Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betonnen trap betegelen:

Betonnen trap betegelen

We zoeken een degelijke bekleding voor een betonnen trap van inkomhal naar het verdiep waar we wonen en dachten dat tegels een goede optie waren. De trap wordt intensief gebruikt maar is ook het eerste zicht bij het binnenkomen van ons huis.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Kortessem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen trap betegelen uit heel België:

Geluidswerend materiaal tussen raam en trap te plaatsen

Wij hebben pas een zolderkamer ingericht als slaapkamer. De trap naar deze zolderkamer loopt van de 1e verdieping naar de 2e verdieping langs een groot raam. Het raamkozijn sluit mooi aan op de betonnen trap, maar tussen het glas en de trap zit dus nog een spleet van 20 cm. Hier willen wij geluidwerend materiaal/geluidsisolatie te plaatsen tussen de trap en het raam (het glas dus) zodat de kamer geluiddicht wordt. Dit zou moeten over de hele lengte van de trap en mee in de vorm van de treden, zodat het één mooi geheel is.

Betonnen trap bekleden met hout

Bestaande betontrap: Afwerken met hout bekleding. Trap in 2 delen 8 treden, platform en dan terug 7 treden. Trap is verbinding tussen living en 1ste verdiep.

Betonnen trap bekleden met hout of vinyl

We wensen een betonnen trap te bekleden. Het betreft 19 treden. Laminaat of vinyl.

Trap bekleden met massief hout

Nieuwbouw, 2 betonnen trappen die moeten bekleed worden, 33 treden.

Houten zoldertrap plaatsen

Er zou een opening moeten worden gemaakt in de betonnen plafond en dan een trap plaatsen.De trap zal een kleine hoek van 90 graden moeten hebben onderaan de trap met 3 treden om een goede stijlheid te bekomen.

Betontrap bezetten met zwart hout

Op zoek naar een vakman om mijn betonnen trap te bekleden met zwart hout. Het gaat om een trap met 15 treden en een dubbele kwartdraai.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Trapgat te maken vaste trap naar zolder

Nieuw trapgat maken en vaste trap plaatsen Van eerste verdiep naar zolder een vaste trap te plaatsen. Huidige uitschuifbare trap wegnemen en trapgat toemaken. Nieuw trapgat op andere plaats maken om de nieuwe trap te plaatsen. Gat moet worden gemaakt in betonnen plaat.