Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Uitbreken vloer chape betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken vloer chape betegelen:

Nieuwe vloer leggen

Uitbreken oude vloer en plaatsen nieuwe tegels in zithoek, eethoek en keuken (doorlopend - ca 35 m²).

Betegelen woonkamer-keuken en gang

Wij zouden de vloer in de woonkamer en keuken willen laten betegelen. Ongeveer een 60 m² en ook een stukje gang op het eerste verdiep ongeveer een 20 m² . Uitbreken doen we zelf.

Nieuwe vloer beneden verdieping

Oude vloeren uitbreken , nieuwe leggen en volledig afwerken met plinten ? Benedenverdieping inkom, living,keuken. Max 40m².

Uitbreken vloer + chape + betegelen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken van de huidige vloer + chape, het herchappen + isoleren en herbetegelen. Oppervlakte +- 70m²

Gelijkvloers nieuwe tegels plaatsen

Geschatte oppervlakte: 70 m2 Tegel zou ofwel bovenop huidige tegel moeten gelegd worden (indien buitendeuren ook ingekort kunnen worden). Ofwel toch de huidige vloer uitbreken, maar dan vrees ik dat de werken te lang zouden duren, vermits er dan wellicht gechapt zal moeten worden (? ) en wij het huis willen blijven bewonen (enkele dagen is wel mogelijk).

Betegelen en uitbreken sokkel

- Betegelen vloer halletje, toilet - Betegelen keuken vloer, en na plaatsing nieuwe keuken de muren - Uitbreken sokkel van cement onder huidige keukenkasten

Inkomhal betegelen

Totale oppervlakte is 4 à 5 m². Huidige vloer is een soort van gepolijste graniet, die ligt op een betonnen draagvloer. 1. Uitbreken van de granulietvloer (eventueel doe ik dit zelf) 2. Leggen van een chape en/of egaliseren 3. Betegelen, nog niet uitgemaakt of keramiek of natuursteen

Afbraak tegels keuken en bezetten + vloeren

Wij wensen de keukentegels te laten uitbreken alsook de vloer in keuken en hal. De muren dienen terug afgewerkt/bezet te worden. Er dient ook een nieuwe vloer in hal en keuken geplaatst te worden. Gelieve uw offerte te bezorgen aub.