Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vernieuwen van tegels aan muur en vloeren :

Vernieuwen van tegels aan muur en vloeren

Ik wil badkamer laten renoveren door nieuwe tegels te leggen. Tegels vernieuwen op de vloer en muren. Ook tegels vernieuwen in de inkomhal en keuken. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte : 20m² à 30 m².
Offertes van tegelzetters voor tegelwerken uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van tegels aan muur en vloeren uit heel België:

Aanleg terras en doorgang

Wij willen graag het terras in onze tuin vernieuwen alsook het paadje naar de achterkant van de tuin met terras tegels. Het gaat in totaal over +/- 20m² oppervlakte. In het pad naar achteren zitten een paar hoogteverschillen. We zouden zelf het huidige terras verwijderen. Voor het bouwmateriaal willen we graag zelf zorgen na overeenstemming met de vakman omtrent de benodigdheden.

Betegelen van keukenvloer en inkomhal

Wij gaan de vloer van onze keuken vernieuwen ( 4.60x 4.75m). De huidige vloer is een terracotta tegel en wij zouden daar graag een keramische tegel bovenop leggen. Eventueel ook de vloer van de inkomhal ( 20 m²) zelfde principe als keuken. Tegels nog niet aangekocht.

Hoekbad met douche installeren

Hoekbad met douche dat geinstalleerd moet worden. Oud bad wegnemen en vernieuwen van tegels.

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Douche vernieuwen

Wij willen onze douche vernieuwen m.a.w. de tegels in de douche vervangen door wanden uit één stuk, douchebak vervangen want er is een lek, kraanwerk, douchedeur.

Leggen van een terras rond zwembad en achterzijde woning

Het vernieuwen van het bestaande terras achteraan alsook een nieuw terras rond het zwembad. Steen / tegels leggen, zeker geen hout. Terras zal rond de 40 - 60 vierkante meter zijn.

Terras vernieuwen met tegels

Ons terras zou vernieuwd moeten worden. Het gaat om een dakterras dat momenteel uit steen bestaat. Het nieuwe terras in tegels te plaatsen, ongeveer 20 m².

Wasbak plaatsen en afwerken

Graag moet er opnieuw een wasbak geplaatst worden waar er vroeger ook een zat. Ook de verlichting vernieuwen, spiegel plaatsen, stopcontact verplaatsen en alles bekleden met hout of tegels.