Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Herstellen tegelwand douche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Herstellen tegelwand douche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen tegelwand douche:

Herstellen tegelwand douche

Ik heb een vochtprobleem in mijn (kleine) badkamer door barsten in de voegen van de tegels. Dit zou zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden (tegels verwijderen, kijken of de leidingen allemaal in orde zijn en/of problemen aan de muur zelf, opnieuw betegelen). Graag iemand met kennis van vochtproblemen en iemand die zo snel mogelijk aan het werk kan. In bijlage een foto van de badkamer om een idee te geven van de oppervlakte. Foto ter beschikking.

Herstellen tegelwand douche

In de inloopdouche zijn er vanonder enkele losse tegels waardoor er water in de kelder lekt. Deze tegels zouden moeten hersteld worden.