Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Betegelen badkamer en toilet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betegelen badkamer en toilet:

Woonkamer en badkamer betegelen

Vloer in de woonkamer van 30m2 en badkamer van 14m2 betegelen. Tegels graag met afmetingen van 60cm x 60cm en 30cm x 60cm. Huidige tegels blijven liggen en nieuwe komen erbovenop.

Badkamer betegelen

We zijn dringend op zoek naar een tegelzetter voor in onze badkamer totaal 47m2 tegels te plaatsen (wanden inclusief)

Badkamer betegelen

We willen graag onze badkamer laten betegelen zowel vloer als wandtegels ongeveer 40m² samen.

Appartement betegelen

Vloer met plinten nog te leggen in een nieuwbouwappartement voor zo'n 70 m². Keuken, badkamer en toilet zijn reeds uitegevoerd geweest. Living, slaapkamers, hal en gang moeten nog uitgevoerd worden. Er is geen vloerverwarming aanwezig en chappe ligt er al. Tegels hebben een afmeting van 26x160 worden 20/03/2020 geleverd.

Kleine tegelwerken in de badkamer uitvoeren

Graag kleine badkamer betegelen 1m op 2m. Klein muurtje dat nog betegeld moet worden en een stuk van het bad.

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen. Muren zijn ongeveer 28 m2 en vloer 5.5 m2. De tegel voor de muur is 25 x 33 cm De tegel voor de vloer is 30 x 60 cm De douche is inloopdouche (Italiaans) en de toilet is hangtoilet.

Badkamer en keuken betegelen

Badkamer betegelen met vloer en wandtegels. Vloertegels: 4m² met tegels van 120x60. De wandtegels zijn voor 11,5m² en ook 120x60. Daarnaast moet er nog een toilet van 3 m² betegeld worden. Het is een oude woning met houten vlonders

Betegelen badkamer

Het plaatsen van 5 tegels in een badkamer. Deze tegels dienen vervangen te worden doordat ze barsten vertonen (door verzetting van het gebouw). Ik ben in het bezit van nieuwe tegels gezien geleverd bij aankoop van nieuwbouwappartement (5 tegels. (30 x 80 x 0,5))? (2m²)