Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Metrotegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Metrotegels plaatsen:

Metrotegels plaatsen

Ik wil graag de wand van mijn douche laten betegelen met metrotegels (7. 5cm x 15cm) voor een totale oppervlakte van rond de 4. 75 m². Ik heb zelf geen materiaal na dus op de tegels na moet alles voorzien en geplaatst worden. Kan u mij een indicatie geven van de kostprijs? De muur is momenteel bezet aangezien het een nieuw appartement is en dus nog niet betegeld.

Metrotegels te plaatsen

Graag zouden wij onze badkamer herbetegelen (mag geplaatst worden op de oude tegels) met metrotegels en ik zou willen weten wat de plaatsing hiervan zou kosten. In bijlage een foto van de badkamer (waarvan we de tegels herschilderd hebben in het wit), de muur loopt naast de lavabo nog een beetje door, op de linkermuur zijn er geen tegels. Op de vloer liggen er ook geen tegels meer dus hier moet niets komen.Het gaat om 13m². Foto ter beschikking.

Metrotegels plaatsen in keuken en toiletruimte

Graag hadden wij metrotegels laten plaatsen in zowel onze keuken als in onze toiletruimte.