Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Douche betegelen en vloertje leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douche betegelen en vloertje leggen:

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen. Muren zijn ongeveer 28 m2 en vloer 5.5 m2. De tegel voor de muur is 25 x 33 cm De tegel voor de vloer is 30 x 60 cm De douche is inloopdouche (Italiaans) en de toilet is hangtoilet.

Douche betegelen en vloertje leggen

Wij willen ipv een nieuwe douchebak terugplaatsen overgaan tot een inloopdouche. Ik heb reeds een aantal voorbereidingen getroffen zoals een nieuwe waterdichte coating en kim-banden te plaatsen in de douche-uitsparing en ook een isolatie-chape te storten. Nu zoeken wij een tegelzetter die de wandtegels kan plaatsen alsmede ook de vloer verder kan afmaken en zorgen dat deze waterdicht is en een douchegoot ingebouwd. De douche is één op één meter.

Inloopdouche betegelen

Er moet een inloopdouche gemaakt worden met tegels van 180/90. Loodgieter heeft al een douchegoot geïnstalleerd. Het moet goed waterdicht zijn want het appartement bevindt zich op 6-de verdieping. Tegels moeten komen op plaats van inloopdouche en op de grond . Douche waterdicht maken , vloer leggen voor afwatering.

Betegelen douche

Op zoek naar iemand die onze douche (11m²) kan betegelen met witte tegels (geschrankt met grijze voeg - alle materiaal reeds aangekocht). En dit liefst zo snel mogelijk.

Betegelen van douche, bad en toilet

Ik zou graag mijn douche, bad, de rand boven het bad en de omkadering van mijn toilet laten betegelen. Materiaal koop ik zelf dus enkel een vakman gezocht voor plaatsing van de tegels.

Betegelen van badkamervloer

Badkamervloer eventueel verder uitbreken en betegelen. Afwerken van nu nieuw geïnstalleerde douche met de vloer. Vloer van 1m80 op 1m40.

Benedenverdieping, badkamer en douche bezetten met keramische tegels

We zouden graag vloerverwarming zelf leggen en zoeken nog iemand om te vloeren. Ook de badkamer boven zou gevloerd moeten worden en een aparte inloopdouche. Oppervlakte te betegelen met keramische tegels is ongeveer 100 m².

Betegelen van doucheruimte

Ik wil graag mijn douche betegelen (2 muren) Afmetingen zijn 75cm diep op 100cm breed en 200cm hoog. De tegels zijn nog niet aangekocht.