Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor betonnen trap betegelen:

Betonnen trap betegelen

We zoeken een degelijke bekleding voor een betonnen trap van inkomhal naar het verdiep waar we wonen en dachten dat tegels een goede optie waren. De trap wordt intensief gebruikt maar is ook het eerste zicht bij het binnenkomen van ons huis.
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Kortessem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen trap betegelen uit heel België:

Betonnen trap afwerken in hout

Bestaande betonnen trap van ong. 14 treden uitwerken in hout. Alles is te bespreken met vakman, zoals soort hout, trapneuzen,...

Trapbekleding plaatsen op betonnen trap

Betonnen trap bekleden met materiaal in overleg met vakman. Trap met 14 tredes, 2de trede heeft een hoek van 90° en een grootte van ongeveer 1m². De laatste 7 tredes maken langzaam een bocht van 90°.

Betonnen trap bekleden met hout

Bestaande situatie is een gestorte betonnen trap, waar de betonnen trap afgewerkt moet worden. 16 treden te bekleden met HPL / CPL / laminaat.

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag de nu bestaande uitklapbare trap laten verwijderen en het gat laten dichtmaken. Op een andere plaats in een kamer zouden we dan een vaste trap laten steken. Hiervoor dient uiteraard een gat in het plafond / gewelf gemaakt te worden. Het gaat hier over een betonnen gewelf en de trap vertrekt vanop het gelijkvloers naar de zolder.

Betontrap bekleden met hout

Ter plaatse gestorte betonnen trap vraagt om afwerking. We willen de trap graag afwerken met hout. De trap heeft in totaal 40 treden en 4 bordessen. De trap bestaat dus in totaal uit 5 doorsteken.

Betonnen trap bekleden

Bekleden van beton gegoten trap in nieuwbouw. Trap is af te werken in massief hout.

Terras in betontegels plaatsen en betonnen trap plaatsen

Graag een betontrap plaatsen en betontegels op ons terras leggen. Terras +/- 50m² . Trap aan de voordeur, 7 treden van 1m breed en 15 cm hoog. Ook 8 m² aan de deur en 3 m² onderaan de trap.

Trap in een nieubouw bekleden

Betonnen trap bekleden met laminaat of hout. Nieuwbouw. Trap GLV naar 1 ste verdieping.