Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Badkamer betegeling? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Badkamer betegeling.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer betegeling:

Badkamer betegelen

Eén van onze badkamers dient gedeeltelijk herbetegeld te worden. Voornamelijk binnen de inloop douche. Momenteel ligt er mozaïek maar die dient (al of niet door andere betegeling) vervangen te worden omdat de mozaïektegels loskomen

Terugleggen antieke cementtegels

Wij zijn op zoek naar een tegelaar voor het terugleggen van onze antieke cementtegels in ons herenhuis in Antwerpen. Eventueel rechtstreeks in het mortelbed en voegloos. Het betreft (her)betegeling van de keuken, badkamer, en stukje hal.

Betegeling met blauwe glasmozaiek

Graag prijsofferte voor betegeling met blauwe glas mozaiek, turkoize kleur, volledige betegeling van de badkamer. Nieuwe kwaliteitsvolle kranen en douche voor bad. 2 nieuwe lavabo's (voor teak meubel) met kranen . Nieuwe WC hangend. Graag ter plaatse komen kijken.

Betegeling van badkamer

Wegens waterschade moesten er een paar tegels gebroken worden, de bedoeling is om de volledige badkamer terug te betegelen.Oppervlakte : 4,5 op 2m.

Betegeling spatwanden

Graag prijsofferte voor de betegeling van het kleine oppervlak tussen spiegel en wasbak. Dit in een badkamer en douchekamer. Totaal ong. 4 vierkante meter.

Betegeling van badkamer

Badkamerruimte moet ook betegeld worden. ( vloer =4m² en muur 22m²)

Betegeling van verschillende ruimtes

Betegeling in badkamer, toilet, gang, woonkamer en keuken. Muur in badkamer en toilet. Totaal ongeveer 100 m2.

Betegeling van verschillende ruimtes

Betegeling badkamer, wc en keuken.Oppervlakte badkamer 30 of 40 m². Wc ? Keuken? Materiaal nog niet gekozen.