Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Luik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Luik heel eenvoudig en snel in contact met een tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Luik u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in Luik.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Luik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bassenge, Boelhe, Bressoux, Chenee, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Sougne-Remouchamps, Vise, Waimes, Waremme uit Luik kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van vloeren, living en terras betegelen, terras uitbreken en betegelen, wand- en vloertegels plaatsen, plaatsen van keramische steen, betegelen vloer, voegen van tegels in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetter voor tegelwerken in de provincie Luik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Luik:

zaterdag 17 november 2012

Vloerwerken gang

Wij willen de vloer in onze gang (oude vloer - cementtegels) die in zand gelegd is, verniewen, omwille van de vocht en koude. Lengte = 8.5 meter - breedte = 2m (ongeveer) We zouden deze dan graag opnieuw laten leggen zoals het hoort (dus tegels uitbreken – zand uitgraven – doek/folie – isolatie – chape, netten, nieuwe tegels...) Het uitbreken en uitgraven zouden we evenueel nog zelf willen doen maar voor het vervolg zouden we graag beroep doen op een professional. We zorgen zelf voor de nieuwe tegels (dit worden keramische tegels – 200 – 200, die wij reeds hebben)
maandag 21 november 2011

Terras 2012

Terras moet er chappe aangebracht worden en betegeld en met blauwe steen. Er moet ook een trap komen van de keuken naar het terras. Voorbereiding is hiervoor reeds gedaan. Terras is +-50M2. Er ligt reeds gewapende beton.