Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Muur betegelen in keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur betegelen in keuken:

Muren bakkerij betegelen

We zouden graag delen van de bakkerij verder laten betegelen. Dit gaat om kleine witte tegels. Graag in de periode 24 juni - 9 juli. Dan zijn wij namelijk met verlof. Kleine stukken muur - boven toonbank (ipv inox). Enkele m².

Badkamer en toilet betegelen

Badkamer en toilet betegelen. Muren zijn ongeveer 28 m2 en vloer 5.5 m2. De tegel voor de muur is 25 x 33 cm De tegel voor de vloer is 30 x 60 cm De douche is inloopdouche (Italiaans) en de toilet is hangtoilet.

Betegelen van vloeren en muren

Tegels van 60 x 60 plaatsen op gelijkvloers in nieuwbouwwoning. Oppervlakte is ongeveer 200m². Betegelen van 3 badkamervloeren en muur.

Muur betegelen in keuken

Ik zou graag tegels laten plaatsen tegen de muur waar mijn vuurplaats aanwezig is. 0,75 x 2,20 Tegels aan te kopen door de vakman.

Badkamer betegelen met grote keramische panelen

Wij zoeken een tegelzetter die ervaren is met het plaatsen van grote keramische panelen (tot 1m x 3m) om onze inloopdouche en muur boven het bad te bekleden. Totale oppervlakte: 11m². De keramische panelen zijn reeds opgemeten en klaar voor productie op maat.

Douchecabine betegelen

Het betreft de muren van een inloopdouche, waarvan de totale oppervlakte 7 m² is. Voor de muur bij de kraan staat een windje, hoeft dus niet geëgaliseerd te worden. Op de overige 2 muren zit een, niet egale, mortellaag.

Vloer en muren betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betgelen en vloeren tegel op tegel rechte muren geen uitsekende hoeken of opstakels 6 vierkantemeter vloer en 22 m² muur muren 30*60 tegels vloer met 60*60 tegels

Toiletruimte gedeeltelijk betegelen

Ik wil graag de toiletruimte gedeeltelijk laten betegelen. de eerste muur is 0,90m breed, de tweede muur is 1,3m breed. De muren mogen ongeveer tot een 1m30 betegeld worden. (+- 3 m²) Ik heb online zeshoekvormige tegels gezien.