Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Herbetegelen van een douche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Herbetegelen van een douche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Herbetegelen van een douche:

Douche herbetegelen

Muur van douche tegels eraf halen en opnieuw tegelen. Dit is 1 muur van 3 m².

Herbetegelen douchecabine

Afhalen bestaande tegels, Kerdimat tegen muur plaatsen en nieuwe tegels plaatsen. Afmeting douche is 90 cm op 90 cm.

Herbetegelen van een douche

Het betreft het herstellen van muur tegels van een douche. Huidig is er een soort folie in de douche gehangen dat eruit ziet als een douche die volledig bekleed is met kleine muurtegels. Door de warmte en vocht is deze losgekomen langs de zijkant. Het werk betreft het volledig herstellen hiervan, ofwel het nieuw te betegelen ofwel met een zelfde folie. Dit dient wel even kort beslist worden op basis van de expertise van een vakman.

herbetegelen van een badkamer. De tegels ...

herbetegelen van een badkamer. De tegels van de douche zijn de enige die weg moeten. De muren waterdicht behabdelen en opnieuw betegelen met tot tegen het plafond.