Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Herbetegelen van een douche" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Herbetegelen van een douche:

Muur badkamer opvoegen of herbetegelen

Volgens mij zijn de tegels van mijn douche niet meer waterdicht, ik krijg natte muur tussen douche en kamer. Asap herstel in afwachting van grondige renovatie binnen een 2-tal jaar.

Douche herbetegelen

Muur van douche tegels eraf halen en opnieuw tegelen. Dit is 1 muur van 3 m².

Herbetegelen douchecabine

Afhalen bestaande tegels, Kerdimat tegen muur plaatsen en nieuwe tegels plaatsen. Afmeting douche is 90 cm op 90 cm.

Herbetegelen van een douche

Het betreft het herstellen van muur tegels van een douche. Huidig is er een soort folie in de douche gehangen dat eruit ziet als een douche die volledig bekleed is met kleine muurtegels. Door de warmte en vocht is deze losgekomen langs de zijkant. Het werk betreft het volledig herstellen hiervan, ofwel het nieuw te betegelen ofwel met een zelfde folie. Dit dient wel even kort beslist worden op basis van de expertise van een vakman.

herbetegelen van een badkamer. De tegels ...

herbetegelen van een badkamer. De tegels van de douche zijn de enige die weg moeten. De muren waterdicht behabdelen en opnieuw betegelen met tot tegen het plafond.