Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tegelzetter voor "Vloer deels herbetegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tegelzetters in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tegelzetters, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tegelzetters uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloer deels herbetegelen:

Vloer deels herbetegelen

Uitbreken van 9 tegels van 60cm x 60cm en nieuwe leggen, is in een winkel.

Uitbreken vloer + chape + betegelen

Ik zoek een vakman voor het uitbreken van de huidige vloer + chape, het herchappen + isoleren en herbetegelen. Oppervlakte +- 70m²

Metrotegels te plaatsen

Graag zouden wij onze badkamer herbetegelen (mag geplaatst worden op de oude tegels) met metrotegels en ik zou willen weten wat de plaatsing hiervan zou kosten. In bijlage een foto van de badkamer (waarvan we de tegels herschilderd hebben in het wit), de muur loopt naast de lavabo nog een beetje door, op de linkermuur zijn er geen tegels. Op de vloer liggen er ook geen tegels meer dus hier moet niets komen.Het gaat om 13m². Foto ter beschikking.

Herbetegeling van inloopdouche

Graag offerte voor renovatie inloopdouche , herbetegelen of eventueel andere opties. Door scheuren in voegen is er waterschade opgetreden. Opp. Vloer is +/- 1,4 m2 en opp. Muren is +/- 10 m2.