Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Bezetten en betegelen van douche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Bezetten en betegelen van douche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Bezetten en betegelen van douche:

Badkamer betegelen en bezetten

Ik wil graag de badkamermuur laten betegelen en eventueel bezetten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m². De afbraakwerken zijn reeds gebeurd en normaal voorzien we de te plaatsen tegels zelf.

Bezetten en betegelen van woning

Ik ben op zoek naar iemand voor mijn woning bezetten en betegelen. Op de eerste verdieping en begane grond, volledige vloer. De muren opnieuw bezetten. Er moet iemand langskomen om in te schatten wat er allemaal gedaan moet worden.

Klein toilet bezetten en betegelen

Kleine toiletruimte waar tegels en oude lijm verwijderd zijn opnieuw bezetten en +/-12m2 betegelen met gerectificeerde tegels 30x60cm. Vloer van toiletruimte en inkomhal 6m2 met gerectificeerde tegels 60x60cm

Bezetten en betegelen van douche

Bezetten en betegelen van douche. Heden is de douchebak geplaatst. De tegels zijn ook reeds gekocht. De 3 muurwanden moeten worden bezet, Plaatsing van waterdichte doek en tegelen van de 3 muurwanden.

Hertegelen badkamer

Bestaande badkamer hertegelen. Opdracht details: * verwijderen bestaande tegels (+/_ 15 m²) * opnieuw bezetten (indien beschadiging door verwijdering tegels) * opnieuw betegelen (+/- 10 m²) Offertedetails te voorzien: * prijs werken, rekening houdend met een referteprijs van 20 €/m² voor de tegels * duur van de werken

Betegelen terras

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn volkeramische tegels kan plaatsen buiten op mijn terras (+/-32m² in trapezium vorm) dit ook omwille van te weinig tijd om het zelf te doen de chappe is al reeds geplaatst / tegels en lijm zijn ook al aanwezig Ik had dus graag vernomen of u dit kan verwezelijken graag zo spoedig mogelijk bericht a.u..b Want ik zou anders namelijk beginnen nu vrijdag met het eerste deel al te plaatsen Ik zoek ook nog iemand om nog twee deuren gaten te bezetten ?

Beste, ik zoek iemand die in een ...

Beste, ik zoek iemand die in een kleine badkamer (5 m2) de huidige tegels zou kunnen verwijderen (dit kunnen we ook nog zelf doen, u mag twee offertes maken indien mogelijk, met en zonder) en dan de ruimte opnieuw kan bezetten. Een deel zullen we daarna zelf opnieuw schilderen, maar voor een deel, zoek ik daarna (dezelfde?) vakman om de ruimte rond en boven het bad en achter het badmeubel opnieuw te betegelen. Ik zal zelf zorgen voor de tegels. Het gaat wel om een appartement waarbij het snijden van de tegels wegens overlast met de buren, beneden zal moeten gebeuren (of met een machine die een efficiënt stof-afzuig systeem heeft).De werken mogen plaatsvinden in de maande, juli, augustus of september. Alvast bedankt voor uw offerte. Jan