Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Betegelen van badkamervloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betegelen van badkamervloer:

Badkamervloer betegelen

Onze badkamer verdient nieuwe tegels. Er liggen nu cementtegels op de planché met een buffermat ertussen. Die mogen er natuurlijk eerst uit. Een deel van de tegels liggen onder de douchecabine. Verder kan je overal makkelijk aan. Vervolgens mogen de nieuwe cementtegels van 15 x 15 x 1cm gelegd en gevoegd worden. Tegels al aangekocht.

Betegelen van badkamervloer

Badkamervloer eventueel verder uitbreken en betegelen. Afwerken van nu nieuw geïnstalleerde douche met de vloer. Vloer van 1m80 op 1m40.

Vloer betegelen in badkamer

Ik zou graag de badkamervloer laten betegelen. De oppervlakte is +- 2m40 x 5m. We hebben grote tegels van 80x80 cm. De klus zou zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Alles is gereed.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer en -muur betegelen. Afmetingen zijn 2. 57m op 2. 86m op 2. 30m hoog.

Badkamervloer betegelen

Vloer badkamer opnieuw betegelen (na herstel defecte leiding). Dit is een dringende herstelling omdat de leiding 24 augustus wordt vervangen. Er zijn nog geen nieuwe tegels aangekocht.

herbetegeling badkamer, verwijderen van ...

herbetegeling badkamer, verwijderen van huidige betegeling; Eventueel bewerken van ondergrond. De te betegelen wanden betreft een douche + buitenwand douche + plinten; volledige badkamer vloer te betegelen; Douchevloer schuin afhellend naar achterwand douche; De rest van de badkamervloer bestaat vandaag uit bankirai gekleefd op OSB platen en de OSB platen zijn gemonteerd op houten balken; Bedoeling is de bankirai te vervangen door tegelwerk, waarbij eventueel hoogteverschil moet bijgewerkt worden met ondergrond platen. De douchvloer is vandaag tegelwerk op chape. De afvoerput zal moeten verplaatst worden (van midden naar achter) en vervangen worden; We beschikken reeds over een offerte voor de tegels. Het ontroerend goed onderging een volledige renovatie 6 jaar terug;