Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Tegels snijden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels snijden:

Tegels snijden voor muur

Ik heb nog een overschot van tegels van terras en zou hiermee de terras muur langs boven willen afwerken zodat een soort zitbank wordt. Tegels (60*60) zouden in stukken van 21 breed gesneden moeten worden met mooie niet scherpe randen.

Tegels snijden

Ik wil graag 2 grote tegels laten versnijden en stopcontacten laten in snijden.

Snijden en plaatsen van plinten uit keramische tegels

Ik wens plinten (hoogte 7cm) laten slijpen uit tegels van 60x30cm. De plinten zijn voor in de eetkamer/keuken en hebben verschillende lengtes.

Tegels plaatsen

Het plaatsen van witte tegels (in bezit) 80x40 cm op plaats waar wasbak komt. Er moet dus gesneden worden. - het plaatsen van nog te kiezen tegels (1. 2 x 1 m) in de WC : ook snijden daar er wasbak geplaatst moet worden

Tegels plaatsen in keuken en badkamer

(1) plaatsen van wandtegels in de keuken - spatwand oppervlakte 260 cm x 50 cm Tegels: -bruynzeel-keukens-hexagon-wit-mat-tegeltje-op-matje+49410 (reeds gekocht) Plaatsing zoals in tweede foto: met punt omhoog en in rechte lijn afgewerkt (2) snijden en plaatsen van tegelplinten in badkamer Voor kleine 4 lopende meter Wij hebben veel overschot van onze Mosa-tegels die in de douche gebruikt werden. Deze zouden wij graag tot plinten laten versnijden en laten plaatsen in de badkamer.

Tegels snijden tot plinten

Graag wil ik mijn tegels van 45 op 45 laten snijden op 43 x 43 want vond de juiste maat niet in de winkel , en ook tot plinten laten snijden.

Tegels snijden tot afgeronde plinten

Ik wil mijn keramische tegels laten versnijden tot afgeronde plinten, deze zijn 60 x 30 en ik zou een hoogte willen van van 7 cm, normaal kunnen er 4 plinten uit gesneden worden om dan te plaatsen.

Badkamer tegelen

Graag zou ik mijn badkamer laten tegelen zowel vloer, douchekuip als douchewanden. Vloer en douchebak zijn beiden in natuursteen en te plaatsen zonder voegen en redelijk technische te snijden. Alle tegels zijn aangekocht en ter plaatsen.