Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor plinten zagen van tegels:

Plinten zagen van tegels

Plinten zagen van tegels. 30/40m omtrek
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Kinrooi (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plinten zagen van tegels uit heel België:

Tegels zagen tot plinten

Ik heb keramische tegels van 60 x 60 cm 13 mm dik. Hiervan wil ik graag plinten laten zagen van 7 x 60 cm.

Tegels zagen tot plinten

Ik heb tegels van 60 x 60 en ik zou het graag in plinten laten zagen, 7 cm hoog afgerond. Ongeveer een 20 meter tot plinten zagen.

Plinten plaatsen in 2 kamers

De plinten zijn reeds aangekocht, maar ze zouden nog in 2 kamers geplaatst dienen te worden. Verstek zagen en kitten.

Tegels zagen tot plinten

Wij zouden graag willen weten hoeveel het kost om onze tegels te laten versnijden tot plinten. Het gaat om keramisch parket: tegels van 20 cm op 114 cm, 1 cm dik. We zouden plinten willen van 114 cm lang, 7cm of 8cm hoog . 40 meter in totaal.

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Het water (druppels) staat op de plinten,dit stijgt tot 1,50 m op de buitenmuren. Het vocht komt van buiten op straat. Ongeveer 14 meter te onder kappen, onder zagen. Ter plaatse komen kijken.

Plinten installeren

Ik wil graag plinten laten installeren/kleven. Ongeveer 52meter. Ik ga zelf de plinten (MDF) laten zagen (10 hoog), primer zetten en lakken. Ik zoek iemand om deze daarna goed te bevestigen.

Afwerken woning Gent

Er zijn nog enkele kleinere zaken die in orde moeten gebracht worden in onze nieuwe woning, graag een offerte voor: een onderbouw boiler (10 L) installeren in de keuken (leidingen zijn hierop voorzien, boiler aanwezig); een extra stopcontact aanbrengen t.h.v. het plafond; 5-tal houten plinten in verstek zagen; rand laminaatvloer met raam afdichten met silicone ofzo. Graag ook apart een offerte voor het maken van een tijdelijke scheidingswand op een nieuwe laminaatvloer, dus zonder deze vloer te beschadigen (zonder boren!). Deze dient om een kamer in 2 te delen en zal binnen een 10-tal jaar terug weg moeten. De breedte is 375 cm en dit deels onder een schuine wand. Hier zou ook een deur (evt. Schuifdeur) in moeten komen. Hiervoor hebben wij nog geen materiaal aangekocht.

Tegels zagen tot plinten

Ik wil graag tegels 60x60 laten zagen tot plinten van 7cm. Ik heb dat nodig voor 65 meter. Wie kan mij hierbij helpen, adres, prijs...