Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Inloopdouche betegelen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij tegelzetters uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met tegelzetters uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Inloopdouche betegelen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters.

Voor goede en betaalbare tegelzetters bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Inloopdouche betegelen:

Douchewanden betegelen

Douchewanden: kerdi doek plaatsen en betegelen van inloopdouche. Enkel wanden onderaan is er een plaat.

Betegelen en waterdicht maken inloopdouche

Ik ben op zoek naar een vakman voor het waterdicht maken en betegelen van een inloopdouche. Opp vloer 2m2 opp wanden 8m2

Vloeren van badkamer - betegelen van muren WC en inloopdouche

Vloeren van badkamer en het betegelen van de muren wc en inloopdouche; - badkamer 3*2 m hoogte 2. 4 m - tegels behandelen muren inloopdouche - eventueel worden de oude tegels en vloer zelf uitgebroken

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.

Inloopdouche betegelen

Douche betegelen. Oppervlakte van 15 m². Vloer en wanden. Tegels zelf halen, moet niet gebracht worden.

Douche betegelen en spatwand van keuken

We hebben een spatwand in de keuken die betegelt moet worden. De tegels zijn van het merk Tex Mutina. Daarnaast hebben we een inloopdouche. Er zijn enkele tegels niet goed geplaatst en die komen los. We willen die tegels graag herplaatsen. Graag had ik een offerte voor de 2 tegelplaatsingen.

Betegeling van badkamer en douche

Badkamer betegelen en inloopdouche betegelen inclusief afloopgoot plaatsen. Douche gedeelte waterdicht maken. Tegels heb ik al.

Badkamer betegelen

We hebben een badkamer en willen een nieuwe vloer laten leggen. We zouden opteren voor tegels van 60*60 en dachten aan een budget van 40€/m2 voor de vloer. De te betegelen oppervlake is ongeveer 9m², waarvan er mogelijks ook een stuk inloopdouche zal zijn. De inloopdouche of douchebak hebben afmetingen van 0. 9m*1. 2m. Is het mogelijk een offerte door te sturen en hierbij een onderscheid te maken tussen de optie met douchebak en een optie met inloopdouche. Het materiaal voor de inloopdouche willen we graag via de betegelaar aankopen, indien mogelijk. Een douchebak zouden we zelf aankopen.