Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor berging betegelen:

Berging betegelen

Ik wil graag mijn berging graag laten betegelen. Ongeveer 33m². De muren zijn al bezet. Tegelformaat is denk ik 30 op 60 maar ben niet zeker. Tegels zijn nog niet geleverd maar liggen wel op stock
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Lommel (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor berging betegelen uit heel België:

2 terrassen betegelen + vloer in de berging

Wij zoeken een professionele vloerder om 2 terrassen en onze berging te betegelen. Tegels reeds aangekocht.

Leggen van tegels

Betegelen van Keuken,Berging, 2x badkamer, 1x toilet en gang. Totaal ongeveer 65m². Materiaal aangekocht.

Badkamer en vloeren betegelen

Zoeken iemand die badkamer en wc kan betegelen en vloeren. Woonkamer, hall, berging (2) en slaapkamers (2) dient ook betegeld te worden. Materialen zijn reeds ter plaatse.

Leggen van vloeren in keramische tegels

De verwarming wordt aangepakt begin april (CV inslijpen in tegels of eventueel huidige tegels uitbreken) en naar schatting zoeken wij rond 15 april een vloerder die onze benedenverdieping zou willen betegelen (ofwel lijmen op bestaande tegels ofwel opnieuw plaatsen). Naar schatting gaat dit om 70m2 (inkom, keuken, living, wasplaats, wc'tje en kleine berging). De kleine berging willen wij ombouwen tot een badkamertje met inloopdouche (hiervoor dus de nodige vloer en wandtegels te voorzien). Keramische tegels.

Gelijkvloers betegelen en plinten plaatsen

Er moet voor 78 m² gevloerd worden op bestaande vloer + ongeveer 35 meter plinten. De tegels worden zelf aangekocht en de plinten ook. Het gaat om een berging, keuken, living, inkom, toilet en badkamer dat men moet betegelen.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Vloer en wanden badkamer betegelen

We zoeken een vakman om de vloer van de badkamer , vloer berging en wanden van de badkamer te betegelen. Oppervlakte kan ik moeilijk inschatten.

Betegelen van diverse plaatsen

Plaatsen van tegels in de berging badkamer en douche. Tegels reeds aangekocht.