Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Tegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels plaatsen:

Vloertegels plaatsen

Plaatsen van Keramische vloertegels op chape (te lijmen) Afmeting tegels: 200x1200x12 Oppervlakte: 37m² lm plinten: 22

Vloertegels leggen

We willen graag nieuwe vloertegels laten plaatsen in onze hal, gang en keuken ( totale oppervlakte 13m2 ). De oude tegels zullen we zelf verwijderen en de nieuwe kunnen dan op de chape geplaatst worden ( misschien egalisatie nodig? ). Tegels zijn 15x15x0,8.

Uitbreken chape en opnieuw plaatsen van betegeling

Vakman voor het uitbreken van chappe en nieuw chappe werk en plaatsen van vloer en wandtegels. Vloer 20 vierkante meter en 20 vierkante meter wandtegels. Alle tegels zijn voorzien.

Tegels uitbreken en nieuwe plaatsen

De gang 7 m² en de keuken 14 m² moeten opnieuw getegeld worden. Eerst tegels uitbreken Patroontegels van 20x20 cm en plinten plaatsen. Ook 2 overgangen naar parket plaatsen. Eventueel 3 deuren en enkele keukenplinten inkorten.

Tegels plaatsen

Het plaatsen en voegen van (hexagonale) wandtegels in de keuken. De totale oppervlakte is ongeveer 4 vierkante meter. Tegels moeten nog besteld worden.

Betegelen badkamer en toilet

Betegelen van wanden inloopdouche met kerdidoek. Tegels van 6,2 x 12,5 en 1 cm dik. Totale oppervlakte 12 m². 1 wand is momenteel enkel voorzien van metalostuds, dus daar moet nog een wand komen om op te betegelen. Zelfde tegeltjes in toilet voor zo een 3,5 m². Voor een tweede badkamer het plaatsen van reeds aangekochte mozaïeken voor zo een 1,5 m² op een wand in bestaande badkamer.

Nieuwe plastieken tegels plaatsen

Plafondtegels in plastiek tegen plafond deels door storm afgevlogen voor zo een 48 m². Alle resterende planchetten verwijderen en nieuwe plaatsen met nietjes.

Betegelen inkomhal & toilet

Betegelen van inkomhal en toilet (renovatie na lek chauffagebuizen). Oppervlakte is 20m². Tegels zijn reeds aangekocht (90x90). Inclusief afbraakwerken, chape te leveren en plaatsen. Uitvoering in overleg met chauffagist, die de lekkende buis nog moet vervangen nadat alles is opgebroken.