Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Douche en muur betegelen in badkamer? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Douche en muur betegelen in badkamer.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Douche en muur betegelen in badkamer:

Metrotegels plaatsen

Ik wil graag de wand van mijn douche laten betegelen met metrotegels (7. 5cm x 15cm) voor een totale oppervlakte van rond de 4. 75 m². Ik heb zelf geen materiaal na dus op de tegels na moet alles voorzien en geplaatst worden. Kan u mij een indicatie geven van de kostprijs? De muur is momenteel bezet aangezien het een nieuw appartement is en dus nog niet betegeld.

Douche betegelen + wasplaats tegelen

We gaan een nieuwe douche zetten en 2 muren dienen worden te tegelen 2 muren 80 cm breed 2 meter hoog. Wasplaats betegelen 1 muur 2,5 x2,4. 1 muur 1 x2,4 m.Foto's ter beschikking.

Herbetegelen douchecabine

Afhalen bestaande tegels, Kerdimat tegen muur plaatsen en nieuwe tegels plaatsen. Afmeting douche is 90 cm op 90 cm.

Badkamer betegelen

30 m² badkamer betegelen ook douche. Oude tegels zijn verwijderd enkel nog lijmresten aan de muur.

Douche en muur betegelen in badkamer

Ik wil graag de muur en douche in de badkamer laten betegelen. De tegels zijn 10 op10 en 2,5cm dik. De totale oppervlakte is 12 m².

Herstellen tegelwand douche

Ik heb een vochtprobleem in mijn (kleine) badkamer door barsten in de voegen van de tegels. Dit zou zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden (tegels verwijderen, kijken of de leidingen allemaal in orde zijn en/of problemen aan de muur zelf, opnieuw betegelen). Graag iemand met kennis van vochtproblemen en iemand die zo snel mogelijk aan het werk kan. In bijlage een foto van de badkamer om een idee te geven van de oppervlakte. Foto ter beschikking.

Renovatie van betegelde douche, reparatie van beschadigde tegels

Douche binnenkant: vervuilde en kapotte tegels : vernieuwen met nieuwe tegels. Op andere plaats in de woning enkele kapotte tegels vervangen aan muur en vloer.

Herbetegelen van een douche

Het betreft het herstellen van muur tegels van een douche. Huidig is er een soort folie in de douche gehangen dat eruit ziet als een douche die volledig bekleed is met kleine muurtegels. Door de warmte en vocht is deze losgekomen langs de zijkant. Het werk betreft het volledig herstellen hiervan, ofwel het nieuw te betegelen ofwel met een zelfde folie. Dit dient wel even kort beslist worden op basis van de expertise van een vakman.