Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Terras aanleggen met tegels in natuursteen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras aanleggen met tegels in natuursteen:

Terras aanleggen met aangekochte tegels

35 vierkante meter terras aanleggen. Chape ligt al. Liefst lijmen. Tegels zijn aangekocht 1m20 op30cm 2cm dik Periode, zo snel als mogelijk

Terras aanleggen met tegels in natuursteen

Ik wil een terras laten leggen van ongeveer 18 m². Dit in natuursteentegels.

Pad naast het huis in tegels leggen

Ik wil graag het pad langs het huis tot aan het terras laten aanleggen. Alle aanwezige betontegels (die op zand liggen) kunnen verwijderd worden en worden vervangen door pas aangekochte keramiektegels van 60/60 cm. De aan te leggen oppervlakte is 30 m2.

Terras en oprit betegelen

Een terras en oprit van 53 m² aanleggen. Er ligt al beton. Tegels plaatsen, te bespreken met de vakman of wel eventueel beton polieren.

Terras in kavala flagstones aanleggen

In totaal gaat het om ongeveer 130 m² aan kavala flagstones die zouden moeten gelegd worden. Dit voor 40 m² in veranda, 6 0m² als terras en 30 m² aan paden allen grenzend aan een huis. De ondergrond zal reeds klaar zijn om te plaatsen, ook de tegels koop ik normaal zelf aan.

Aanleggen koertje

Ik heb een klein terras/koertje aan mijn appartement dat ik graag zou willen (her)aanleggen. Nu is het koertje heel oneffen en zijn er verschillende afvoerputjes.

Aanleggen terras en pad

Aanleggen van terras en pad (+- 30 m²) met keramische tegels van 60 x60x22. (Plakken en inwassen) Ondergrond al gemaakt, matriaal aangekocht.

Terras in tegels aanleggen

Graag hadden wij een gehele prijsofferte ontvangen voor ons terras. Het terras zelf is 6m op 7 m. Terras met tegels.