Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Betegelen:

Diverse ruimtes betegelen

Ik wil graag living, inkomhal , keuken , nachthal , badkamer en gaste toilet laten vloeren. Badkamer en gastentoilet ook betegelen. Vloeren totaal ca 80 m² Tegelwerk badkamer 2. 2 x 3. 1 x 2. 7 , gastentoilet 1 x 1. 15 x 2.7

Bezetten en keukenvloer betegelen

Onze keukenvloer betegelen en de keukenmuren kan bezetten (eventueel helpen bij afbraak keuken) Keukenvloer is ongeveer 10 m². De tegels zijn al in bezit. Dit zijn grote tegels.

Betegelen van benedenverdieping nieuwbouw

We willen de vloertegels zelf aankopen. Tegels leggen voor de beneden verdieping. Grotere tegels van 60/60. Oppervlakte te betegelen is ongeveer 11 op 11 meter.

Betegelen van de benedenverdieping

Betegelen van een oppervlakte van 75 m² dit is voor een beneden verdieping. Keramische tegels , alles is aanwezig. Enkel het leggen van de tegels.

Terras en oprit betegelen

Een terras en oprit van 53 m² aanleggen. Er ligt al beton. Tegels plaatsen, te bespreken met de vakman of wel eventueel beton polieren.

Betegelen van twee badkamers

Betegelen van twee badkamers met een totaal oppervlakte van 55 m² te betegelen met 60 x 120 cm tegels. De tegels heb ik al in mijn bezit, alles al aangekocht.

Appartement betegelen

Volledig appartement betegelen : badkamer, living, hall en keukeen en 2 slaapkamers.

Betegelen van toilet met mozaiektegels

Toilet betegelen met mozaik tegels.