.

Renovatie keuken appartement

Eerste verdieping willen we een keuken renoveren van ongeveer 10 m² -uitbreken keuken en plaatsen nieuwe keuken -uitbreken raam en buitendeur en vervangen -uitbreken vloer en nieuwe plaatsen

Douche renoveren

Ombouw aan een gewone douche naar een inloopdouche tussen 2 muren. Daar is niet veel ruimte, dus het gaat enkel om de douchebak, geen glazen zijwand. Daarnaast moet de hangradiator een meter worden vervangen, moet een extra leiding en een wastafel aan de muur komen en wil ik graag de vloer en muren afwerken met tegels. De totale ruimte is klein, ongeveer 3 meter op 1.5 meter

Lek in kelder aan leiding herstellen

Een leiding lekt. Zou moeten hersteld worden want water loopt in de muren en vloer. Ik zie enkel wat kalk bij verdeelkop. Daarnaast zou ook mijn kraan van het bad en de lavabo moeten vervangen worden.